Διαφήμιση

[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

• ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@alekos-ep91
      Θα πρότεινα Clean install , ή ρομ που εβαλες ίσως αφήσει πράγματα στο data αν κάνεις απλά Wipe cache and dalvik.

@trifos
      Ή δικιά μου ρομ είναι based στην ρομ της xiaomi eu.
      Στην επόμενη version θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο script.
      Το περίεργο όμως είναι ότι δεν άκουσα παρόμοιο πρόβλημα από άλλον.
      Περίμενε λίγο να σου απάντησει ο @Octaviastikos που την έχει βάλει πολλές φορές και ίσως γνωρίζει κάτι περισσότερο..
      το θέμα είναι ότι με τις gtv έχουμε αναφέρει όπως και άλλοι αλλά δεν ακουνε..οσο για την δική σου ρομ θα ξανά προσπαθήσω αυριο που θα φορτισω το κινητό την αποσυμπίεσα και ειδα ωραία :thumbsup: μοντακια.Να σε ρωτήσω το usb otg που εχω δοκιμασει σε recovery δεν το είδε οταν προσπάθησα και δυστυχώς δεν το ειχα δοκιμάσει σε καμία ρομ, μήπως γιατι το εχω σε etx4 και νομίζω πως ήταν ntfs λογο 64gb.
      Mi 11i 8/256
    • Ο/H trifos έγραψε:

το θέμα είναι ότι με τις gtv έχουμε αναφέρει όπως και άλλοι αλλά δεν ακουνε..
      Τώρα αν πω ότι κατάλαβα, θα πω ψέμματα .... lol
      Κάποτε προσπάθησα να κάνω την Πυθία, αλλά απέτυχα.
      Έτσι λοιπόν αν με βοηθούσες λίγο να καταλάβω τον χρησμό σου, θα σου ήμουν ευγνώμων ... :lol:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • @trifos
      Ούτε αυτό το ξέρω με το usb otg ..
      Καλύτερα να περιμένουμε αύριο τον @Octaviastikos και θα σου πει ότι χρειαστείς , είναι ο ειδικός επί των δοκιμών στο Mi5 ..
      Θα μας πει αν υπάρχει κάποιο τρικ που δεν το ξέρουμε.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H trifos έγραψε:

