[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Μέσα όμως είναι οκ, η Ρομ είναι αυτή
Αυτό το είδα , ή Ρομ πως πάει είναι το πρόβλημα .....
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ανταποκρίνεται καλύτερα αυτή τη φορά ,η μνήμη καλύτερα όπως με την GTV , το άγγιγμα μια ιδέα κάτω απο την GTV ,στο κέντρο Ασφάλειας δεν ολοκληρώνεται ο έλεγχος για να πατήσεις βελτιστοποίηση,το gps (igo primo 2.4) κλειδώνει αμέσως όπως με την GTV. Θετικά ότι τηλέφωνο είναι root και γλιτώνουμε απο το Supersu, αρνητικά δέν βλέπω κάποια βελτίωση αλλά μιά μικρή υστέρηση σε σχέση με την GTV. Πάντως πολύ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με την πρώτη που ανέβασες
-
Ο/H maikmaik έγραψε:
Ανταποκρίνεται καλύτερα αυτή τη φορά ,η μνήμη καλύτερα όπως με την GTV , το άγγιγμα μια ιδέα κάτω απο την GTV ,στο κέντρο Ασφάλειας δεν ολοκληρώνεται ο έλεγχος για να πατήσεις βελτιστοποίηση,το gps (igo primo 2.4) κλειδώνει αμέσως όπως με την GTV. Θετικά ότι τηλέφωνο είναι root και γλιτώνουμε απο το Supersu, αρνητικά δέν βλέπω κάποια βελτίωση αλλά μιά μικρή υστέρηση σε σχέση με την GTV. Πάντως πολύ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με την πρώτη που ανέβασες
Πολύ ωραία , thanks για την πληροφόρηση , θα την δούμε και στα επόμενα updates και ελπίζω ότι θα διορθωθούν όλα.
Και εγώ αυτά που ειδα είναι το κέντρο ασφαλείας που ανάφερε ο mike και ότι όταν είναι κάτι με το άγγιγμα ανταποκρίνεται με delay. Κατά τ'αλλα από θέμα μπαταρίας από η ώρα 5μιση το πρωί με κανένα μισάωρο σερφαρισμα, λίγο viber, 6-7 μηνύματα, 2 μικρά τηλεφωνήματα βρίσκομαι στο 90%.
-
Κατι άλλο που βρήκα, οι σημερινές φωτογραφίες μπαίνουν σαν χθεσινες. Δεν μου βάζει τη νέα ημερομηνία
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Και εγώ αυτά που ειδα είναι το κέντρο ασφαλείας που ανάφερε ο mike και ότι όταν είναι κάτι με το άγγιγμα ανταποκρίνεται με delay. Κατά τ'αλλα από θέμα μπαταρίας από η ώρα 5μιση το πρωί με κανένα μισάωρο σερφαρισμα, λίγο viber, 6-7 μηνύματα, 2 μικρά τηλεφωνήματα βρίσκομαι στο 90%.
Απο'κει μάλλον γίνεται ή δουλειά ..
Τα προβληματα αυτα που λετε δημιουργουνται λογω της αλλαγής του superuser με το κανονικό ροοτ της miui.
Εκεί μέσα είναι το πρόβλημα , γι'αυτο κάτι δε πάει καλά με το κέντρο και δημιουργούνται όλα αυτά που αναφέρετε , ελπίζω στα επόμενα update να λυθεί κι αυτό και το Ρομ θα πάει όπως και το προηγούμενο ( 6.1.28 ).
Αν μπορούσα να κάνω compile την εφαρμογή πιθανώς θα το ελυνα το θεμα , αλλά ας οψεται ή Χiaomi με τις χαζομαρες της .
Ίσως με μια μη μεταφρασμένη εφαρμογή του κέντρου ασφαλείας να δούλευαν όλα ρολόι , αλλά τεςπα θα δούμε , έχουμε updates κάθε βδομάδα , αργά ή γρήγορα θα την βρούμε την άκρη.
UPDATE .... 6.2.25
Για το Redmi2TD , το RedmiNote2 και το Mi4i.
Για το Redmi2 και το Mi4c , θα έχουμε update αύριο.
DOWNLOAD
HM2014813 Redmi2TD THUNDER MiUi7-6.2.25
mediafire.com/?5347vva7s7a4zo9
DOWNLOAD
RedmiNote2 Hermes 6.2.25
mediafire.com/?e0h22xhgo2729vm
SPECIAL THANKS
@kiriakos1963
@Opanos
Για τις πολλές δοκιμές που έκαναν στο Ρομ για το RedmiNote2
Ανεβαίνει και το Ρομ για το Μi4i Ferrari , σε λίγο θα'χετε το λινκ.
Δεν χρειάζεται superuser γι'αυτα τα Ρομ , ελπίζω ότι δε θα'χετε πλέον κανένα πρόβλημα. ..
Άλλες πληροφορίες για τα Custom Ρομ και την εγκατάσταση τους θα βρείτε στο πρώτο ποστ.
EDIT
Το Ρομ για το Redmi2TD , θα το βρείτε και στα downloads των συσκευών .
Το Ρομ για το RedmiNote2 θα μπει στα downloads των συσκευών , αφού σιγουρεψουμε ότι όλα δουλεύουν σωστά χωρίς προβλήματα ( αυτή τη φορά θα μπει , δεν νομίζω να έχετε προβλήματα πλέον ).
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Από νέο update δεν έχουμε νέα ακόμα.
Το μόνο που μπορώ να φτιαξω είναι το Miui7 - 5.12.31 για να δοκιμάσετε , αλλά θα είναι downgrade και θα θέλει wipe data factory reset.
Βέβαια , μπορεί να γίνει δοκιμή κάνοντας πρώτα ένα backup από twrp στο υπάρχον σας ρομ.
Μπορείς να δεις γενικά τι μπορείς να συμμαζέψεις; Εάν έχεις χρόνο βέβαια...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Μπορείς να δεις γενικά τι μπορείς να συμμαζέψεις; Εάν έχεις χρόνο βέβαια...
Ναι , θα το δω και θα ενημερωσω σύντομα ... Αυριο-μεθαυριο θα σου πω.
Μάλλον Τετάρτη που θα'μαι σπίτι.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0