[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
Ο/H baiosss έγραψε:
Ωραίο και το κολπακι με το three finger screenshot
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατα τυχη το πετυχα στις ρυθμισεις!!!
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
-
@baiosss
Όταν εννοώ πετυχαμε το μοντέλο της ρομ που θέλουμε , εννοώ ότι πετυχαμε το "μαγειρεμα" που θέλουμε ..
Τώρα απο'δω και πέρα θα πάμε σε αυτό το μοντέλο ρομ και θα δούμε αν προσθέσουμε κάτι αξιόλογο στη πορεία ..
Λίγες αλλαγές θα έχουμε στα tweaks σε δεδομένα και σήμα στο επόμενο update , αν και στο Mi4s τα έχω κομπλαρει όλα , αυτό έγινε γιατί είχα χρόνο και πρόλαβα χθες να τα στησω μονο στο Mi4s ..
Στις υπόλοιπες συσκευές είναι μισό φτιαγμένο , θα τα ολοκλήρωσω στο επόμενο update ..
@tsarlam
Τώρα είδα το ποστ σου ...
Από την παρασκευή το μεσημέρι εχει βγει , καλά δεν τα κοίταξες τα ποστ της παρασκευής ??
Τη βρηκες τωρα ή θες λινκ ?? -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@baiosss
Όταν εννοώ πετυχαμε το μοντέλο της ρομ που θέλουμε , εννοώ ότι πετυχαμε το "μαγειρεμα" που θέλουμε ..
Τώρα απο'δω και πέρα θα πάμε σε αυτό το μοντέλο ρομ και θα δούμε αν προσθέσουμε κάτι αξιόλογο στη πορεία ..
Λίγες αλλαγές θα έχουμε στα tweaks σε δεδομένα και σήμα στο επόμενο update , αν και στο Mi4s τα έχω κομπλαρει όλα , αυτό έγινε γιατί είχα χρόνο και πρόλαβα χθες να τα στησω μονο στο Mi4s ..
Στις υπόλοιπες συσκευές είναι μισό φτιαγμένο , θα τα ολοκλήρωσω στο επόμενο update ..
@tsarlam
Τώρα είδα το ποστ σου ...
Από την παρασκευή το μεσημέρι εχει βγει , καλά δεν τα κοίταξες τα ποστ της παρασκευής ??
Τη βρηκες τωρα ή θες λινκ ??
To clean zip το περναμε η δεν χρειαζεται πια!!!!
-
@asboof
Φλασαρε το sms mod του φόρουμ ..
Ίσως να ξέχασα να τ'αλλαξω ..
@tsarlam
Το Clean zip το φλασαρεις κάθε φορά μετά από τη ρομ ..
Κράτα το στη κάρτα σου , το Redmi3Pro θα έχει αυτό το Clean zip συνεχώς , εκτός αν χρειαστεί αλλαγή , θα ενημερωσω σ'αυτη τη περίπτωση..
UPDATE σε 6.8.11 ...
DOWNLOAD
MiNote Virgo MiUi8-6.8.11
MiNote_Virgo_MiUi8-6.8.11.zip | by gkalen for Mi Note
INSTALLATION
Οδηγίες στο πρώτο ποστ ....
DOWNLOAD
wt88047 Redmi2 5.1 THUNDER MiUi8-6.8.11
wt88047_Redmi2_5.1_THUNDER_MiUi8-6.8.11.zip | by gkalen for Redmi 2
CHANGELOG
Fixed , το πρόβλημα με το reboot σε recovery ..
INSTALLATION
Οδηγίες στο πρώτο ποστ...
ENJOY!!! -
-
-
Χρόνια Πολλά
Να αναφέρω ένα bug σε Gemini, και από Clean Install αλλά και από απλό upgrade από πάνω, δε λειτουργεί το ξεκλείδωμα με Mi Band. Όταν μπαίνεις στις ρυθμίσεις για να ρυθμίσεις το ξεκλείδωμα από bluetooth device (Mi Band) βγάζει σφάλμα, "Δυστυχώς, η εφαρμογή Ρυθμίσεις έχει σταματήσει να λειτουργεί..." -
Φλασαρα το mod και έστρωσε
Thanks
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0