[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H agendelo έγραψε:
Gkalen τι βελτιώσεις έχει η αναβάθμιση που ετοιμάζεις για redmi 2TD;
Sent from my 2014813 using Tapatalk
Μερικές βελτιώσεις στα tweaks και scripts μόνο , τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει ή xiaomi..
UPDATE σε 6.4.21 για Redmi2TD , wt86047 ( HM2014813 ).
DOWNLOAD
Στα downloads , εδώ ... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…2TD-THUNDER-MiUi7-6-4-21/
UPDATE σε 6.4.21 για το Mi4c Libra
DOWNLOAD
Στα downloads , εδώ ... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Mi4c-Libra-MiUi7-6-4-21/
ΝΟΤΕ
Στην "περιγραφή" θα βρείτε κι ένα Clean-Libra.zip
Αυτό το ζιπ μπορείτε να το φλασαρετε μετά την εγκατάσταση του ρομ για να διαγράψει κάποιες εφαρμογές και αρχεία θέματος που συνήθως διαγραφω στα ρομ , αλλά τώρα πρέπει να γίνει με ξεχωριστό ζιπ.
Μετά το φλασαρισμα του Clean zip κάνουμε wipe cache και dalvik
UPDATE σε 6.4.21 για το MiNotePro Leo
DOWNLOAD
WeTransfer
NOTE
Στην "περιγραφή" θα βρείτε κι ένα Clean-Leo.zip
Αυτό το ζιπ μπορείτε να το φλασαρετε μετά την εγκατάσταση του ρομ για να διαγράψει κάποιες εφαρμογές και αρχεία θέματος που συνήθως διαγραφω στα ρομ , αλλά τώρα πρέπει να γίνει με ξεχωριστό ζιπ.
Μετά το φλασαρισμα του Clean zip κάνουμε wipe cache και dalvik
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ναι.. Αλλά πρέπει να έχεις dev εννοείται
-
Ο/H agendelo έγραψε:
Ναι , ναι , ναι ......
Μπήκε και το λινκ για το MiNotePro Leo στο προηγούμενο ποστ ..
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ναι.. Αλλά πρέπει να έχεις dev εννοείται
Την πρώτη lollipop που βγαλε ο gkalen πριν 15 έχω
Απλά δεν θέλω τώρα να χάσω δεδομένα ρυθμίσεις εφαρμογές κλπ
Θέλουμε wipe cache ή μόνο μετά το flash wipe dalwik
Sent from my 2014813 using Tapatalk -
Αστον να σου πει καλύτερα ο ίδιος αν έγινε τέτοια αναβάθμιση, αν και λογικά είναι οκ. Gkalen το Gmail crashαρει πριν καν ανοίξει
-
Επισης έχω ένα θεματακι με το ξεκλειδωμα της αρχικής οθόνης... Θέλει καμία 20ρια φορές με το δάχτυλο μου για να ανοίξει...
-
@agendelo
Install το ρομ και μετά wipe cache και dalvik και δεν χάνεις τίποτα , συνεχίζει απο'κει που ήσουν.
@mixaliscy
Θα τα δούμε όλα ....
@mixaliscy σε μένα κανένα πρόβλημα ουτε με το Gmail ουτε με το ξεκλείδωμα της αρχικής οθόνης.
@gkalen το μόνο πρόβλημα ότι η εγκατάσταση του Xposed μέσα απο τη MI4c_Libra Γράφει ότι δεν εγκαταστήθηκε κανονικά. Μόλις όμως ξαναπερνάω το "xposed-v78-sdk22-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20151124..zip" από το TWRP είναι μια χαρά.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk -
-
Ο/H maikmaik έγραψε:
@mixaliscy σε μένα κανένα πρόβλημα ουτε με το Gmail ουτε με το ξεκλείδωμα της αρχικής οθόνης.
@gkalen το μόνο πρόβλημα ότι η εγκατάσταση του Xposed μέσα απο τη MI4c_Libra Γράφει ότι δεν εγκαταστήθηκε κανονικά. Μόλις όμως ξαναπερνάω το "xposed-v78-sdk22-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20151124..zip" από το TWRP είναι μια χαρά.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
Thanks maikmaik ...
Σε περίμενα ν'απαντησεις για να δούμε τι παίζει ...
Λοιπόν , σαν πρώτη φάση δεν θα βάλω πάλι xposed στο ρομ , καλύτερα όποιος θέλει να το βάζει μόνος του.
Το shazam πάλι λες ότι κάνει τα ίδια , θα πρέπει να συνεχίσουμε κάποιες δοκιμές .
Το Clean-zip το φλασαρες ??
Επίσης , αν μπορείς κοίτα μέσα στο system/framework/ , αν υπάρχουν δύο αρχεία ( miui.jar και miuisystem.jar ) , αν υπάρχουν , σβηστα και τσεκαρε μετα το ρομ αν δημιουργεί πρόβλημα η όχι ..
EDIT
Δες κι αυτό με τον TSF που ελεγες
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0