Έλα ντε !!!Σωστό και αυτόΟ/H gkalen έγραψε:
Ανοίγεις τον browser , πας ρυθμίσεις/Ορισμός μηχανής αναζήτησης/ .. επιλεγεις googleΟ/H spoulk έγραψε:
Πώς το κάνω αυτό???Ο/H gkalen έγραψε:
βάλε google για μηχανή αναζήτησης
Δε γουσταρει με τίποτα το φάκελο , έτσι ? Πέτα τη σε καμμιά γωνία .Ο/H klag έγραψε:
Στη συσκευή μου , η rom τρέχει υπέροχα .
Το μόνο θέμα που έχω , το οποίο είχα και σε προηγούμενη έκδοση είναι αυτό της τοποΘέτησης μιας εφαρμογής σε φάκελο και μετά η εφαρμογή βρίσκεται εκτός φακέλου .
Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι έχω βάλει στο φάκελο εργαλεία και άλλες εφαρμογές αλλά μια συγκεκριμένη(FLASH PLAYER)βγαίνει κάθε τόσο εκτός φακέλου ;.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Ανοίγεις τον browser , πας ρυθμίσεις/Ορισμός μηχανής αναζήτησης/ .. επιλεγεις google
Ευχαριστώ -
Δοκιμασε να φτιάξεις φάκελο επάνω της , δηλαδή ρίξε μία εφαρμογή πάνω στο flash player και θα δημιουργηθεί φάκελος , αν δεν πιάσει , βαλτη στη γωνία...
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Δε γουσταρει με τίποτα το φάκελο , έτσι ? Πέτα τη σε καμμιά γωνία .
Respect @gkalen
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Δοκιμασε να φτιάξεις φάκελο επάνω της , δηλαδή ρίξε μία εφαρμογή πάνω στο flash player και θα δημιουργηθεί φάκελος , αν δεν πιάσει , βαλτη στη γωνία...
-
Καλησπέρα @gkalen και συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνεις.
Είπα να ξεκινήσω δειλά - δειλά το μαγείρεμα και ξεκίνησα με την εύκολη συνταγή!
Ερώτηση: Θέλω οι εφαρμογές που έχω στο data/app να μπαίνουν σε έναν ή δύο φακέλους όπως ο φάκελος εργαλεία της rom μας. Είναι εύκολο ή πρέπει να γίνω σεφ πρώτα? Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Τελείωσε το μαγείρεμα χαχαχα... Μόλις βρω χρόνο - από πέμπτη - θα δοκιμάσω το φαΐ να δω τι έκανα χαχαχα
-
Ο/H spoulk έγραψε:
Τελείωσε το μαγείρεμα χαχαχα... Μόλις βρω χρόνο - από πέμπτη - θα δοκιμάσω το φαΐ να δω τι έκανα χαχαχα
Για να μπούνε οι εφαρμογές στους φακέλους θέλει πείραγμα το MiuiHome.apk , αλλά δύσκολο να το πετύχεις ..
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkalen έγραψε:
Για να μπούνε οι εφαρμογές στους φακέλους θέλει πείραγμα το MiuiHome.apk , αλλά δύσκολο να το πετύχεις ..
-
-
-
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Χαχαχαχα , καλό αυτό ...
Μήπως μπερδευτηκαμε , τι ακριβώς έκανες και τι ακριβώς θες να κάνεις ??
Εγώ κατάλαβα ότι θες να φτιάξεις τη διάταξη των εικονιδίων και φακέλων στον launcher ...
Αλλά εσύ μάλλον θες να έχεις έτοιμες τις εφαρμογές που θες μεσα στο ρομ..zip ??
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0