Ο djtutis έχει δίκαιο galen.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούROM-gkalen-%CE%9CiUi8-6-8-4-%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%93%CE%9F%CE%A3-%CE%93%CE%99%CE%91-%CE%9C%CE%91%CE%93%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%95%CE%9C%C<br /> <br /> [url=">ROM-gkalen-%CE%9CiUi8-6-8-4-%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%93%CE%9F%CE%A3-%CE%93%CE%99%CE%91-%CE%9C%CE%91%CE%93%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%95%CE%9C%C
[url=" class="externalURL" rel="nofollow noopener noreferrer" target="_blank">Ο/H gkalen έγραψε:
Ετσι ακριβώς ...Ο/H jpastos έγραψε:
@gkalen μια ακόμα αφελης ερώτηση
σε περίπτωση που κάνω Clean install αλλά κάτι πάει στραβά ή απλά θέλω να γυρίσω στην τωρινή μου κατάσταση με το nandroid backup που έχω πάρει δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα έτσι δεν είναι??
Θα το βγάλω πάλι , είχε παρατηρηθεί το ίδιο πρόβλημα και παλιότερα αλλά είπα να το ξαναβαλω στη ρομ αλλά τελικά κάτι δεν αρέσει στο MiNotePro με το Gmail ...Ο/H karasarinis έγραψε:
Καλημερα...Πέρασα κι εγώ την τελευταία 6.8.4 πάνω από την προηγουμενη και μου κρασαρει η εφαρμογή gmail. Δεν ανοίγει καθόλου...Όλα αυτά σε Mi Note Pro
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk