[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
-
ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
Από την επόμενη βδομάδα στο νέο update με την 6.7.28 , πιθανώς θα βάλω MPdecision Mod σε όλες τις ρομς με Quallcom Snapdragon επεξεργαστή
Τι είναι τo MPdecision ??
Huge Battery-Savings with Qualcomm´s MPDECISION for Qualcomm Devices - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Μόλις το'φτιαξα στο Redmi3Pro και αυτή τη φορά δουλεύει το usb , θα το τσεκαρω αυτή τη βδομάδα και από το επόμενο update θα μπει σε όλες τις ρομς που διαθέτουν Quallcom Snapdragon επεξεργαστή.. -
Ο/H gkalen έγραψε:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
Από την επόμενη βδομάδα στο νέο update με την 6.7.28 , πιθανώς θα βάλω MPdecision Mod σε όλες τις ρομς με Quallcom Snapdragon επεξεργαστή
Huge Battery-Savings with Qualcomm´s MPDECISION for Qualcomm Devices - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Μόλις το'φτιαξα στο Redmi3Pro και αυτή τη φορά δουλεύει το usb , θα το τσεκαρω αυτή τη βδομάδα και από το επόμενο update θα μπει σε όλες τις ρομς που διαθέτουν Quallcom Snapdragon επεξεργαστή..
Άρε αλάνι Γιώργο! Δουλεύει και σε mi4c ε;
Sent from my Mi-4c using Tapatalk -
Ο/H gkalen έγραψε:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
Μόλις το'φτιαξα στο Redmi3Pro και αυτή τη φορά δουλεύει το usb , θα το τσεκαρω αυτή τη βδομάδα και από το επόμενο update θα μπει σε όλες τις ρομς που διαθέτουν Quallcom Snapdragon επεξεργαστή..
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ηρεμηστεεεεεεεε !!!!
Θα το δούμε πως θα πάει σε όλες σχεδόν τις συσκευές με Snapdragon ..
Ναι , κάνει και για το Mi4c ..
Έχω κάνει κάτι μικροαλλαγές και επειδή θέλω να χρησιμοποιήσω το δικό μου κερνελ και όχι της Smiui θα τα ετοιμασω όλα αυτή τη βδομάδα για να τα'χουμε ετοιμα για το επόμενο update ..
EDIT
Στη πρώτη απόπειρα που έκανα , δε δούλευε το usb , ούτε φορτιζε , ούτε το αναγνώριζε το pc , τώρα που έκανα κάποιες αλλαγές και το ξαναδοκιμασα , δουλεύει στη φόρτιση κανονικά , αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν διαβάζει και το usb στο pc ...
Λογικά θα το διαβάζει , εφόσον πριν ούτε που φορτιζε ενώ τώρα φορτίζει ...
Anyway , θα δούμε.. -
Κι εμείς...??? Γιώργο κοίτα λίγο αυτό [HOWTO] Save Battery with better CPU Handlin⦠| Xiaomi Redmi Note 2 και πές μου είναι μούφα...?
-
UPDATE σε MiUi8 6.7.21 για το Mi5 Gemini ...
CHANGELOG
Αλλαγές στα script και theme icons ...
Αλλαγές και στα Clean zip ...
DOWNLOAD
Mi5 Gemini MiUi8-6.7.21
Mi5_Gemini_MiUi8-6.7.21.zip | by gkalen for Mi5
CLEAN ZIP
Gemini Clean zip
Gemini-Clean.zip | by gkalen for Mi5
INSTALLATION
Ή γνωστή διαδικασία ...
@LeonTsi
Θα το δω και θα σας ενημερωσω. -
μόλις περασα την RedmiNote3_Hennessy_MiUi8-6.7.14. Με την πρωτη ματια μια χαρα δειχνει . βρηκα ομως ενα προβλημα που δεν το ειχα με την custom 7.2.5 (την ειχα πειραξει μονος μου).οταν ανοιγω το εντοπισμος σφαλματων usb δεν συνδέεται με τον υπολογιστή κλεινω τον εντοπισμό κ κανονικά συνδέομαι. κ μια ερώτηση. πως επαναφέρω απο τον υπολογιστή στο κινητο τα αντίγραφα με της εφαρμογές? ευχαριστώ πολύ
-
Ο/H dimitris zax. έγραψε:
μόλις περασα την RedmiNote3_Hennessy_MiUi8-6.7.14. Με την πρωτη ματια μια χαρα δειχνει . βρηκα ομως ενα προβλημα που δεν το ειχα με την custom 7.2.5 (την ειχα πειραξει μονος μου).οταν ανοιγω το εντοπισμος σφαλματων usb δεν συνδέεται με τον υπολογιστή κλεινω τον εντοπισμό κ κανονικά συνδέομαι. κ μια ερώτηση. πως επαναφέρω απο τον υπολογιστή στο κινητο τα αντίγραφα με της εφαρμογές? ευχαριστώ πολύ
Θα έχετε τον εντοπισμό σφαλμάτων κλειστό ...
Αν θελετε να είναι ανοιχτός θα τον ανοιγετε μόνο αν θελετε να δουλέψετε με adb commands ...
Για τα αντίγραφά που λες , δεν το κατάλαβα ακριβώς τι θες να κάνεις. -
Ο/H gkalen έγραψε:
Για τα αντίγραφά που λες , δεν το κατάλαβα ακριβώς τι θες να κάνεις.
Είναι ίσως και δική μου απορία αν κατάλαβα καλα... Πχ. Τώρα που μας έδωσες την καινούργια gemini, υπάρχει κάποιος τρόπος να κρατήσουμε backup από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε ώστε να μην τις ξαναστήνουμε; π.χ. Στο outlook έχω 4 λογαριασμούς, υπάρχει κάτι δοκιμασμένο σε backup ώστε να μη χρειάζεται ξανά πέρασμα;
Τώρα θα μου πεις, βάλε απλά τη rom στην εσωτερική και πάτα ένα install, απλώς εγώ το λέω σε περίπτωση που κάποιος για να εχει το κεφάλι του σίγουρο θελήσει να κάνει clean install, διαγράφοντας τα πάντα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0