κατεβασε αυτο το ζιπ και θα¨σαι οκ .. Sendspace.com Mobile FileΟ/H spideman3 έγραψε:
πες μου για το σφαλμα και θα σου πω , μη παιδευεσαι απο το Settings ειναι , βαλε αυτο το ζιπ και θα φτιαξει κι αυτο.
το recovery menu τσεκαρε..
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούκατεβασε αυτο το ζιπ και θα¨σαι οκ .. Sendspace.com Mobile FileΟ/H spideman3 έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:
Εγώ έκανα κάτι άλλο αποσυμπίεση και τα δύο αρχεία. Πήρα το Mi3-2zip το αποσυμπιεσμενο αρχείο και το έβαλα στο Mi3W_Cancro_6.4.21 και ζήτησε να αντικατασταθούν τα jr αρχεία. Μετά συμπίεση αρχείων δημιουργία zip. Είναι σωστό ή έκανα μακακία?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι έχουμε την ίδια rom. Θα την έχω μέχρι αύριο το πρωί αύριο θα γυρίσω για κάποιες ώρες σε global γιατί εδώ και 4 μήνες είμαι στην MIUI Beta Team - Global και την Παρασκευή θα την ξαναβάλω. Ελπίζω να βρεις χρόνο και να δώσεις την 6.4.28. Και πάλι σε ευχαριστώ για την rom και τον χρόνο σου.Ο/H gkalen έγραψε:
Κι έτσι γίνεται , αλλά αργεις περισσότερο , με τον άλλο τρόπο 2 λεπτά δουλειά ..Ο/H spideman3 έγραψε:
Εγώ έκανα κάτι άλλο αποσυμπίεση και τα δύο αρχεία. Πήρα το Mi3-2zip το αποσυμπιεσμενο αρχείο και το έβαλα στο Mi3W_Cancro_6.4.21 και ζήτησε να αντικατασταθούν τα jr αρχεία. Μετά συμπίεση αρχείων δημιουργία zip. Είναι σωστό ή έκανα μακακία?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα τσεκαρε γενικά το ρομ πως πάει η μήπως βρεις κάποιο άλλο θέμα ..
Αν κατάλαβα καλά αυτό το ρομ δουλεύει για δύο τηλέφωνα ( Mi3 Cancro και Mi4 Cancro )???
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H spideman3 έγραψε:
Πάντως και η 6.4.21 είναι απόλυτα λειτουργική αν θέλει κάποιος μπορεί να την κατεβάσει απλά είναι δυο τα αρχεία το ένα η ROM και το άλλο το MI3W-2.zip. Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και χαλαρά 1.0MB ελεύθερη RAM.
Mi3W_Cancro_6.4.21.zip | by gkalen for Mi 3
Sendspace.com Mobile File