Και λίγο ανεβασμένη κατανάλωση μπαταρίας.Ο/H osalonikios έγραψε:
@gkalenάκο...
Μολις διάβασα πως το ΜΜ είναι στα τελικα στάδια για Redmi Note 3 Pro.
Όταν με το καλό βγει (και πιστεύω θα ειναι εντός του μήνα) ποση διαφορα σε απόδοση πιστεύεις θα ε΄χει σε σ΄χεση με το classic lolipop.
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
χαχα , τρία άτομα είπαμε τρία διαφορετικά πράγματα ...
Προσωπικά θα το δω αν γίνει αναβάθμιση σε ΜΜ και στο Redmi3 , δεν έχω άποψη , ότι λένε οι χρήστες , δεν είχα συσκευή με MM και γενικά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με MM , πρώτη φορά ασχοληθηκα με τις ρομς για το Gemini και Mi3/Mi4 , στα τυφλά στην ουσία δεν έχω προσωπική εμπειρία με MM ..
O @spideman3 βέβαια έχει την εμπειρία της ΜΜ και θα γνωρίζει κάποια πράγματα καλύτερα ...
Πάντα όμως εξαρτάται και από τη συσκευή , δεν θα έχει την ίδια συμπεριφορά σε όλες τις συσκευές πιστεύω , θα περιμένω και θα δω ...
EDIT
Είχα προσωπική εμπειρία όμως από το Redmi2TD μου , το πήρα με Kitkat και σε 3 μηνες έγινε αναβάθμιση σε Lollipop ..
Έχει καλύτερη συμπεριφορά ή συσκευή , ή μπαταρία είναι μία από τα ίδια σε μένα τουλάχιστον , γενικα τη θεωρω καλή αναβάθμιση που θα μπορούσε να ήταν καλύτερη βέβαια ..
Υπάρχουν όμως και χρήστες που αναζήτησαν και επέστρεψαν ξανά σε Κικατ για θέματα μπαταρίας περισσότερο , άντε βρες άκρη δηλαδή ...
Γι'αυτο και δεν αντεχω τις συζητήσεις μπαταρίας , ξέρω ότι δε βγαίνει άκρη , σε μένα δεν έχει διαφορά ή μπαταρία στο Redmi2TD , σε άλλους έχει...
Δε βρίσκεις άκρη μ'αυτα , καθένας χρησιμοποιεί κάποιες εφαρμογές και ρυθμίσεις διαφορετικές από άλλον , επίσης κλήσεις , μηνύματα , κ.λ.π. , δε γίνεται να έχουν την ίδια κατανάλωση αυτές οι συσκευές ...
Αυτά , κουραστηκα να γράφω ... -
Καλημέρα έχω ένα θέμα όλο το βράδυ το κινητό από 70 πήγε στο 50 της εκατό η μπαταρία είναι λογικό?? Σε κατάσταση αναμονής.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@bilis1234
Οχι , δεν είναι λογικό ...
Ισα-ισα που οι πιο πολλοί λένε το αντίθετο .
Παρακολούθησε το λίγο , θυμησου μήπως έκανες κάποια ρύθμιση ή κάτι άλλο που μπορεί να φταίει γι'αυτο .. -
-
@coftaras
Φιλε μου , μάλλον δεν έχεις ΙΜΕΙ ..
Περιμενε λίγο να το δει κι ο @spideman3 ή κάποιος με Mi4 , ίσως χρειαστεί να επαναφέρεις με κάποιο τρόπο το imei ..
Ίσως θέλει fastboot rom τώρα ..
Δεν καταλαβαίνω γιατί να σβήσει και ή κάρτα σου και το imei , δεν έχει αναφερθεί ποτέ κάτι τέτοιο σε καμία ρομ .. -
caftaras
Κάνε ένα factory reset και βάλε την τελευταία GTV η οποία βασίζεται σε china source. Αν δεν κάνεις δουλειά δοκίμασε μια fastboot rom και πέρασε την (κάνε πρώτα factory reset) με Miflash. -
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0