[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
@djtutis
Το θέμα είναι πως έχεις ξεκινήσει την εγκατάσταση της Custom rom στη συσκευή σου ..
Μήπως όταν εβαλες για πρώτη φορά την Custom την πέρασες πάνω από τη GTV ??
Θέλει Clean install από την αρχή για να είμαστε σίγουροι , ο maikmaik την φοράει με Clean install και κάνει τα updates χωρις προβλήματα .
UPDATE σε MiUi8-6.7.14 για το Mi3/Mi4 Cancro ..
CHANGELOG
Διαβάστε το επίσημο changelog..
DOWNLOAD
Cancro MiUi8-6.7.14
Cancro_MiUi8-6.7.14.zip | by gkalen for Mi 3
INSTALLATION
Με το γνωστό τρόπο ...
UPDATE σε MiUi8-6.7.14 για το RedmiNote3 Hennessy...
.
CHANGELOG
Διαβάστε το επίσημο changelog..
DOWNLOAD
RedmiNote3 Hennessy MiUi8-6.7.14
RedmiNote3_Hennessy_MiUi8-6.7.14.zip | by gkalen for Redmi Note 3
INSTALLATION
Με το γνωστό τρόπο ...
EDIT
Μέχρι το απόγευμα θα έχω δοκιμάσει τη ρομ για το RedmiNote3Pro Kenzo και αν πάνε όλα καλά θα έχετε και το λινκ για κατέβασμα ... -
ΣΕ redmi3 που περασα την ρομ του @gkalenειναι σιφουνας στην κυριολεξια και φαινεται και καλυτερη στη μπαταρια!!!μπραβο στο @'gkalen για την custom rom!!!
-
Τελικά βιάστηκα να μιλήσω
Μου έβγαλε πολλά προβλήματα
Μου έκλειναν οι κάμερες και της ρομ και η Snap, όταν πήγαινα να περάσω η να ενημερώσω κάποια εφαρμογή από το Play store αυτό έκλεινε.
Τώρα δοκιμάζω την την fixed GTV 6.7.14 που ανέβασαν τα παιδιά και ενημερώνω. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει αυτά τα προβλήματα
Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk -
@maikmaik
Thanks , τελικά έιχε πρόβλημα ή based rom γι'αυτο και την άλλαξαν....
Αύριο θα έχετε νέο λινκ για το Mi4c Libra ..
@leontatos
Να'σαι καλά φίλε ...
Το ήθελα ένα feedback και για το Redmi3 για να ξέρω πως παει ή ρομ και σ'αυτη τη συσκευή ..
Φαντάζομαι έχεις βάλει και το Clean zip για το Redmi3 .. -
ναι φιλε @gkalen εκανα κανονικα και το clean zip και να σου πω την αληθεια το boot της συσκευης μου φανηκε πολυ πιο γρηγορο απο αλλες ρομ!!το supersu to εκανα απενεργοποιηση γιατι δεν μου χρειαζεται!μια ερωτηση οταν εγκαθιστω εφαρμογη τυπου keep screen on για να μενει η οθονη συνεχεια ανοιχτη σε καποιες εφαρμογες δεν δεχεται την ρυθμιση που οριζω στην εφαρμογη και κανει χρηση το οριο που υπαρχει στο κινητο γιανα σβηνει η οθονη,καποια ιδεα???ευχαριστω και παλι εξαιρετικη η δουλεια σου!!!
-
Μπραβο !!
Αυτό που λες με τη φωτεινότητα δεν χρησιμοποιώ καποια εφαρμογή , μόνο τις ρυθμίσεις που υπάρχουν στο τηλ...
Χρησιμοποίησε κι εσύ αυτές καλύτερα .. -
galen μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τι θα κερδίσω τι θα χάσω σε σχέση με την Gtv? Εχθες έκανα update την 6.7.14 με factory reset και βλέπω μεγάλες θερμοκρασίες και αρκετή κατανάλωση μπαταρίας, βέβαια λειτουργούν και πάλι τα led που δεν λειτουργούσαν καθόλου στην 8 από την αρχή όπως επίσης και εμφανίστηκε και πάλι το supersu.... Θα εκτιμούσαν την απάντηση σου! Ή συσκευή μου είναι rn2 ευχαριστώ!
-
@LeonTsi
Οι Custom roms που ανεβαζω έχουν σκοπό να δώσουν ακόμα περισσότερη δύναμη σε κάθε συσκευή , είτε αυτό είναι στο performance , είτε στη ram και στη μπαταρία ...
Ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσεις και μόνος σου είναι ..
Κανείς backup μέσω TWRP της ρομ που ήδη φοράς ..
Μετά φλασαρεις με Clean install τη Custom rom.
Δοκιμάζεις και αν τη βρίσκεις χειρότερη ή δεν καλύπτει τις ανάγκες σου , απλά κανείς επαναφορά του Backup που πήρες και όλα έρχονται στη θέση τους .. -
φιλε τελιka ειπα νακανω επανεκινηση και ενω τρεχει τις τελιτσες στην αρχη μετα δεν βγαινει αρχικη οθονη!!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0