οκ τα γραφει αυτα , απλα στη 6,7,14 εγραφε by gkalen για το λογο αυτο εκανα την ερωτηση, επειδη πλεον δεν το αναφερει
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H lefesta έγραψε:
οκ τα γραφει αυτα , απλα στη 6,7,14 εγραφε by gkalen για το λογο αυτο εκανα την ερωτηση, επειδη πλεον δεν το αναφερει
Δε νομιζω να έγραφε έτσι , αλλά δεν τρέχει τίποτα , είσαι οκ ...
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkalen έγραψε:
Mi4c Libra , Clean zip και buildFix για 2g Ram
Libra-Clean-2gRam-6.8.4.zip | by gkalen for Mi 4c
INSTALLATION
Απλό install και wipe cache and dalvik , όπως κάνουμε πάντα με το Clean zip .
btw δεν περνας και το προγραμματακι του forum με καποιον τροπο να μην περιμενουμε κανα δυο βδομαδες?
οσο προλαβα να το δουλεψω με την developer καλα πηγαινε!Life is too short to remove usb safely -
-
Το μόνο που μένει gkalen να κάνεις για την rom σου είναι να βάλεις ota update επιλογή.
Δε ξέρω κατά πόσο εύκολο μπορεί να είναι κάτι τέτοιο ούτε γνωρίζω αν γινεται, αλλά θα ήταν σούπερ!
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Εκτός αν ή rom του gkalen γίνει κάτι αντίστοιχο της cyanogen
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δυστυχώς δεν γίνεται...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
@alekos-ep91
Κάνε κάνα δυο reboot και θα στρώσει ..
Πιστεύω ότι θα είναι από τι καλύτερες ρομ , ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα , τουλάχιστον οι υπόλοιποι λένε διαφορετικα πράγματα ..
@baiosss
Το Ota το ξεχνάτε , δε μπορεί να γίνει αυτό , θέλει πολύ χρόνο για να στησεις Ota update και δεν γίνεται αυτό ..
@amigagr
Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα , φλασαρεις ξανά το vεο Clean zip άνετα ..
@geo13z
Δεν συγχρονιζω με micloud και δεν το ξέρω αυτό , έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάποια θεματακια συγχρονισμού με micloud αλλά μετά από λίγο τα ξεπερνούσαν , μου φαίνεται περίεργο που σ'εσενα συνεχίζει να μη συγχρονίζει ..
Σκέφτομαι αν φταιει το ότι έχω σβήσει το Xiaomi Authenticator από τη ρομ ... -
@gkalen
Battery drain τρελό όλο το βράδυ με κλειστά τα πάντα. Δε μπαίνει σε deep sleep. Απο 47% το βράδυ με μηδενική χρήση το πρωί 22%
Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Επεξεργασία εικόνων ().
-
@alvin1983
Για να δούμε αν συνεχίσει , δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο σε Kenzo , το αντίθετο μάλιστα , το μεσημέρι θα ξέρω περισσότερα που θα έχω και Kenzo στα χέρια μου ...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0