[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ολα καλα και σε Mi4s προς το παρον και εχω την εντυπωση πως η μπαταρια συμπεριφερεται καλυτερα απο την προηγουμενη 6.8.18.
Μια ερωτηση προς ολους (εκτος αν διαφερει απο συσκευη σε συσκευη) που φορουν την rom. Στο "σχετικα με το τηλεφωνο" ενημερωση κωδ. ασφαλειας android εισαστε ακομη σε 1/7/2016?
Αν και εκανα ενα scan με το quadrooter scanner και δε βρηκε κατι. -
@Tasos12koufales
Κι εγώ με Mi5 και Cyta κινητή (άκουσον άκουσον!!) είμαι μία χαρά! Όπως και στις προηγούμενες, καμπάναααα
@baiosss
Ναι, έτσι βγάζει, αλλά τα κενά ασφαλείας διορθώθηκαν
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H leontatos έγραψε:
κατι off topic αν επιτρεπεται βγαζει στο συνομιλητη αντιλαλο κατα την κληση και οχι σε μενα,τι μπορει να φταει;;;;εχω την 6.8.11του @gkalen kai to redmi3!!!στα καλα καθουμενα το ξεκινησε!!σε οσες κλησεις σε αλλα κινητα κι αν κανω!!!
Δεν ξέρω όμως αν χρησιμοποιείς τίποτα ακουστικά ή bluetooth , συνήθως αυτά βγάζουν αντιλαλο , κάποιες φορές σπανιως και από τον πάροχο ..
Μπορείς να δεις και την 6.8.25 , την έφτιαξα όπως ήταν και ή 6.8.11 ..
EDIT
Αν κάνεις τσεκ στον bootloader , στον δείχνει ξεκλειδωτο ή κλειδωμένο ???
Ξεσκιστηκα δύο μέρες στο miflash , φλασαρα συνεχώς developer fastboot , ξεκλείδωνα bootloader , εβαζα twrp , φλασαρα οποιαδήποτε ρομ , κλείδωνε πάλι ο bootloader και μετά δε μπορούσα να φλασαρα καμία ρομ , δεν ολοκληρωνόταν το φλασαρισμα με τίποτα , και ξανά από την αρχή μετά και ξανά παλι τα ίδια ..
Τώρα πλέον ευτυχώς μ'αφηνει να φλασαρω οποία ρομ θέλω , αλλά αν τσεκαρω τον bootloader μου τον δείχνει κλειδωμένο ( false ) ... WTF ???? -
Ειναι κανονικα ξεκλειδωτος ο bootloader,π ερασα και την δικη σου και τωρα την gtv και παλι κανει αντιλαλο,τι να πω!!!και η φαση ειναι οτι κανει αντιλαλο στο συνομιλητη και οχι σε μενα που μιλαω!!!
-
έκανα σήμερα εγκατάσταση τη τελευταία ΡΟΜ. Με factory reset. Tο πρόβλημα είναι ότι το play store δε κάνει ενημερώσεις. Βγαίνει ένας κωδικός σφάλματος. Τι φταίει;
-
-
@bandit650
Κάνει τα πάντα , ξανά δοκίμασε ή σβησε τα δεδομένα του playstore και άνοιξε το ξανά ή κάνε ένα reboot και άνοιξε το playstore ..
Το πιο εύκολο είναι , πας ρυθμίσεις/εφαρμογες/ .. βρες το playstore και κάνε καθαρισμό δεδομένων και είσαι κομπλε ..
@karasarinis
Αύτο φτιάχνω τώρα , το μεσημέρι θα το έχετε ..
Αυτή τη βδομάδα εμπλεξα με το δικό μου τηλ.. και γι'αυτο πήγαν πίσω όλες οι ρομς ..
@leontatos
Περίεργο , δεν μου είπε κανείς απ'οσους μιλησα κάτι τέτοιο..
Εμένα γράφει false πάντως , παρασκευή και σαββατο φλασαρα πάνω από 10 φορές fastboot rom μετά miunlock , ξεκλείδωνε κατευθείαν , το έβλεπα έλεγε "true" , εβαζα twrp το ξαναβλεπα "true" , φλασαρα μία ρομ , το έβλεπα πάλι "false" , έμπαινα στο miunlock για ξεκλειδωμα "can't verify device" , δοκίμαζα άλλη ρομ μετά και δεν ολοκληρωνόταν ή εγκατάσταση έμενε κολλημένο στη μέση της εγκατάστασης , άλλαζα twrp , τίποτα πάλι , ξανά fastboot rom και πάλι από την αρχή , τελικά αφού πέρασαν δύο μέρες σχεδόν με συνεχή φλασαρισματα και μηδέν αποτέλεσμα πετυχα ένα twrp και κάνει μέχρι τώρα εγκατάσταση σε όλες τις ρομς κανονικά κι ας γράφει "false" ..
Θα δούμε τώρα στη πορεία , ελπίζω να μην ξαναεχω πρόβλημα .. -
έκανα καθαρισμό δεδομένων και επανεκκίνηση. Το μήνυμα συνεχίζεται.
-
Δοκίμασε το παρακάτω Ρυθμίσεις - Λογαριασμοί - Google και κάνε κατάργηση. Κάνε πάλι εκκαθάριση δεδομένων play store. Μετά επανεκκίνηση άνοιξε play store βάλε κωδικούς. Ελπίζω να δουλέψει, εμένα πολλές φορές έλυσε προβλήματα με διάφορα error του. Play Store.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0