το θέμα είναι ότι με τις gtv έχουμε αναφέρει όπως και άλλοι αλλά δεν ακουνε..
      Τώρα αν πω ότι κατάλαβα, θα πω ψέμματα .... lolΚάποτε προσπάθησα να κάνω την Πυθία, αλλά απέτυχα.
      Έτσι λοιπόν αν με βοηθούσες λίγο να καταλάβω τον χρησμό σου, θα σου ήμουν ευγνώμων ... :lol:
      εννοώ πως οταν ανέφερα οπως και αλλοι το θεμε εγκατάστασης με το script οι xiaomi-ακιδες θα μας τρώγανε περι συγκρισεων συσκευών π.χ. Παρε ενα samsung να τελιωνεις δωσε και ενα κάρο λεφτά, δεν κρύβω πως ειχα κανει αιτηση διαγραφής γιατι οταν σχολιαζεις αρνητικά μια ρομ δεν το δεχονται και αισθάνθηκα ενα κλειστό φόρουμ.
      Edit: + ειχα ανοίξει ενα θέμα που ειχα πρόβλημα ποτέ δεν πήρα απάντηση.
      Mi 11i 8/256
    • φιλε @'gkalen τελικα φαινεται οτι βρηκα τη λυση,εκανα εγκατασταη εκ νεου την ρομ σου 6.7.14 αλλα ακολουθησα το ενστικτο μου και δεν εκανα ιnstall to clean.zip που δινεις!!!και μετα εκανα επιλογη ταπετσαριας αποτην καρτα μνημης εκανα τρια ρεσταρτ και βουαλα!!!ανοιγει χωρις μαυρη οθονη με επιλεγμενη ταπετσαρια!!!λες τελικα να ειχα δικιο για το clean.zip που ειχα αναφερει σε προηγουμενο ποστ;;;;
    • @trifos
      Νομίζω ότι στο Miui Hellas δεν θα δεις κάτι τέτοιο .
      Είμαι εγγεγραμμένος σχεδόν από την αρχή του Miui Hellas και δεν έχω δει ποτέ κάτι σαν κι αυτό που λες ..
      Διαφορές μπορεί να υπάρχουν άλλα όλοι πάντα προσπαθούν για το καλύτερο , γι'αυτο ή κοινότητα αυτή αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα .
      Ότι χρειάζεται ο κάθε χρήστης θα το βρει και όλοι θα προσπαθήσουν να τον βοηθήσουν στο πρόβλημα που μπορεί να του τύχει.
      Δεχόμαστε όλοι οποιαδήποτε κριτική και δεν έχουμε πρόβλημα ακόμα και σε άσχημες κριτικές , ισα-ισα που μία κακή κριτική βοηθάει στο να να προσπαθήσουμε για να κάνουμε κάτι καλύτερο.
      Τα τηλ.. και οι roms είναι κάτι υποκειμενικό και ο καθένας μπορεί να έχει τη δικια του γνώμη ή οποία είναι πάντα σεβαστή .
      Πες τη γνώμη σου και μη φοβάσαι για τίποτα αρκεί να ειναι κόσμια και καλοπροαίρετη , όλοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο και να βοηθησουν για οποιαδήποτε συσκευή.
      Το να μη σ'αρεσει μία ρομ δεν είναι κακό , εφοσον έχεις την άνεση να επιλέξεις αυτή που σ'αρεσει καλύτερα.
      Με πολυ Αγάπη ( όχι τον Αγάπη μόνο :P )
      Αναμένουμε λοιπόν αύριο και τον @Octaviastikos να μας ενημερώσει για την επίλυση του προβλήματος σου ...
      Γιωργος !!!!

@leontatos
      Και τα δύο θ'αλλαξουν , και ή ρομ και το Clean και θα'μαστε κομπλε στο επόμενο update ..
      Ενδιαφέρουσα ανακάλυψη αυτή που έκανες όμως , να'σαι καλά για τη βοήθεια και τις δοκιμές που έκανες , χαίρομαι που βρηκες έστω αυτή τη προσωρινή λύση...
    • Ο/H trifos έγραψε:

εννοώ πως οταν ανέφερα οπως και αλλοι το θεμε εγκατάστασης με το script οι xiaomi-ακιδες θα μας τρώγανε περι συγκρισεων συσκευών π.χ. Παρε ενα samsung να τελιωνεις δωσε και ενα κάρο λεφτά, δεν κρύβω πως ειχα κανει αιτηση διαγραφής γιατι οταν σχολιαζεις αρνητικά μια ρομ δεν το δεχονται και αισθάνθηκα ενα κλειστό φόρουμ.
      Edit: + ειχα ανοίξει ενα θέμα που ειχα πρόβλημα ποτέ δεν πήρα απάντηση.
      κοίτα επειδή ξέρω σε τι αναφέρεσαι, πρέπει να καταλάβεις πως μερικές φορές το να αφήνει κάποιος υπονοούμενα, οδηγεί σε παρεξηγήσεις.
      Ας μην κάνω HighJack το φόρουμ του μάγειρά μας, αλλά θα σου δώσω ένα Copy των δικών σου λεγομένων, να καταλάβεις πως κάπου είχες άδικο στον τρόπο έκφρασής σου.

Ο/H trifos έγραψε:

Εννοώ να βγει επίσημη global με τα ελληνικά, εγγύηση γιατί να μην έχω; Ξεκλεισα τον bootloader μόνο και μόνο για τα ελληνικά γιατί νόμιζα ότι αυτά τα site οπως εδω ειναι επίσημα τις xiaomi και οχι φορουμ η άγνοια βλέπεις .

