To κατεβάζεις απο εδώ Dolby ATMOS - xda-developers DevDB και το περνάς με το twrpΟ/H djtutis έγραψε:
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Έγινε Μιχάλη , ευχαριστώ!!
Οπότε , κρατάμε μέχρι τώρα την προηγούμενη 6.1.28 σαν σταθερή ( stable ) και θα υπάρχει σαν αφετηρία.
Και βλεπουμε στα επόμενα updates ποια θα είναι ή επόμενη σωστή Ρομ που θα ονομάσουμε stable.
Για τα κουμπιά του power menu , θα πρέπει να πάρεις κάποια τροποποιημένα αρχεία και να τα βάλεις στο Ρομ με root explorer ή άλλον file manager.
Δεν γίνεται με flashify νομίζω.
@Kyriakos
Ανεβαζω ένα άλλο για RedmiNote2 σε λίγο , γύρω στις 3-4 θα το ανεβασα για τεστ.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Οπότε , κρατάμε μέχρι τώρα την προηγούμενη 6.1.28 σαν σταθερή ( stable ) και θα υπάρχει σαν αφετηρία.
Και βλεπουμε στα επόμενα updates ποια θα είναι ή επόμενη σωστή Ρομ που θα ονομάσουμε stable.
Παίρνεις την ρομ & την ''ξαλαφρώνεις'' για να γίνει πιο ευέλικτο το κινητό μας;
Εγω που είμαι με την ρομ από το κινεζομάγαζο ακόμα ,αν θέλω να περάσω την ρομ που ''μαγειρεύεις'' την περνάω με τον τρόπο αυτό Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
ευχαριστώENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
@mankap Ακριβώς έτσι την πρώτη και μοναδική φορά.
Όλες τις επόμενες, από το twrp με clean cache / dalvik cache, αν και ο δημιουργός προτείνει με factory reset.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Ο/H mankap έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Παίρνεις την ρομ & την ''ξαλαφρώνεις'' για να γίνει πιο ευέλικτο το κινητό μας;
Εγω που είμαι με την ρομ από το κινεζομάγαζο ακόμα ,αν θέλω να περάσω την ρομ που ''μαγειρεύεις'' την περνάω με τον τρόπο αυτό Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
ευχαριστώ
Όχι ακριβώς , το δικό μου Ρομ δεν είναι για φλασαρισμα με mi flash .
Μόνο με TWRP recovery.
Πρέπει να βάλεις TWRP και μετά να φλασαρεις το Ρομ , όπως λέω στις οδηγίες .
Οδηγίες έχει στα downloads για το Mi4c Libra , θα βρεις τα πάντα και το δικό μου Ρομ με οδηγίες και το GTV και fastboot rom και TWRP recovery με οδηγίες , τα πάντα όλα θα βρεις.
Απλά το stable rom είναι το προηγούμενο 6.1.28 .
-
ΝΕΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ RedmiNote2 Hermes
DOWNLOAD
RedmiNote2 Hermes
mediafire.com/?rq7ul2nt4a1fnjf
EDIT
Το δοκιμάζει τωρα ο Κυριάκος και το τεσταρει αυτή τη στιγμή , προς το παρόν του δουλεύουν όλα χωρίς προβλημα.
Οπως φαινεται τα προβλήματα που είχε με το χθεσινο Ρομ δεν υπάρχουν πια.
Ελπίζω αυτή τη φορα να μην έχετε προβλήματα.
Αναμενω σιγα-σιγα κι αλλά feedback...
Μετά από περίπου 4 ώρες ασχολία με το ρν2 μπορώ να πω ότι δεν βρήκα κάτι που να μην λειτουργεί στην νέα ρομ
Gps-Navigom-here-Ndrive-ράδιο-φωτογραφίες-βίντεο-όλα στις ρυθμίσεις-wifi-δεδομένα-κάποιες εφαρμογές που δεν δούλευαν είναι οκ
Αντούτου πάνω από 50000 σκορ έφυγε και η κάποια ελάχιστη θερμοκρασία που ανέβαζε
Μπαταρία καλή αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα σε κάνα δύο ημέρες θα φανεί -
Επίσης όλα καλά και εδώ.
Παρατηρώ μια -μικρή σε μέγεθος- καλύτερη διαχείριση της μνήμης, μπορεί να είναι και ιδέα μου. Μιλάμε πως δεν πέφτει κάτω από το 1GiB free...
Επαναλαμβάνω θα το δω καλύτερα αύριο.
Όλα δουλεύουν -οσα πρόλαβα και τσέκαρα δλδ- όπως θα έπρεπε.
Να δούμε και την κατανάλωση -όπως έχω ξαναπεί, δεν είμαι απαιτητικός χρήστης- και τα λέμε πάλι.
Όλα -μέχρι εδώ- καλά λοιπόν.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Ελπίζω ότι αυτή τη φορα το πετυχαμε , θα περιμένουμε και μια δύο μέρες να δούμε αν όλα είναι οκ και στο επόμενο update θα μπει στα downloads.
Να σας πω και για τη Ραμ ότι χρησιμοποίησα ένα ramscript στα rom 6.2.18 το οποίο θα επιτρέπει στο τηλ.. να κάνει πολύ καλύτερη διαχείριση Ραμ .
Το χρησιμοποιώ στο δικό μου τηλ.. και βλέπω ότι δύο μέρες τώρα , χωρις κανένα reboot και χωρίς ποτέ να κάνω εκκαθάριση Ραμ ( με το Χ , ξέρετε ) , ή Ραμ είναι πάντα από 1gb-1,2gb ελεύθερη , καμμία φορά αν πέσει στα 850mb , μετά από λίγο που θα κλείσει ή οθόνη όταν το ανοιξω ξανά , έχει πάει πάλι στο 1-1,1gb ... για παρακολούθηστε το κι εσείς , γιατί όπως βλέπω το είδατε ότι ή Ραμ μένει ψηλά.
Θα ευχαριστήσω βέβαια τον Κυριακο και τον Παναγιώτη για τις δοκιμές.
Σήμερα ασχολήθηκα με το πρώτο ποστ του τοπικ.
Έπρεπε να γίνει πιο κατανοητό και για άλλους χρήστες που ίσως θέλουν να δοκιμάσουν κάποιο Custom Rom αλλά έχουν τις απορίες τους.
Βάζω χρήσιμες πληροφορίες για να μη ρωτάμε συνέχεια τα ίδια πράγματα.
Χθες το βράδυ ασχοληθηκα λίγο με το RedmiNote3 Henessy , αλλά κάτι δε μου πάει καλα στο κερνελ , οπότε χωρίς δοκιμαστή "καμικάζι" δεν θα μπορέσω να προχώρησω με τη συγκεκριμένη συσκευή.
Για το Custom Rom του RedmiNote2 Hermes.
Δεν το έβαλα ακόμα στα downloads για να περασει ένα διήμερο δοκιμής και να το σιγουρεψουμε.
Επίσης επειδή σε δυο μέρες θα έχουμε νέο Update , θα μπει κατευθείαν το νέο Update στα downloads.
Αύριο έχω ρεπό και θα ήθελα να δοκιμασουμε με τον Κυριακο και τον Παναγιώτη να βρούμε τι ήταν αυτό που δημιουργούσε τα προβλήματα στα δοκιμαστικά Ρομ για το RedmiNote2.
Έχω εστιάσει κάποια πράγματα και θ'ανεβασω δύο-τρια Ρομ αύριο που έχω άνεση για να τα τεσταρετε.
Αυτό θα ήθελα να γίνει επειδή άλλαξα πολλά αρχεία για να το κάνω να δουλέψει σωστά , αλλά στην πραγματικότητα δυο-τρια είναι αυτά που θέλουν αλλαγή και έτσι θα ήθελα να τα βρω για να τα'χω έτοιμα και για τα επόμενα Updates.
Ευχαριστώ !!!!!!!!!!!!
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0