Όταν είχα ασχοληθεί ,αν δεν κάνω λάθος προσθέτεις εντολές στο com/android/internal/policy/implants/MiuiGlobalActions$1Ο/H gkalen έγραψε:
που στο δι@ολο είναι κρυμμένο κι ελπίζω να το βρω για να το φτιάχνω

Ελπίζω αυτά να σε βοηθάνε κάπως..
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΌταν είχα ασχοληθεί ,αν δεν κάνω λάθος προσθέτεις εντολές στο com/android/internal/policy/implants/MiuiGlobalActions$1Ο/H gkalen έγραψε:
που στο δι@ολο είναι κρυμμένο κι ελπίζω να το βρω για να το φτιάχνω
Για εμας που εχουμε dev gtv loli ακομα μπορουμε να κανουμε κατιΟ/H gkalen έγραψε:
@geoanto555
Στη Lollipop και πίσω είναι στο android.policy.jar , στο φάκελο impl όπως λες ..
Είχα κολλήσει στη ΜΜ ότι είναι στο framework.jar ( δεν υπάρχει android.policy.jar στη MM ) και εψαχνα εκεί αλλά δεν μπορούσα να βρω τίποτα ..
Στο media/theme/default/ βάζεις το powermenu , υπάρχουν κάποια στυλ που κυκλοφορούν , ίσως χρειαστεί να μεταφράσεις κάποια strings για τα Ελληνικά , αλλιώς δεν εμφανίζει λέξεις κάτω απο το εικονίδιο του recovery και του bootloader ..
Μάλλον το βρήκα λοιπόν , κράτησα και τον κώδικα και θα το δοκιμάσουν σήμερα καποιοι στη Stable ρομ για το Virgo που θα βάλω σε λίγο στο άλλο τοπικ και σ'ενα ζιπ που εφτιαξα για την Stable του Cancro ..
Ελπίζω ότι θα δουλέψει ο κώδικας και σ'αυτες τις συσκευές ( στη Miui είναι συνήθως ο ίδιος για όλες τις συσκευές ) , θα ξέρουμε σήμερα λοιπόν και θα μπει το Powermenu σε όλες τις MM rom από το επόμενο update ..
EDIT
Ζηλεψα το εικονίδιο του Fastboot που έχεις εσύ στο ποστ που έκανες , αν θες στειλτο μου να το βάλω κι εγώ ..
Στείλε το powermenu που έχεις και θα πάρω το εικονίδιο ή θα χρησιμοποιησω το δικο σου , είναι ωραίο αυτό που έχεις ..
τώρα είναιΟ/H gkalen έγραψε:
αν και άκουσα για μία γιορτή των κινέζων αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι τώρα ..
13-19 νομιζω ειναι..εκανα πρην 3 μερες unlock bootloader θα με αφησει να το κανω παλι σε λιγο χρονικο διαστημα?Ο/H gkalen έγραψε:
Οποτε να κανω ενα back up εφαρμογων να μην σεταρο παλι απο την αρχη..και βαζω την 6.9.9-2 αμεσα με full wipe??ειμαι απο gtv devΟ/H gkalen έγραψε:
@shinig
Δεν καταλαβες , το ξεκλειδωμα τώρα είναι τυπικό , απλά κάνεις μόνο το ξεκλειδωμα με το miunlock δεν θα σε μπλοκάρει επειδή ξεκλειδωσες πρόσφατα , απλά ξεκλειδωνεις χωρίς καν να βάλεις τα στοιχεία σου στη συσκευή ..
@spoulk
Έχω ένα θεματακι με τον κώδικα και δε δουλεύει ή επιλογή fastboot σε Lollipop , απλά σβήνει το τηλ.. , γι'αυτο το αφαιρεσα κι άφησα μόνο το recovery ..
Θα δουμε όμως , το recovery είναι ή βασική επιλογή , μέσω recovery πας και σε fastboot ..
Ήδη κάνεις πολλά ... οπότε...όποτε μπορέσεις.....Ο/H gkalen έγραψε:
Έχω ένα θεματακι με τον κώδικα και δε δουλεύει ή επιλογή fastboot σε Lollipop