Ο/H trifos έγραψε:

Εννοώ να βγει επίσημη global με τα ελληνικά, εγγύηση γιατί να μην έχω; Ξεκλεισα τον bootloader μόνο και μόνο για τα ελληνικά γιατί νόμιζα ότι αυτά τα site οπως εδω ειναι επίσημα τις xiaomi και οχι φορουμ η άγνοια βλέπεις . Απο το κινητό δεν εχω παράπονο το miui θα το συνηθίσω.
      Τέλος εδώ....
      Αν επιθυμείς συνέχεια σε PM αλλά ας μην συνεχίσουμε εδώ... :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@trifos
      Νομίζω ότι στο Miui Hellas δεν θα δεις κάτι τέτοιο .
      Είμαι εγγεγραμμένος σχεδόν από την αρχή του Miui Hellas και δεν έχω δει ποτέ κάτι σαν κι αυτό που λες ..
      Διάφορες μπορεί να υπάρχουν άλλα όλοι πάντα προσπαθούν για το καλύτερο , γι'αυτο ή κοινότητα αυτή αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα .
      Ότι χρειάζεται ο κάθε χρήστης θα το βρει και όλοι θα προσπαθήσουν να τον βοηθήσουν στο πρόβλημα που μπορεί να του τύχει.
      Δεχόμαστε οποιαδήποτε κριτική και δεν έχουμε πρόβλημα ακόμα και σε άσχημες κριτικές , ισα-ισα που μία κακή κριτική βοηθάει στο να να προσπαθήσουμε για να κάνουμε κάτι καλύτερο.
      Τα τηλ.. και οι roms είναι κάτι υποκειμενικό και ο καθένας μπορεί να έχει τη δικια του γνώμη ή οποία είναι πάντα σεβαστή .
      Πες τη γνώμη σου και μη φοβάσαι για τίποτα αρκεί να ειναι κόσμια και καλοπροαίρετη , όλοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο και να βοηθησουν για οποιαδήποτε συσκευή.
      Το να μη μ'αρεσει μία ρομ δεν είναι κακό , έχεις την άνεση να επιλέξεις αυτή που μ'αρεσει καλύτερα.
      Με πολυ Αγάπη ( όχι τον Αγάπη μόνο :P )
      Αναμένουμε λοιπόν αύριο και τον @Octaviastikos να μας ενημερώσει για την επίλυση του προβλήματος σου ...
      Γιωργος !!!!
      Ωραία φίλε μου Γιώργο και σε ευχαριστώ για την κατανόηση περιμένω τον @Octaviastikos Γιαννη να μου δώσει τα φώτα του για δεύτερη φορά όπως και για την πρώτη εγκατάσταση με βοήθησε πάρα πολύ και τον ευχαριστώ πολύ.
      Mi 11i 8/256
    • φιλε @gkalen το μπραβο αξιζει πανω απο ολα σε σενα και στις ωρες που καταναλωνεις για να μας δινει σιφουνες ρομ!!!και σε ολα τα παιδια του φορουμ που αφιλοκερδως σπαταλανε χρονο για ολους εμας!!!το οτι δεν εγκΤεστησa το clean.zip ενδεχεται να μου δημιουργησει προβλημα;;;
    • @leontatos
      Θα διορθωθούν όλα στο επόμενο update ..
      Όπως σου είπα , υπήρχαν κάποια λαθάκια και στη ρομ και στο Clean ..

EDIT
      Μόλις εφτιαξα τη ρομ του Kenzo , αύριο θα την έχετε ετοιμη για download
      Δοκιμάστηκε μόλις τώρα επιτυχώς στη συσκευή του φίλου @lorencbilo
    • @trifos βάλε την ρομ του @gkalen θα ευχαριστήθεις την συσκευή σου ακόμα ποιο ωραια ...είναι βασισμένη στην eu ρομ...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • Για update από GTV στου @gkalen custom rom το αρχειο το ριχνουμε χύμα στο τηλέφωνο και το μετονομάζουμε σαν update.zip ???