Ναι το έχω 2.76 έκδοσηΟ/H gkalen έγραψε:
@Perarg
Πήγαινε ρυθμίσεις/εφαρμογες/ληφθησες .. και πες μου αν έχεις εκεί μέσα το superuser ..
Θ'ανοιξεις το playstore , πας στις ρυθμίσεις και πρωτη επιλογή είναι οι αυτόματες ενημερώσεις , κλειστες ...
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
@Perarg
Εδώ είναι ή ζημια ...
Ελπίζω να μην έχεις αναβαθμίσει και το su binary μέσω της εφαρμογής ...
Εκεί που είσαι , στις ρυθμίσεις/εφαρμογες/ληφθεισες/ ... μπες στο superuser και κάνε εκκαθάριση cache και δεδομένων και απεγκατασταση της εφαρμογής ..
Μετά φλασαρε τη νέα ρομ και ελπίζω να είσαι οκ μετά ... -
-
-
-
@gkalen
"Βρώμα η δουλειά" όπως έλεγε και μια ιστορική ατάκα... Επειδή καπάκι μετά το δικό μου mi5 την πέρασα και σε μία φίλη, εκεί πρόσεξα πως όταν άρχισε να ξεδιπλώνει τα αρχεία της η rom, σε κάποια φάση ανέφερε πως εγκαθιστά το SuperSU μπλα μπλα μπλα κι όλα καλά. Στο δικό μου όμως, πριν βγάλει τέτοια μηνύματα, κάνει reboot και bootαρει...
Μάλλον γιατρέ μου δεν το γλιτώνω το Clean Install..;
Κι άντε πες να κάνω Clean Install, τις εφαρμογές πώς να τις πάρω backup με το Titanium μιας και θέλει root access!! οεο;; -
-
Ο/H Perarg έγραψε:
@gkalen
"Βρώμα η δουλειά" όπως έλεγε και μια ιστορική ατάκα... Επειδή καπάκι μετά το δικό μου mi5 την πέρασα και σε μία φίλη, εκεί πρόσεξα πως όταν άρχισε να ξεδιπλώνει τα αρχεία της η rom, σε κάποια φάση ανέφερε πως εγκαθιστά το SuperSU μπλα μπλα μπλα κι όλα καλά. Στο δικό μου όμως, πριν βγάλει τέτοια μηνύματα, κάνει reboot και bootαρει...
Μάλλον γιατρέ μου δεν το γλιτώνω το Clean Install..;
Κι άντε πες να κάνω Clean Install, τις εφαρμογές πώς να τις πάρω backup με το Titanium μιας και θέλει root access!! οεο;;
-
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
@gkalen άρα να την φτιάξουμε όπως σε ειπα!! Αφού έχουν τα παιδιά πρόβλημα!!!
Δεν γλυτώνεις αυτό το πρόβλημα όπως και να φτιαχτεί ή ρομ ..
Εκτός αν ανοίξουν το ροοτ της Miui ξανά ..
Εν τω μεταξύ , έχω φτιάξει τέτοια ρομ για το Redmi3Pro αλλά θέλει δουλειά πολύ και πάλι έβγαζε κάποια μικρό προβλήματα ..
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Εμένα δουλεύει κανονικά το ρουτ χωρίς να πειράξω τίποτα
Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0