[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
Ο/H katem έγραψε:
και εγω με τη σειρα μου να δωσω τα συνχαρητηρια μου στον gkalen. Εκπληκτικη η 9.29. Μπαταρια 4 μερες , όλα πολυ smooth, τα widget τα εφτιαξα δινοντας τους αυτοματη εναρξη, ταχυτατο και το ξυπνητηρι δουλευει μια χαρα (και με αθορυβο και με σβηστο τηλεφωνο). Δεν εχω παρατηρησει κανενα πρόβλημα.
-
το ξυπνητηρι δουλευει με κλειστο το κινητο;
Ναι φυσικά. Αν δε σου δουλεύει κοίτα στις ρυθμίσεις Μήπως δεν είναι ενοποιημένη η ρύθμιση για να δουλεύει με κλειστό τηλ.
Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ενημερωτικά σήμερα φόρτισα το κινητό 100% και το άφησα και καμιά ώρα παραπάνω και μετά έτρεξα Antutu!!Το αποτέλεσμα παρακάτω:
Μοντέλο: Redmi Note 3 Pro 3GB/32GB
ROM: dev 6.9.29 by gkalen
Εγώ το έκανα και μου έβγαζε απόκλιση από + - 500 μονάδες έως + - 4.000 χιλιάδες από το scor και καλά που μου έδωσε το πρώτο ας πούμε, προσωπική μου άποψη είναι τελείως αναξιόπιστα. -
Να χαμε να λέγαμε είναι.
Έχω δει πολλους που μολις πάρουν το τηλεφωνο στα χέρια τους κατεβάζου το app για να δουνε νουμερο.
Even dead i will fight. -
Πες μου τώρα ότι δεν έκανες στο 4 που σου ρθε...
Αν μου πεις οχι, δεν σε πιστεύω....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν έκανα ουτε και θα κάνω. Αυριο στειλε κανα pm να μου θυμήσεις να παώ στη συγκεντρωση.
Even dead i will fight. -
θα πας κ θα κοκορευεσαι κ για το antutu score της καινούριας συσκευής σου!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Δεν έκανα ουτε και θα κάνω. Αυριο στειλε κανα pm να μου θυμήσεις να παώ στη συγκεντρωση.
Σαλονικιέ, για να θυμηθείς αύριο τη συγκέντρωση...
-
Δεν ασχολήθηκα ποτε με το σπορ των benchmarks.
Δεν ξέρω αν ειναι κοροιδία αλλά σε μένα φαινεται άχρηστο.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0