@tasospap1986 από gkalen σε gkalen μέσω την εφαρμογής αναβάθμισης...Επέλεξε το πακέτο που θες κι εγκατάσταση..Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν χρειάζεται πλέον wipe dalvic/cache..Γίνεται αυτόματα...
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
Στις εφαρμογές που θέλουμε να προεγκαταστήσουμε και τις έχουμε κατεβάσει απο το googleplay τις βρίσκουμε με το root expolorer. Εύκολο. Απλά μέσα από τον φάκελο app παίρνουμε όλα τα αρχεία ή μόνο τις εφαρμογες που έχουμε κατεβάσει, για να λειτουργούν σωστά; Γιατί βρίσκω πολλούς φακέλους που δεν γνωρίζω από τα εικονίδια των εφαρμογών ποιες είναι. Πχ το google wedview δεν έχω ιδέα τι είναι γιατί δεν κατέβασα κάτι τέτοιο...
-
@tasospap1986
Παιρνεις το φάκελο με την εφαρμογή , στο data/app/ ...
Θα πάρεις το φάκελο της εφαρμογής που θες .
Το webview υπάρχει στο σύστημα , αυτό που βλέπεις στο data/app/ είναι ή ενημέρωση ..
Αν το σβησεις δεν θα μπορείς να κάνεις κλήσεις ούτε να στείλεις μήνυμα , μας έχουν φακελωσει για τα καλά ... -
Οπότε εγώ παίρνω μόνο όποιες εφαρμογές έχω κατεβάσει και θέλω να εγκαταστήσω ξανά. Εφαρμογές όπως το web view ή αλλες που δεν τις βλέπω στην αρχική οθόνη εγκαθίστανται με τη ρομ;
-
-
Τον υποφάκελο Lib τον χρειαζόμαστε; Έχει μέσα λογαριασμούς και ρυθμίσεις μας ή μας είναι άχρηστο;
-
-
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Τον υποφάκελο Lib τον χρειαζόμαστε; Έχει μέσα λογαριασμούς και ρυθμίσεις μας ή μας είναι άχρηστο;
-
Μπορούμε να τις μετονομάσουμε ώστε να είναι περισσοτερο ξεκάθαρες;
-
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Μπορούμε να τις μετονομάσουμε ώστε να είναι περισσοτερο ξεκάθαρες;
@leontatos
Στην 6.8.25 θα επαναφέρω τα scripts της 6.8.11 , παρ'οτι δεν έχω κάποιο πρόβλημα .
Το android system από 25 που ήτανε έπεσε στο 19 σήμερα , αλλά και πάλι δεν είχα drain όταν το τηλ... ήταν σε αδράνεια ... -
Οκ ευχαριστώ!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0