Διαφήμιση

[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

• ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • @birel-motosport
      Ασ'το μία δυο μέρες ακόμα το πρόβλημα που μου ειπες για την μπαταρία ηταν αυτό με το 20% τη διάρκεια ύπνου , το είχες όμως και πριν ..
      Τα screenshots δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς, βλέπω ότι χρησιμοποιείς messenger και viber που τρωνε μπαταρία, κατά τ'αλλα είσαι 16:17 ώρες και βλέπω επίσης μία συνεχης πτώση χωρίς να έχεις αρκετή ώρα την οθόνη ανοιχτή , φαίνεται αρκετή ή πτώση ..
      Εσύ ξέρεις καλύτερα, πως ήταν πριν και πώς είναι τώρα , αλλά δωστου κάνα δυο μέρες ακόμα και το ξαναβλεπεις ..
    • Συνεχίζοντας με την stable του gkalen, είδα ότι όταν κλείνω το κινητό και το ανοίγω ξανά το wifi αργεί να μπει, όχι πάντα. Επίσης 2 μέρες λίγο μου κολλούσε σε σελίδες, facebook. Οπότε σήμερα το πρωί έκανα ένα clean cache & dalvik cache για να δω, πως θα στρώσει. Να μην ξεχάσω, την είχα βάλει "βρώμικη" από πάνω απ την gtv stable 7.3.

edit : Σήμερα είμαι απ το πρωί @gkalen στο viber, ανοιχτό μόνο wifi και έχει ρουφήξει 30% μπαταρία απ τις 8.30 μέχρι τώρα 12.30, το θεωρείς φυσιολογικό; Γενικότερα με καμία ρομ δεν έχω ενθουσιαστεί 3 ώρες σύνολο τις περισσότερες φορές, ότι και να έχω βάλει.
      zaf_4 --> Zafeira
    • UPDATE σε 6.4.7 για το Mi4i Ferrari ...

Στο Mi4i σταματησαν οι αναβαθμίσεις στη version 6.4.7 , προσεξα όμως ότι είχα σταματήσει στην 6.3.24 , οπότε είπα να κάνω κι ένα δωράκι στους κατόχους του Mi4i και εφτιαξα και την 6.4.7 ...

CHANGELOG
      Διαβάστε το πρώτο ποστ...

DOWNLOAD
      Mi4i Ferrari 6.4.7
      Mi4i_Ferrari_6.4.7.zip | by gkalen for Mi 4i

INSTALLATION
      Διαβάστε το πρώτο ποστ...

ENJOY!!!

EDIT
      @zaf_4
      Αν και δεν είναι τραγικό 30% σε 4 ώρες με viber όπως λες , εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα τη συσκευή σου αλλά η μπαταρία στη miui ήταν , είναι και θα είναι κάτι το οποίο προβληματίζει αρκετούς χρήστες .
      Προσωπικά στο Redmi2TD μου είμαι ευχαριστημένος από τη διάρκεια της μπαταρίας, φαίνεται όμως ότι σε κάποιες συσκευές υπάρχει περισσότερο drain σε σχέση με άλλες ..
      Ελπίζω με τη Miui 8 να κάνουν κάτι οι κινέζοι σ'αυτο το θέμα , τουλάχιστον σε συσκευές που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα drain όπως βλέπω στο Mi4s είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα απ'οτι στο RN2 ..
    • Διαφήμιση
    • Μόλις πέρασα και εγώ την wt86047_Redmi2TD_5.1_THUNDER_MiUi7-6.5.26 ! Για αρχή το miui pro στο φόρτωμα είναι ψαρωτικό...!!! Αρχική παρατήρηση σε σύγκριση με την 6.5.26 gtv η οποία έμεινε στο κινητό μόνο για 30 λεπτά, είναι ότι αυτή δείχνει λιγότερη διαθέσιμη ram, 1,1 gb, σε σύγκριση με το 1,3 gb της gtv, έχοντας μόνο το viber ανοιχτό και στις δύο περιπτώσεις. Επίσης η απενεργοποίηση του εικονιδίου για καθημερινές ταπετσαρίες στην οθόνη κλειδώματος και τα προνόμια root στο κέντρο ασφαλείας με χαροποίησαν ιδιαίτερα! Η εγκατάσταση έγινε πάνω από την gtv με διαγραφή μόνο cache/dalvic cache. Θα δοκιμαστεί σε καθημερινή χρήση και επανέρχομαι!
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Αν και δεν είναι τραγικό 30% σε 4 ώρες με viber όπως λες , εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα τη συσκευή σου αλλά η μπαταρία στη miui ήταν , είναι και θα είναι κάτι το οποίο προβληματίζει αρκετούς χρήστες .
      Προσωπικά στο Redmi2TD μου είμαι ευχαριστημένος από τη διάρκεια της μπαταρίας, φαίνεται όμως ότι σε κάποιες συσκευές υπάρχει περισσότερο drain σε σχέση με άλλες ..
      Ελπίζω με τη Miui 8 να κάνουν κάτι οι κινέζοι σ'αυτο το θέμα , τουλάχιστον σε συσκευές που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα drain όπως βλέπω στο Mi4s είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα απ'οτι στο RN2 ..

Nαι, καταλαβαίνω αλλά το κοιτάζω μέρες με την stable και γι αυτό το ανέφερα. Γνωρίζω ότι το κινητό μου δεν πάει πάνω από 3 ώρες, το έχω φθάσει με κάποιες devs σε 3.5 ώρες και ίσως λίγο παραπάνω. Δεν γκρινιάζω απλά αναφέρω. Περιμένω τώρα και εγώ φυσικά πως και πως την miui 8, που δεν βλέπω να έρχεται ακόμα στο rn2, λίγο υπομονή φυσικά.
      zaf_4 --> Zafeira
    • Ο/H zik έγραψε:

Μόλις πέρασα και εγώ την wt86047_Redmi2TD_5.1_THUNDER_MiUi7-6.5.26 ! Για αρχή το miui pro στο φόρτωμα είναι ψαρωτικό...!!! Αρχική παρατήρηση σε σύγκριση με την 6.5.26 gtv η οποία έμεινε στο κινητό μόνο για 30 λεπτά, είναι ότι αυτή δείχνει λιγότερη διαθέσιμη ram, 1,1 gb, σε σύγκριση με το 1,3 gb της gtv, έχοντας μόνο το viber ανοιχτό και στις δύο περιπτώσεις. Επίσης η απενεργοποίηση του εικονιδίου για καθημερινές ταπετσαρίες στην οθόνη κλειδώματος και τα προνόμια root στο κέντρο ασφαλείας με χαροποίησαν ιδιαίτερα! Η εγκατάσταση έγινε πάνω από την gtv με διαγραφή μόνο cache/dalvic cache. Θα δοκιμαστεί σε καθημερινή χρήση και επανέρχομαι!
      Δεν είναι ακριβώς όπως τα λες , με μισή ώρα δε βλέπεις τίποτα , ή ραμ φτάνει τα 1,3 και μένει συνεχώς 1-1,1 και μετά από μέρες χρήσης , θα το δεις και μόνος σου στην πορεία και μετά από κάνα δυο reboot .
      Ή διάφορα είναι εμφανής και σε αλλά πράγματα και οχι μόνο στη ραμ αλλά έπρεπε να μείνεις καμμιά βδομάδα με τη GTV και μετά θα έβλεπες τη διαφορά.
      Anyway, τσεκαρε τη λίγες μέρες και τα ξαναλεμε ...

@zaf_4
      Δε λέω ότι γκρινιαζεις , κουβέντα κάνουμε και σε καταλαβαίνω απόλυτα , τυχαίνει στο RN2 όντως να υπάρχει κάποιο θεματακι με τη μπαταρία, σε άλλους λιγότερο και σε άλλους περισσότερο, ανάλογα με τη χρήση...
      Ελπίζω ότι ή xiaomi θα τα κοιτάξει λίγο καλύτερα αυτά με την Miui 8 ..
      Στη μπαταρία δε γίνονται θαύματα, θα βάλω τα scripts για την ομαλότερη κατανάλωση της μπαταρίας αλλά πρέπει να βοηθήσει και η based rom σ'αυτο το κομμάτι , αν η based rom έχει θέμα με battery drain δε μπορεί να γίνει κάτι μαγικό με τα scripts και να της διπλασιασουν το χρόνο λειτουργίας εκτός από την ομαλότερη και σωστη κατανάλωση και φόρτιση δεν μπορούν να κάνουν κάτι επιπλέον.
    • Φυσικά όπως προανεφερες και πριν ακόμη διαβάσω το μήνυμα σου, με κάνα δυο επανεκκινήσεις ήδη ανέβηκα στο 1.2 ram. Απλά είπα να δω καλύτερα την λειτουργία της και να τα αναφέρω όλα μαζί...! Εννοείται πάντως πως με μισή ώρα χρήσης δεν βγάζεις συμπεράσματα, όπως επίσης και ότι η ram φυσικά θα έχει σκαμπανεβάσματα! Η πρώτη εικόνα πάντως είναι αρκετά καλή! Αφού διέγραψα τις άχρηστες εφαρμογές που μπήκαν με την gtv και το gmail που δεν χρησιμοποιώ, όλα μεχρι στιγμής δείχνουν μία χαρά. Μπράβο για την καλή δουλειά!
    • Διαφήμιση
    • Πριν έφτανε 1 μέρα και 5-9 ώρες η μπαταρία τώρα 16 ώρες είναι λίγο και χωρίς να το σκαλίζω.. Και σήμερα το ίδιο 15-16 ώρες
    • Ο/H birel-motosport έγραψε:

Πριν έφτανε 1 μέρα και 5-9 ώρες η μπαταρία τώρα 16 ώρες είναι λίγο και χωρίς να το σκαλίζω.. Και σήμερα το ίδιο 15-16 ώρες
      Μαλλον πρέπει να βάλεις τη GTV πάλι , δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω , δεν υπάρχει και κάποιος άλλος να μας πει αν του συμβαίνει το ίδιο .
      Πάντως θα το ξανατσεκαρω και θα σ'ενημερωσω .
    • Και εγώ αυτό σκέφτομαι πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο για να περάσω την gtv
      Πρέπει να δοκιμάσω να δω τι φταίει
    • Ο/H birel-motosport έγραψε:

Και εγώ αυτό σκέφτομαι πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο για να περάσω την gtv
      Πρέπει να δοκιμάσω να δω τι φταίει
      Οτι έκανες και μ'αυτη, δεν αλλάζει κάτι ..
      Ή κάνεις clean install την GTV ή την περνάς από πανω με wipe cache και dalvik.

EDIT
      Ελπίζω ότι δε χρησιμοποιείς καμμιά εφαρμογή σαν το greenify ή κάποιον task killer ή κάποιο antivirus...
    • Διαφήμιση
    • με τις οδηγιες σου @gkalen εχω πειραξει την stable 7.2.5 για hennesy k πανε ολα περιφημα μπαταρια 3 ημερες κ το φορτιζω οταν παει στο 25%. βεβαια επειδή εχω στην εργασια μου υπολογιστή δεν χρησιμοποιώ το κινητο αλλα κανω αλλες χρησεις οπως tv go.... καποια στιγμη στον λιγοστο ελευθερο χρονο που εχω θα δοκιμασω την 6.5.26.thx.