[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
χαχαχαχα αέρα δεν λες τπτ
-
τεστ DNA Γιώργο, τεστ DNA!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Βρήκα τρόπο να απενεργοποιούνται μόνιμα.
Δεν σβήνεις το τηλ...
Κακό ε; -
-
Γιατί αυτό το supersu κάνει 3 ώρες να εμφανίσει το παράθυρο για δικαιώματα?? Πρέπει να ανοίξω το supersu , να βγω αρχική οθόνη να μπω στο άλλο πρόγραμμα που θέλω να δώσω δικαιώματα και εκεί μια χαρά εμφανίζεται το παράθυρο.
Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Γιατί αυτό το supersu κάνει 3 ώρες να εμφανίσει το παράθυρο για δικαιώματα?? Πρέπει να ανοίξω το supersu , να βγω αρχική οθόνη να μπω στο άλλο πρόγραμμα που θέλω να δώσω δικαιώματα και εκεί μια χαρά εμφανίζεται το παράθυρο.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
@jgougos Μωρέ έχω κατεβάσει και άλλο su 2.78 . Τα δοκίμασα και με της Rom και το ξεχωριστό αλλά και πάλι πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή su και μετά π.χ. Να τρέξω την εφαρμογή που ζητάει su. Καλά τα δίνω μια φορά σε 4 εφαρμογές και τελειώνω, δεν είναι κάτι, απλά αναρωτιόμουν Γιατί το κάνει αυτό.
Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Τα κουμπια ενεργοποιουνται παλι και χωρις επανεκινηση,αρκει να scrollαρεις το κατω μερος της οθονης προς τα πανω.Δλδ να κανεις το αναποδο απο αυτο που εκανες για να τα απενεργοποιησεις.κατι το οποιο μου συμβαινει παρα μα παρα πολλες φορες την ημερα.
ΑΡΑ καλο θα ηταν να βρεθει ενας τροπος να απενεργοποιηθει/αφαιρεθει τελειως.Π.χ με μαγειρεμα και αφαιρεση του apk απο την Rom. -
-
-
Μπαταρια>Χρήση μπαταρίας>υλικό>Οθόνη>Χρήση οθόνης
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0