Γιατί έχουν σήμα, σήμα καμπάνα.
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H knight666 έγραψε:
Όλα αυτά για την band 20 ρε παιδιά;
Όλοι Wind έχετε κ φαγωθήκατε με τα international μοντέλα;
-
εγω φίλε μου @knight666 έχω σχεδόν παντού και μέσα στο σπίτι μου έχω φουλ ενώ με τα άλλα δύο δεν επιανα σχεδόν καθόλου
-
Λογικό είναι να υπάρχουν κενά σήματος σε κάθε εταιρία αλλά βάσει προσωπικής εμπειρίας καλυτερο σήμα σε απομακρυσμένες περιοχές πιανει καλύτερα ή Cosmote.
Για κοινό δίκτυο που αναφέρει ο φίλος δεν το γνωρίζω. -
Ο/H knight666 έγραψε:
Όλα αυτά για την band 20 ρε παιδιά;
Όλοι Wind έχετε κ φαγωθήκατε με τα international μοντέλα;
Εγώ όποιον συνάδελφο κ να ρωτήσω ή φίλο μου Cosmote κ Vodafone έχει.
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τι εννοείς;
-
σφηκοφωλιά cosmote και vodafone...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σε σκουληκοφωλιά έπεσε μάλλον.
Proud member of xiaomi-miui.gr -
Βραδινή φόρτιση με xiaomi powerbank.
Σηκώνομαι, κάνω επανεκκίνηση μέχρι να φτιάξω έναν καφέ και έχει κολλήσει στο mi logo με λευκή μπάρα γεμάτη.
Πάλι επανεκκίνηση και πάλι mi logo με τη λευκή μπάρα να γεμίζει από την αρχή, αλλά αργά όπως όταν φλασάρουμε update. Αφού το ολοκλήρωσε έμεινε σε μαύρη οθόνη. Τα πλήκτρα φωτίζονταν αν πατούσα το power button. Επίσης εμφανίστηκε και το menu του ευτυχώς. Απενεργοποίησα, το άφησα λίγο και σε νέα εκκίνηση επιτέλους δούλεψε.Xiaomi Mi 6 (6/64) -
τιποτις καινούριο για mipad2?
-
Μόλις βρήκα κάτι που ίσως είναι bug.
Ενώ είχα κλειστά τα δεδομένα ( και το κουμπί φαινόταν απενεργοποιημενο) είχα κανονικά σύνδεση και δεχομουν mail αλλά και έμπαινα κανονικά στο ίντερνετ.
Έστρωσε μετά από επανεκκίνηση.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H PeterPanious έγραψε:
Μόλις βρήκα κάτι που ίσως είναι bug.
Ενώ είχα κλειστά τα δεδομένα ( και το κουμπί φαινόταν απενεργοποιημενο) είχα κανονικά σύνδεση και δεχομουν mail αλλά και έμπαινα κανονικά στο ίντερνετ.
Έστρωσε μετά από επανεκκίνηση.
Sent from my Redmi Note 3 using
Χαχαχαχαχαχαχ
Προφανως και αστειευομαι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0