Κάτι μου θυμίζει αυτό....Ο/H gkalen έγραψε:
είχα πρόβλημα με το ίντερνετ τις τελευταίες μέρες και δε μπορούσα ν'ανεβασω τίποτα.
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κάτι μου θυμίζει αυτό....Ο/H gkalen έγραψε:
είχα πρόβλημα με το ίντερνετ τις τελευταίες μέρες και δε μπορούσα ν'ανεβασω τίποτα.
Χαχα , ναι απίστευτο , εγώ είχα πρόβλημα στο upload , ότι άλλο ήθελα το έκανα εκτός από upload ....
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
UPDATE σε 6.3.24 για Mi4i και Mi4c
DOWNLOAD
Mi4i Ferrari MiUi7-6.3.24
mediafire.com/?ndppfdpgx1355tm
DOWNLOAD
Mi4c Libra MiUi7-6.3.24
mediafire.com/?lutbibn068zdbk1
CHANGELOG
Αλλαγές στα performance και ramscript.
Στο Mi4c θα πάμε με superuser αυτή τη φορά , να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα ...
Έχω βάλει το supersu beta 2.68 που πρότεινε ο maikmaik και το φλασαρετε μέσα από το twrp .
-
Ο/H pechr έγραψε:
Καμμία , δε βάζω recovery στα Ρομ , οποίο έχει ο καθένας ..
Μόνο στο Stable του RN2 έχω βάλει του michael , σε καμμία άλλη Ρομ.
-
Sorryyyyyy .... Αυτό το upload που λέγαμε έφταιγε ...
DOWNLOAD
Mi4c Libra MiUi7-6.3.24
mediafire.com/?lutbibn068zdbk1
Να σου πω... καλύτερα έτσι γιατί λέω να φύγω ΠΣΚ και δεν θα μπορέσω να πάρω τη νέα Ρομ, έτσι θα βάλω ένεση τη δική σου
Α ρε ....
πρεζόνια
-
Το λοιπόν την έβαλα για να δω κάτι που ήθελα να τσεκάρω και όντως είχα δίκαιο
Και σε αυτήν την Ρομ όπως και στην προηγούμενη είναι πολύ μειωμένος ο ήχος του viber. Μιλάμε στο 100% το κινητό και ακούγεται σαν στο 20%. Δεν ξέρω πως τα ξεχώρισες (επειδή το κινητό ακούγεται μια χαρά σε ήχο κλήσης, μηνύματος ή τραγούδια) αλλά υπάρχει θέμα.
Ας μας πει και κάποιος άλλος με mi4c αν και έχει 2 μέρες πρέπει να του έκανα 5 Factory Reset για διάφορους λόγους
άρα λογικά είμαι σωστός -
Το πρόβλημα με τον έλεγχο του κέντρο ασφαλείας παραμένει Με το viber δεν έχω πρόβλημα με τον ήχο αλλά με το μικρόφωνο όπως σε όλες τις rom (μάλλον πρόβλημα του viber με την συγκεκριμένη συσκευή). Με την ram 100-200 πάνω σε σχέση με την Developer. Με την απόκριση της συσκευής όχι τόσο καλή όσο η Developer. Για την μπαταρία αρχικά μου φαίνεται ίδια αν και θα χρειαστεί μερικές μέρες για να δείξει. Μέχρις στιγμής δεν μου έκανε soft reboot όπως η προηγούμενη οπότε την κρατάω μέχρι την επόμενη.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk -
Βασικά στα μηνύματα έχω θέμα. Όχι στην κλήσηΟ/H maikmaik έγραψε:
Με το viber δεν έχω πρόβλημα με τον ήχο
Ο ήχος των μηνυμάτων. Και το είχα και στις 2. -
@maikmaik
Δεν έχω κάνει τις αλλαγές στο Ρομ για να δουλεύει το root από το κέντρο ασφαλείας , οπότε είναι περίεργο που δεν ολοκληρώνεται ο έλεγχος εκτός αν υπήρχε το πρόβλημα και στην GTV οπότε δεν χρειάζεται να το κοιτάμε αυτό διότι είναι θέμα της xiaomi και λογικά θα το φτιάξει στα επόμενα update σε κάποια φάση .
Για τη Ραμ είπαμε ότι τα νέα scripts θ'ανεβασουν τη Ραμ αλλά πρέπει να δούμε τώρα και την απόκριση της συσκευής γιατί αυτό είναι κάτι που δεν το περίμενα και θα το δούμε.
Για το viber όπως λες , μαλλον πρέπει να το κοιτάξουν οι υπεύθυνοι για την εφαρμογή.
Thanks !!!
@mixaliscy
Λογικά κάτι δε πάει καλά με το viber σ'αυτο το θέμα , εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα ήχου στο δικό μου τηλ..
Αυτό έχει παρατηρηθεί μέχρι τώρα μόνο στο Mi4c , δεν έχω ακούσει κάποιον με άλλη συσκευή για παρόμοιο πρόβλημα.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0