καθαρή "καθαρή" εγκατάσταση κάναμε ή μήπως κάναμε καμιά "μαϊμού" καθαρή εγκατάσταση"???

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H studiosakis έγραψε:
καλως τον!!
πεντακαθαρη οσο δεν παιρνει.
Ο/H spideman3 έγραψε:
Την έχω εδώ και 5 ημέρες στο Mi3 και είναι άψογη αν και περισσότερο το χρησιμοποιεί η κόρη. Αλλά έκανα καθαρή εγκατάσταση (wipe cache, dalvik, data, system).Ο/H Casper Cas έγραψε:
Να δωσω και την δικη μου ενημέρωση για την 6.9.1 σε Mi3...
Αρκετά σταθερή, με τις προηγούμενες είχα reboot στο τηλ. τωρα έχει σταθεροποιηθεί. Αυτο που δεν ξέρω αν φταίει η rom ή καποια εφαρμογή είναι οτι εκεί που είμαι για παραδειγμα στο chrome αρχίζει ανα μερικα λεπτα και μου πετάει απο πάνω, την εφαρμογη των κλήσεων ή του καιρού. Θα ήμουν πιο σίγουρος αν είχα κάνει factory reset αλλα την πέρασα απο την προηγούμενη gkalen με απλο wipe dalvic/cashe...
Ο/H gkalen έγραψε:
@alekos-ep91
Θα πρότεινα να μη πειραζετε ρυθμίσεις στα developer options ..
Αφήστε τα όπως είναι ...
Ο/H gkalen έγραψε:
@alekos-ep91
Λίγο υπομονή και όλα θα φτιαχτούν και στην ΜΜ , πρώτη ρομ ήταν , έχουμε χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθεί , βλέπω θα περάσουν 2-3 update ακόμα και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα ..
Και εγώ αυτο εχω παρατηρήση το βραδυ χανει ενα 4-5% αλλα πιο μετα θα στρώσει σίγουρα..Ο/H linuxilakis έγραψε:
Μόνο στο stand by είναι λίγο ενεργοβόρα..Το βράδυ τρώει 4% με 5%...Ενώ με την ΛΠ μπορεί και καθόλου..Κατά τα άλλα για πρώτη ρομ είναι αρκετά καλή..
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk