Δεν λογαριάζουμε ΠΟΤΕ τις ενδείξεις της μπαταρίας μετά από Flash μίας ROM αν δεν κάνουμε 2-3 κύκλους φορτίσεων πρώτα, γιατί οι ενδείξεις είναι λανθασμένες.Ο/H djtutis έγραψε:
Καλή, χρυσή, η Rom αλλά έχω παρατηρήσει περίεργη κατανάλωση από αυτή την.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν λογαριάζουμε ΠΟΤΕ τις ενδείξεις της μπαταρίας μετά από Flash μίας ROM αν δεν κάνουμε 2-3 κύκλους φορτίσεων πρώτα, γιατί οι ενδείξεις είναι λανθασμένες.Ο/H djtutis έγραψε:
Καλή, χρυσή, η Rom αλλά έχω παρατηρήσει περίεργη κατανάλωση από αυτή την.
Αν δεν φύγει με το περίμενε και restart, clean wipes κλπ...Ο/H kzr1967 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα σκοτώσω το shell?
Ο/H birel-motosport έγραψε:
Όσα τηλέφωνα δεν έχουν sd άμα κάνουμε delete data θα χαθεί και η ρομ από μέσα σωστά δεν λέω
Ο/H gkalen έγραψε:
................
Όχι δε νομιζω να χαθεί τίποτα , το data δεν είναι η sd ..
Στο δικό μου τουλάχιστον δεν σβήνει τίποτα από την εσωτερική κάρτα μετά από wipe data factory reset..
Δεν θα έπρεπε να έχεις κανένα πρόβλημα απ'αυτα που αναφερεις , παρ'ολα αυτά στη θέση σου θα δοκιμαζα να κάνω την εγκατάσταση και με άλλο twrp ...Ο/H pafimal έγραψε:
Καλησπερα,το εγραψα κατα λαθος και στην σελιδα για τις ρομ,πηρα ξανα το MiNote Pro,το κινητο φορουσε απο τον προηγουμενο κατοχο την ρομ του @gkalen,μπηκαμε σε recovery mode (TWRP) προσπαθησαμε να κανουμε τα γνωστα wipes και στη διαδικασια του reboot κολησε στο MI logo,ξανακατεβασα την ρομ την φλασαρα και ολα καλα,θυμαμαι οτι οταν εδωσα το δικο μου Mi Note pro πριν απο δυο μηνες το twrp ηταν σε πορτοκαλι αποχρωση τωρα ειναι σε μπλε,λεω και εγω τωρα με το φτωχο μου το μυαλο "μηπως παιζει κανενα ρολο?¨ Και κατι τελευταιο σημερα εφαγα το πρωτο force close σε περιηγηση μου στο google plus,το κινητο εκανε reboot σκαλωσε στην αρχικη οθονη δεν αναγνωριζε τον nova launcher δεν ειχε επαφη με τα notifications και εστρωσε μετα απο δικο μου δευτερο reboot,Συγνωμη για το μεγαλο ποστ,Ευχαριστω
Αν δεν κάνω λάθος,με το πορτοκαλί είναι η ελληνική έκδοση ενώ με το μπλε η official. Η ελληνική είναι πολύ πιο γρήγορη, τουλάχιστον στη δοκιμή που είχα κάνει. Όσον αφορά το σκαλωμα υπάρχουν πιο ειδική, προσωπικά θα έκανα wipe cache dalvikΟ/H pafimal έγραψε:
Καλησπερα,το εγραψα κατα λαθος και στην σελιδα για τις ρομ,πηρα ξανα το MiNote Pro,το κινητο φορουσε απο τον προηγουμενο κατοχο την ρομ του @gkalen,μπηκαμε σε recovery mode (TWRP) προσπαθησαμε να κανουμε τα γνωστα wipes και στη διαδικασια του reboot κολησε στο MI logo,ξανακατεβασα την ρομ την φλασαρα και ολα καλα,θυμαμαι οτι οταν εδωσα το δικο μου Mi Note pro πριν απο δυο μηνες το twrp ηταν σε πορτοκαλι αποχρωση τωρα ειναι σε μπλε,λεω και εγω τωρα με το φτωχο μου το μυαλο "μηπως παιζει κανενα ρολο?¨ Και κατι τελευταιο σημερα εφαγα το πρωτο force close σε περιηγηση μου στο google plus,το κινητο εκανε reboot σκαλωσε στην αρχικη οθονη δεν αναγνωριζε τον nova launcher δεν ειχε επαφη με τα notifications και εστρωσε μετα απο δικο μου δευτερο reboot,Συγνωμη για το μεγαλο ποστ,Ευχαριστω