gkalen.... να ξερεις οτι η ρομ που εφτιαξες για το mi max pro δουλευει αψογα.την δουλευω περιπου 3 μερες χωρις κανενα προβλημα. ευχαριστω πολυ .
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Εχει δει κανεις αλλος drain το βραδυ?
Κατεβηκε 5℅ το βραδυ
Και απο οτι ειδα
το com.xiaomi.xmsf ειχε 107 wakeups
Ξερει κανεις τι ειναι και καπιος τροπος για διορθωθει? -
Ο/H Casper Cas έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
UPDATE σε 6.8.25 ...
EDIT
Έχω πρόβλημα με το Update για τα Redmi3/Pro ...
Δεν δουλεύει το wifi , οπότε θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να βρεθεί το πρόβλημα και θα καθυστερήσει το Update για τα Redmi3/Pro ..
Υπήρχε προβλημα με το wifi και στην 6.8.18, σε mi3. Οχι μόνο στην δικιά σου ρομ(δοκίμασα και global, gtv), εγω αναγκαστηκα και πέρασα ξανα σε 6.8.11.
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H Casper Cas έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
UPDATE σε 6.8.25 ...
EDIT
Έχω πρόβλημα με το Update για τα Redmi3/Pro ...
Δεν δουλεύει το wifi , οπότε θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να βρεθεί το πρόβλημα και θα καθυστερήσει το Update για τα Redmi3/Pro ..
Στην 6.8.18 ηταν ακόμη χειρότερο. Αν κατάφερνες να συνδεθεις αφου σου εβγαζε συνεχεια authentication failed, μετα σε πέταγε και αυτο το έκανε οχι μόνο σε ενα δίκτυο αλλα και η συχνοτητα του, κάθε μερικα λεπτά/λεπτο. Δοκιμασα global developer, gtv, gkalen, με το που επεστρεψα στην 6.8.11 του gkalen διορθώθηκε. -
-
UPDATE σε 6.8.25 ...
RedmiNote2 Hermes MiUi8-6.8.25
DOWNLOAD
RedmiNote2_Hermes_MiUi8-6.8.25.zip | by gkalen for Redmi Note 2
RedmiNote3 Hennessy MiUi8-6.8.25
DOWNLOAD
RedmiNote3_Hennessy_MiUi8-6.8.25.zip | by gkalen for Redmi Note 3
EDIT
Έχουμε κάποιες καθυστερήσεις αυτή τη βδομάδα λόγω του προβλήματος που μου έτυχε με το Redmi3Pro ...
Τελικά έχω πρόβλημα με το bootloader , ξανά κλείδωσε ο bootloader και τώρα δεν μ'αφηνει να ξεκλειδωσω ( can't verify device ) ...
Μου είχε τύχει ξανά αυτό το πρόβλημα πριν δυο-τρεις βδομάδες που έκανα κάτι δοκιμές με ρωσικές ρομς , έφαγε ένα κόλλημα και δεν έμπαινε πουθενά , αφού τελικά μπήκε σε fastboot πήγα να περάσω recovery και μου έγραψε μία πληροφορία στο cmd κάτι σαν locked και είδα μετά ότι τελικά είχε κλειδώσει ο bootloader , ανοιξα το miunlock και ξεκλειδωσε η συσκευή χωρίς πρόβλημα , πατησα reboot στο miunlock και ως δια μαγείας ή κολλημένη συσκευή άνοιξε κανονικά στη ρομ που μου δημιούργησε το πρόβλημα και κόλλησε και κλείδωσε τη συσκευή , επίσης εμφανίστηκε ξανά και το twrp που είχε εξαφανιστεί ..
Μετά φλασαρα κανονικά και όλα είχαν επανέλθει όπως πρέπει ..
Χθες λοιπόν , φλασαρα την 6.8.25 που ετοιμασα και ανακαλύπτω ότι δεν δουλεύει το wifi , ξεκίνησα να φλασαρω κάποιες ρομ για να δω τι παίζει , οποία ρομ λοιπόν δοκιμασα δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την εγκατάσταση το Twrp , έμενε κολλημένο στην εγκατάσταση χωρίς να βγάζει error , απλά δεν τελειώνει ποτέ ..
Οι μονες ρομ που μ'αφηνει να κάνει εγκατάσταση είναι οι δικές μου και ανοίγουν κανονικά ..
Τσεκαρω λοιπόν τον bootloader και βλέπω ότι έχει κλειδώσει πάλι , εντάξει λέω θα το ξεκλειδωσω πάλι , έλα ντε όμως που τώρα δεν ξεκλειδωνει και μου βγάζει συνέχεια can't verify device ότι και να κάνω , ενώ την προηγούμενη φορά που κλείδωσε δεν χρειάστηκε ούτε mi account να κάνω ούτε τίποτα , απλά ξεκλειδωσε όπως ήταν , τώρα ούτε με mi account ούτε με άλλο τρόπο ξεκλειδωνει ...
