Βαλτην - βγαλτην κανα 2-3 φορές και Reboot την συσκευή ..
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
Περάστηκε και από μένα. Μέχρι τώρα όλα καλά με το update. Να δούμε πως θα πάει τις επόμενες μέρες (Πάντως από την προηγούμενη ακόμα, είδα διαφορά στην μπαταρία προς το καλύτερο). Να είσαι καλά @gkalen. Μπράβο και χαράς το κουράγιο σου.
-
-
UPDATE σε THUNDER 6.10.20 ...
6.10.20 Libra THUNDER
DOWNLOAD ROM
Libra_THUNDER_MiUi8-6.10.20.zip | by gkalen for Mi 4c
DOWNLOAD BuildFix για 2g ram
Libra-BuildFix-2gRam-6.10.20.zip | by gkalen for Mi 4c
6.10.20 Land THUNDER
DOWNLOAD ROM
Land_THUNDER_MiUi8-6.10.20.zip | by gkalen for Redmi 3
DOWNLOAD BuildFix για 2g ram
Land_BuildFix-2gRam-6.10.20.zip | by gkalen for Redmi 3
EDIT
BONUS ROM για σήμερα αντί για αύριο ...
6.10.20 Nikel THUNDER
DOWNLOAD ROM
Nikel_THUNDER_MiUi8-6.10.20.zip | by gkalen for Xiaomi
INSTALLATION
Διαβάστε το πρώτο ποστ...
EDIT
Αύριο το μεσημέρι θα έχουμε updates σε RedmiPro , MiNotePro , Mi4s ...
Πιθανώς αύριο το βράδυ θα έχουμε updates σε MiMax , MiMaxPro και wt88047 και αν έχω ξεχάσει κάποιο .. -
-
Ευχαριστούμε @gkalen + όλο το team για τις ώρες που σπαταλάτε και την εξαιρετική δουλειά που κάνετε, είμαι ήδη στην 10.20 μόνο που πριν περάσω την ρομ, χρειάζεται μέσα από twrp να πάω προχωρημένες ρυθμίσεις να κάνω ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΟΥ και μετά να περάσω τη νέα ρομ. Αυτά για την ώρα στις επόμενες ημέρες θα έχω καθαρή εικόνα για την ρομ που νομίζω όλα θα είναι ΟΚ.
-
-
@manwlis77
Στα Mi3 και Mi4 Cancro ξεκίνησαμε πλέον με την XTRV beta1 ..
Θα τη βρίσκεις εδώ , απο'δω και πέρα .. xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19995/
Θα διαβάσεις το CHANGELOG στο τέλος του πρώτου ποστ , έχει και λινκ για τη ρομ .
Ενσωματώθηκε ή THUNDER στη GTV πλέον και έγινε XTRV ... Όσες THUNDER Roms ενσωματώνονται στη GTV , θα ονομάζονται πλέον XTRV και δεν θα τις βρίσκεται σ'αυτο το τοπικ .. -
θα την δοκιμασω
-
Όλα καλά σε kenzo. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Ή μπαταρία όπως πάντα πολύ καλή..Ευχαριστούμε @gkalen
Xiaomi Redmi Note 3 Pro With TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Εγω σε κενζο δεν μπορω να δωσω δικαιωματα σε micloud δεν με αφηνει να πατησω "επετρεψε" μονο "απέρριψε"
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0