@Flightcaptain άρα είναι εφαρμογή του συστήματος που δεν αφήνει την συσκευή να κοιμηθεί. Google play music δεν ξέρω αν το χρησιμοποιείς ή κάποιος συγχονισμός ή το google now που προσπαθεί να δώσει notifications και δεν μπορεί γιατί δεν του έχεις δώσει άδειες. Αυτό που είδα εκτός του kernel που ήταν ανεβασμένο...είδα και το adsprpcd... ψάξτο και λίγο στο google να δείς τι βγάζει. Τι θα έκανα εγώ: Θα κατέβαζα και το wakelock detector να δω λεπτομερειες και απο άλλη εφαρμογή. Η θα έκανα ένα καινούργιο google account δοκιμής θα διέγραφα το παλιό και με το καινούργιο θα έβλεπα πως συμπεριφέρεται. Αν έβγαινε κάτι καλό θα έβλεπε ρυθμίσεις συγχρονισμών κλπ κλπ και θα σεταριζα το παλιό account όπως το καινούργιο.. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα γιατί δυστυχώς αν έχεις κάνει την πιο καθαρή εγκατάσταση και αυτό συνεχίζει θέλει πολύ ψάξιμο. Απο το αν το αρχείο που κατεβάζεις την ρομ είναι σωστό μέχρι και απο ποιον υπολογιστή κατεβάζεις τα αρχεία μεχρι μέχρι δεν ξέρω αν με ...νόησες
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
@Flightcaptain άρα είναι εφαρμογή του συστήματος που δεν αφήνει την συσκευή να κοιμηθεί. Google play music δεν ξέρω αν το χρησιμοποιείς ή κάποιος συγχονισμός ή το google now που προσπαθεί να δώσει notifications και δεν μπορεί γιατί δεν του έχεις δώσει άδειες. Αυτό που είδα εκτός του kernel που ήταν ανεβασμένο...είδα και το adsprpcd... ψάξτο και λίγο στο google να δείς τι βγάζει. Τι θα έκανα εγώ: Θα κατέβαζα και το wakelock detector να δω λεπτομερειες και απο άλλη εφαρμογή. Η θα έκανα ένα καινούργιο google account δοκιμής θα διέγραφα το παλιό και με το καινούργιο θα έβλεπα πως συμπεριφέρεται. Αν έβγαινε κάτι καλό θα έβλεπε ρυθμίσεις συγχρονισμών κλπ κλπ και θα σεταριζα το παλιό account όπως το καινούργιο.. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα γιατί δυστυχώς αν έχεις κάνει την πιο καθαρή εγκατάσταση και αυτό συνεχίζει θέλει πολύ ψάξιμο. Απο το αν το αρχείο που κατεβάζεις την ρομ είναι σωστό μέχρι και απο ποιον υπολογιστή κατεβάζεις τα αρχεία μεχρι μέχρι δεν ξέρω αν με ...νόησες
το wakelock detector το έχω κατεβάσει ήδη και μου έχει βγάλει τα εξής
καταλαβαίνω ότι το Mi cloud κρατάει ξύπνιο το cpu με 85 threads (αν το καταλαβαίνω σωστά) και το framework στο wakeup triggers κάτι κάνει επίσης. Αυτά κατάλαβα εγώ.Google play music δεν χρησιμοποιώ και τους συγχρονισμούς όλους τους έχω απενεργοποιήσει (viber,google,κλπ) .Αφού άρχισα να σκέφτομαι μήπως η συσκευή είναι fake -
@Flightcaptain εμένα το xiaomi services έχει ξυπνησει τον kernel σε 13 ώρες 71 φορές. Δεν είναι αυτό κάτι άλλο είναι...
Όπα τώρα είδα ότι έλεγες για το mi cloud....δεν νομίζω να φταίει ούτε αυτό. Μήπως όμως να πάμε στα γενικά προβλήματα η να ανόιξεις ενα νέο νήμα για να μην χαλάμε εδω την κουβέντα που είναι για τις roms ? Γιατί δεν βλέπω πλέον να είναι θέμα ρομ... Αλλά κάτι άλλο -
Ο/H topmar έγραψε:
Μετά από το factory reset και την επανεγκατάσταση της stable σου gkalen, σαν να βλέπω βελτίωση του SOT μπαταρίας..... Είναι στο 56% με 2ω12λ ήδη..... Έχει γούστο να βγάλει κανένα 4ωρο....(!!)
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Λοιπόν, έπαθα πλάκα φίλτατε gkalen, έβγαλε με την νορμάλ χρήση που του κάνω, 4,5 ώρες οθόνη!!
Συγχαρητήρια για την δουλειά σου!!
Sent from my Redmi Note 2 using TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Επεξεργασία εικόνων ().
-
@topmar
Ελπίζω τώρα με το Clean install που έκανες ότι θα σου πάνε όλα ρολόι ..
Τη ρομ για το RedmiNote2 Hermes , την έχω ανεβάσει επίσης και στο Miui en ..
Παρ'οτι δεν έχει ούτε πολλά views ούτε πολλά ποστ , χθες προσεξα ότι βαλανε μία σφραγίδα "excelent" στο thread ... [ROM-Kernel] RedmiNote2 MiUi8-6.9.1 , unsecured kernel with init.d support - Redmi Note 2/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum
Δεν ξέρω τι ρόλο βαραει αυτή ή σφραγίδα και αν μπορεί να τη βάλει ο οποιοσδήποτε αλλά γράφει EN.MIUI.COM , θεωρώ ότι αυτη ή σφραγίδα δεν μπήκε τζάμπα στο thread , μάλλον τους αρέσει αυτή η ρομ στο Miui en , οπότε θα σου αρέσει κι εσένα ..
Thanks !!!
@Flightcaptain
Τελικά το πρόβλημα είναι αλλού φίλε μου ..
Αν θυμάμαι καλά εγραψες ότι είχε περίεργη συμπεριφορά το τηλ.. από την στιγμή που το πήρες , πριν ακόμα βάλεις κάποια ρομ ..
Ίσως επεσες σε ελαττωματικη συσκευή , δεν ξερω τι να σου απαντήσω , δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω απ'οτι σου έχουν πει τα παιδιά ήδη .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@Flightcaptain
Τελικά το πρόβλημα είναι αλλού φίλε μου ..
Αν θυμάμαι καλά εγραψες ότι είχε περίεργη συμπεριφορά το τηλ.. από την στιγμή που το πήρες , πριν ακόμα βάλεις κάποια ρομ ..
Ίσως επεσες σε ελαττωματικη συσκευή , δεν ξερω τι να σου απαντήσω , δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω απ'οτι σου έχουν πει τα παιδιά ήδη ..
-
@Flightcaptain
Ασ'το να δουλέψει 2-3 μέρες μήπως στρώσει στη πορεία ..
Ίσως είσαι τυχερός και στρώσει μετά από μια-δυο φορτισεις .. -
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Τελικά δε χρειάστηκε να κάνω κάτι. Ή επανήλθε ή πολύ απλά έλεγα μπαρουφες
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@baiosss
Ok , good !!
Τσεκαρε στις ρυθμίσεις που σου είπα για να το ξέρεις ..
Απο'κει ενεργοποιείς τα led .. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0