Μάλλον θα δοκιμασω να το πάω από την αρχή με download mode και φλασαρισμα αγγλοκινεζικη να δω αν με αφήσει να ξεκλειδωσω ..
Αυτό το διάβασα και από κάποιους άλλους ότι είχαν παρόμοιο πρόβλημα με κάποιες global roms , anyway τώρα είμαι σε φάση να δω πως θα ξεκλειδωσω πάλι τη συσκευή γι'αυτο και έχουμε κάποιες καθυστερήσεις στις υπόλοιπες ρομς .. -
EDIT ..
Τελικά το βρήκα που έγινε ή μ@λακια ...
Το MyKernel μας το γ@μ@σε το σύστημα ..
Εβαλα κάτι modules από το MyKernel πριν κάποιες μέρες για να δοκιμασω και πριν λίγο ανακάλυψα ότι αυτά τα modules παραμένουν στη συσκευή ότι και να κάνω , στο κερνελ μου γράφει MyKernel bla bla , άλλαξα πάλι τα modules χειροκίνητα και τώρα το wifi δουλεύει με την 6.8.25 κανονικά , οπότε το πρόβλημα δεν το είχε ή ρομ και κακώς δεν την ανεβασα , το πρόβλημα μου το δημιούργησε το MyKernel , ίσως γι'αυτο δε μπορεί να ξεκλειδώσει και μου βγάζει couldn't verify device , μάλλον δεν το γλυτωνω το download mode και φλασαρισμα αγγλοκινεζικης από την αρχή , μου το πήδηξαν το σύστημα τα γ@μ@μενα modules του MyKernel ...
Ελπίζω μετά από πέρασμα αγγλοκινεζικης να στρώσει και να μ'αφηνει να ξεκλειδωσω , αλλιώς με βλέπω με αγγλοκινεζικη για πάντα ...
EDIT 2
Οπότε ή ρομ 6.8.25 για τα Redmi3/Pro θ'ανεβει κανονικά , δεν υπάρχει πρόβλημα με τη ρομ ...
Αν προλαβω τώρα θα την έχετε αργά το απόγευμα , αλλιώς αύριο .. -
Καλησπερα!Δεν ξερω αν ειναι εφικτο αυτο που θελω να ζητησω,επειδη στην καμερα στην ληψη βιντεο στην gtv dev 6.8.18 και στις ποιο προηγουμενες βγαζει αυτη την γραμμη στην ενεργοποιηση του HDR, μπορουμε να παρουμε το δικο σου camera.apk να του δωσουμε τα καταληλα permissions και δουλευει σωστα με την gtv?στην δικη σου υπαρχει?Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
-
@shinig
Για ποια συσκευή μιλάς , στο Redmi3Pro μου δεν υπάρχει επιλογή HDR στο βίντεο ..
Και μου φαίνεται περίεργο να υπάρχει HDR επιλογή στο βίντεο ..
Στο Redmi3Pro δεν υπάρχει κάτι τέτοιο πάντως , ούτε και αυτή ή γκρι γραμμή όταν ενεργοποιώντας το HDR στην κάμερα ..
Anyway , να ξέρεις ότι δε χρησιμοποιώ κάποια άλλη κάμερα στις ρομς , είναι ή ίδια που έχει και ή GTV ..
Πες μας σε ποια συσκευή στο βγάζει αυτό και κάποιο παιδί με την ίδια συσκευή θα μας πει αν υπάρχει αυτό και στη δικιά μου ρομ ..
@rodosman
Δε μου είπες τώρα αν βλέπεις διαφορές ?? -
Άλλη μια ρομ στήθηκε απροβλημάτιστα
Το κινητο το έχω για δευτερεύουσα συσκευή και μα την αλήθεια υπάρχουν στιγμές που πιάνω τον εαυτό μου να ασχολείται πιο πολύ με αυτό για διάφορες εφαρμογές και όχι με το wp που έχω -
Ο/H gkalen έγραψε:
@shinig
Για ποια συσκευή μιλάς , στο Redmi3Pro μου δεν υπάρχει επιλογή HDR στο βίντεο ..
Και μου φαίνεται περίεργο να υπάρχει HDR επιλογή στο βίντεο ..
Στο Redmi3Pro δεν υπάρχει κάτι τέτοιο πάντως , ούτε και αυτή ή γκρι γραμμή όταν ενεργοποιώντας το HDR στην κάμερα ..
Anyway , να ξέρεις ότι δε χρησιμοποιώ κάποια άλλη κάμερα στις ρομς , είναι ή ίδια που έχει και ή GTV ..
Πες μας σε ποια συσκευή στο βγάζει αυτό και κάποιο παιδί με την ίδια συσκευή θα μας πει αν υπάρχει αυτό και στη δικιά μου ρομ ..
Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0