Διαφήμιση

[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

• ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • Πολύ καλή και ή τελευταία developer για Mi Max Hydrogen. Προς το παρόν δεν έχω βρει καποιο θέμα. Από μπαταρία είναι νωρίς ακόμα να πω αλλά νομίζω ότι και από θέμα μπαταριας και γενικά σαν rom είναι πιο smooth από την τελευταία Stable. Πολύ καλή δουλειά @gkalen. Μπράβο φίλε..
      Ή developer φοράει mpdecision;

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλημερα!!Σήμερα βγήκε ή .28 λόγο γιορτής τον κινέζων!!Άντε αυτή την εβδομάδα πιο νωρίς ή αναβάθμιση !!
      Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
    • Αύριο κανονικάθα βγει!!!!
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα,εχω την stable gkalen,ΑΝ θέλω να γυρίσω σε official stable,ποιός τρόπος είναι σωστός;;μπορώ να την περάσω από πάνω;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H kostasgn έγραψε:

Καλημέρα,εχω την stable gkalen,ΑΝ θέλω να γυρίσω σε official stable,ποιός τρόπος είναι σωστός;;μπορώ να την περάσω από πάνω;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      και ποιος ο λογος να το κάνεις θα κλειδωσει ο bootloader και ξανά από την αρχή!
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Ο/H kostasgn έγραψε:

ΑΝ θέλω να γυρίσω σε official stable,ποιός τρόπος είναι σωστός;;μπορώ να την περάσω από πάνω;
      Για γύρισμα σε official ο καλύτερος τρόπος είναι με Miflash σε Fastboot mode.

• Εβαλα προχθές την τελευταια DeveloperROM- gkalen-ΜiUi8-6.9.22
      στο RN2 (προηγουμενως έιχα GTV 6.8.25) με factory reset και τα σχετικα wipes
      Σε όλα δειχνει οκ και η μπαταρία λογικά θα κρατάει παραπάνω αν το αφήσω λιγο ησυχο
      (εχω ήδη παραπάνω sot)
      Δουλεύω με nova launcher pro
      To μονο που δεν εχω καταφέρει να λύσω,
      ειναι οτι τα widget μου δεν δουλεύουν όπως πρέπει
      Εξηγώ: Εχω τα widget του weather underground του system monitor, του
      peel smart remote και του google calendar
      Αφηνω το κινητο το βράδυ (δουλεύει δεν κανω power off)
      χθες τo πρωί ανοιγω και ολα εκτός του calendar ειναι κενα. οΤΑΝ λεω κενά
      εννοώ το περιγραμμα ή/και τα γραφικά τους φαινονται αλλά οχι η πληροφορια
      που περιγράφουν. Περίμενα αρκετή ώρα να επανέλθουν μήπως είναι θέμα μνήμης αλλά τιποτα.
      Για να δουλέψουν πρέπει να φορτώσω τις αντιστοιχες εφαρμογές.
      Τις κλειδώνω και περιμένω τα widgets να μην εξαφανιστουν. Ολη μέρα χθες ΟΚ , αλλά δούλευα το κινητο΄συνεχώς
      (χωρις όμως να ανοίγω τις αντιστοιχες εφαρμογές τις αφηνα στο background κλειδωμένες)
      Υπεθεσα οτι ειμαι εντάξει
      Σήμερα το πρωί πάλι τα ίδια και οι εφαρμογες στο background κλειδωμένες!
      Tις κλεινω τις ξανανοιγω και τα widgets επανήλθαν.

Καμιά ιδέα; Μου κάνει εντύπωση που το widget tou calendar δουλεύει κανονικά
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nickkon έγραψε:

Καμιά ιδέα; Μου κάνει εντύπωση που το widget tou calendar δουλεύει κανονικά
      Όσο χρησιμοποιείς MIUI λειτουργικό με Nova laucher θα έχεις συνεχώς μικροπροβληματάκια, έως και μεγάλα προβλήματα... Δυστυχώς δεν είναι "συμβατά" αυτά τα δύο...
      Η γνώμη μου είναι ή να βάλεις τον Mi laucher (που αν τον ανακαλύψεις και τον μάθεις καλά, θα εκπλαγείς!!!) ή να βάλεις Pure Android στη συσκευή σου και να χαρείς τον, κατ'αλλά, εξαιρετικό Nova...
    • @nickkon. Tsf shell launcher έχω και θα σου πω πως διόρθωσα τα widgets. 1.Τα διαγράφεις και τα ξαναπερνάς 2.Δίνεις δικαιώματα έναρξης στις εφαρμογές τους και τις κλειδώνεις με το λουκέτο. 3.Στην μπαταρία ακύρωσε τον περιορισμό παρασκήνιου των εφαρμογών των widget's.
      Δώσε ένα Reboot και αν σου εμφανίζονται σωστά τα widgets δεν θα έχεις από εδώ και πέρα πρόβλημα

Στάλθηκε από το Mi-4c μου
    • @caeser : Δεν είχα θέμα ποτέ με nova και την dev 6.8.25

@maikmaik Αν και έχω κάνει τα βήματα που λες για μπαταρία εναρξη και κλείδωμα, δεν ειχα σβήσει και ξαναπεράσει
      τα widgets. θα το δοκιμάσω ευχαριστώ
    • Ο/H nickkon έγραψε:

@caeser : Δεν είχα θέμα ποτέ με nova και την dev 6.8.25
      Οκαυ...ακόμα καλύτερα!
      Εγώ απλά την εμπειρία μου κατέθεσα, που λέει, ότι απο το 2013 ακούω πάρα πολύ συχνά για προβλήματα μεταξύ "Miui & Nova" και "Miui & Titanium Back up" (υπάρχουν δηλαδή ήδη καταγεγραμμένα μέσα στο φόρουμ!) .
      Αλλά αφου εσύ δεν έχεις πρόβλημα... 'σαι ωραίος! :thumbsup:
    • Διαφήμιση
    • Nαι αλλά τωρα έχω την gkalen-ΜiUi8-6.9.22 και με αυτή έχω το θέμα που περιγράφω
      Δε θέλω να γυρισω στην παλιά, με τη gkalen δειχνει πιο σβέλτο το κινητό
      και μάλλον θα έχω καλύτερη διαχειρηση μπαταρίας. Απλά θα ήθελα να μην έχω
      το θέμα με τα widgets αν είναι πρόβλημα στις ρυθμίσεις. Αυτό ψάχνω.
      Εχω κάνει ήδη αυτά που πρότεινε ο maikmaik λογικά αύριο το πρωι θα δω αν έχει αποτέλεσμα