Που το βρήκες το gmail και θες να το απεγκαταστήσεις; Αφού η ρομ του @gkalen δεν το έχει μέσα. Εγώ που το χρησιμοποιώ το εγκαθιστώ κάθε φορά..Ο/H amalag έγραψε:
Χρησιμοποιώ το es file exlorer για να κάνω απεγκατάσταση εφαρμογών συστήματος. Αυτό δεν δουλεύει πλέον. @gkalen με ποιο τρόπο μπορώ πλέον να απεγκαταστήσω στο gmail ας πουμε που δεν το θέλω;
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H yiannism01 έγραψε:
Ο/H amalag έγραψε:
Χρησιμοποιώ το es file exlorer για να κάνω απεγκατάσταση εφαρμογών συστήματος. Αυτό δεν δουλεύει πλέον. @gkalen με ποιο τρόπο μπορώ πλέον να απεγκαταστήσω στο gmail ας πουμε που δεν το θέλω;
Δε ξερω για την συσκευη σου αλλα το αντιθετο συμβαινει. Η rom του gkalen εχει προεγκατεστημενο το gmail.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παίδες αυτό με την sd που βγάζει πάντα μετά το reboot είναι feature της MM σε όλα τα κινητά με android 6 το βγάζει...Επιβεβαιώνω ότι με το πέρασμα της 6.9.9-1 δεν κλειδώνει ο bootloader ξανά αν ήδη έχεις MM..Το θέμα με τις άδειες με εφαρμογές που διαβάζουν την sd δεν έχει αλλάξει..Τα documents σαν εφαρμογή είναι απενεργοποιημένα. Αν ενεργοποιηθούν και κλείσω το miui optimization από τις ρυθμίσεις του developer τότε όλα οκ. Ξέρει κανείς τι επίπτωση έχει αυτό?..Τώρα όσο για την καθαρή εγκατάσταση νομίζω πως αν στην 6.8.18 δούλευαν όλα ρολόι το ίδιο ρολόι θα δουλεύουν και με αυτήν..
redmi note 3pro thunder gkalen rom
Edit: Όταν οι άλλοι σφάζονται ...εμείς χαλαρά εδώ με mm και χωρίς να ξαναστηνουμε το κινητό από την αρχή...Μήπως πρέπει να τους πούμε τα νέα? Όλοι gkalen αδέρφιααααα -
Καλησπέρα νεος κατοχος εχω την 6.9.9 global dev και σκοπεύω να περασω του gkalen, εχω ξεκλειδωσει bootloader, περναω twrp κανω install την ρομ με τα απαραίτητα wipe και πριν bootαρει η ρομ πρεπει να κανω reboot σε bootloader για να δω αν εχει κλειδωσει? Το ξεκλειδωμα το εκανα προχθες, μπορεί να ξαναγινει αμεσα παλι η πρέπει να περιμενω καποιο χρονικο διάστημα (καπου ειχα διαβασει ανα 30 ημερες μια συσκευή)
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Οκ ευχαριστώ θα δοκιμασω αυριο οσο για το reboot σε bootloader πριν κανει reboot η ρομ ισχύει?
Ο/H Atha Kappas έγραψε:
Οκ ευχαριστώ θα δοκιμασω αυριο οσο για το reboot σε bootloader πριν κανει reboot η ρομ ισχύει?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω πώς θα το κάνεις και με τι wipes...Αλλά αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες θα δεις και δικά μου ποστ και άλλων παιδιών με το τι κάναμε
redmi note 3pro thunder gkalen rom -
Τα εχω διαβασει απλα ρωταω για να μην κλειδωσει ο bootloader πριν κανει boot την ρομ και brickαρει
@gkalen καλησπερα φιλε μου λοιπον τελικα τσεκαρα για τον bootloader και οντως απο την χθεσινη που περασα ειχε κλειδωσει! τον ξεκλειδωσα μολις και μπαινω στον twrp για να κανω εγκατασταση την σημερινη fix rom την εκανα οπως ειπες απο πανω χωρις factory reset αφου ειχα ειδη την δικια σου ρομ περασμενη! πανω στην εγκατασταση λοιπον σε ενα σημειο με πεταξε απο τον twrp και το κινητο πηγε να ανοιξει οπως εκανε και στην χθεσινη βεβαια δεν το αφησα πατησα power και vol+ και μπηκα παλι στο twrp και πατησα παλι να την κανει instal και τωρα ειναι ολα κομπλε την περασε κανονικα εβαλα και το clean και τωρα περιμενω να ανοιξει το κινητο να δω τι γινεται! το θεμα ειναι ομως γτ να μην την περασει με την πρωτη φορα κατευθειαν οπως επρεπε?
-
@Atha Kappas
Πρώτα θα κανεις boot στο τηλέφωνο και μετά θα ξεκλειδωσεις το bootloader ..
Αφού λοιπόν μπεις στο λειτουργικό , μετά θα ξεκλειδωσεις bootloader , το πρόβλημα θα το'χεις αν πας να φλασαρεις μετά άλλη ρομ χωρις να έχεις ξεκλειδώσει το bootloader ..
Γι'αυτο λέμε , μετά την εγκατάσταση της Marshmallow , ξεκλειδωνουμε κατευθείαν bootloader , μη τυχόν και το ξεχάσουμε και πάμε να φλασαρουμε άλλη ρομ μετά ..
@fighter
Δεν υπάρχει κάποιο fix , απλά ή 6.9.9-1 είναι κομπλε με όλα τα καλουδια ..
Ελπίζω ότι από το επόμενο update το φλασαρισμα θα γίνεται με το κλασικό τρόπο χωρίς δευτέρα φλασαρισματα κ.λ.π. -
Την πέρασα και εγώ. Φαίνεται πιο smooth από την πρώτη 6.9.9 που ανέβηκε χθες. Θέλω να δω και την μπαταρία αν είναι στο επίπεδο της 6.8.18.
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@gkalen αααααα οκ οκ το ελπίζω και εγώ ότι από την επόμενη θα είναι όπως πρέπει να είναι! Τώρα που την πέρασα αυτήν ξανατσεκαρα εγώ τον bootloader για να ξέρω τι μου γίνετε και είναι οκ...ξεκλειδωτος όπως πρέπει να είναι για της επόμενες gkalenikes rom......
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0