Διαφήμιση

[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

• ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • Τώρα δεν έχω χρόνο μετά θα δοκιμάσω τα security fix. Το recovery κλειδώνει στην αρχή αλλά αν περιμένεις 3 ως 5 λεπτά ξεκλειδώνει και δουλεύει κανονικά. Αυτό δεν συμβαίνει με την GTV κατά τα άλλα δεν είδα κάποια διαφορά αλλά δεν είχα και χρόνο να την μελετήσω

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H maikmaik έγραψε:

Ο/H kiriakos1963 έγραψε:

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Πήγαινε στο κέντρο ασφαλείας και πάτησε έλεγχος

Αν ολοκληρωθεί σημαίνει πως δεν είσαι όπως εμένα
      Λογικά θα είναι του κινητού μας
      Αυτό λέω ότι ο έλεγχος ολοκληρώθηκε δεν έχω πρόβλημα και στα δύο θέματά σου
      ο έλεγχος ολοκληρώνεται αλλά δεν σου το κουμπί για να γίνει η βελτιστοποίηση

Έγινε κανονικά τα αποτελέσματα
      Σύστημα ασφαλής
      Μνήμη κανένα
      Cashe κανένα
    • Ο/H kiriakos1963 έγραψε:

Ο/H maikmaik έγραψε:

Έγινε κανονικά τα αποτελέσματαΣύστημα ασφαλής
      Μνήμη κανένα
      Cashe κανένα
      και σε έμενα δουλεύει κανονικά (στο NOTE 2 πάντα )
    • Διαφήμιση
    • Ο/H maikmaik έγραψε:

Τώρα δεν έχω χρόνο μετά θα δοκιμάσω τα security fix. Το recovery κλειδώνει στην αρχή αλλά αν περιμένεις 3 ως 5 λεπτά ξεκλειδώνει και δουλεύει κανονικά. Αυτό δεν συμβαίνει με την GTV κατά τα άλλα δεν είδα κάποια διαφορά αλλά δεν είχα και χρόνο να την μελετήσω

Οκ , όταν τα δοκιμασεις πες μου αν κάνει τίποτα ένα απ'τα δύο ζιπ.

ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΜ ΤΟΥ RN2
      Στο RN2 όλα πάνε ρολόι όπως με πληροφόρησε κι ο Κυριάκος αλλά και ο Στέφανος ( απλά ο Κυριάκος το έκανε με clean install ) , το πετυχαμε πλέον το Ρομ .
      Την άλλη βδομάδα στο update θα βάλω και το DolbyAtmos και θα'ναι κομπλε το Ρομ .
      Μπορείτε άνετα να το περάσετε πλέον στο RN2 σας.

Προσωπικά , με οποιοδήποτε Ρομ είμαι , όπως όταν παρέλαβα το δικό μου τηλ.. ,ούτε που ασχοληθηκα με fastboot.
      Μου είχε έρθει μ'ενα Ρομ , άντε γεια , απλά είχε ελληνικά , έλειπαν και καποιες εφαρμογές ( browser , mail , λήψεις ).
      Έβαλα twrp , έκανα τα wipes και όλα πήγαν ρολόι , έκανα clean install χωρίς να περάσω κανά δύο Ρομ πρώτα.
      Ποτέ δεν έχω συναντήσει πρόβλημα , τουλάχιστον για το Redmi2 TD , και δε νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα ούτε σε άλλο Xiaomi.

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • OffTopic

Νοιώθω πολύ καλά που ένας φίλος και developer τράβηξε την προσοχή όλων μας στο forum.
      Νοιώθω πολύ ωραια που τον στηρίζουν έντονα ενεργα και δραστήρια μέλη δίνοντας το ουσιαστικό feedback που απαιτείται ώστε να βελτιώνει την δουλειά του διαρκώς.
      Χαίρομαι που ο miui_art προώθησε το εργο του στην βασική καρτέλα του downloads γιατί αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη και γνωστικότητα που απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις
      Μπράβο σου gkalen !! keep walking
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Μόλις κρασαρε το atmos
      Κάνω ένα reboot και αν συνεχίσει ενημερώνω

java.lang.RuntimeException: Exception: unknown problem.
      atb com.atmos.api.DsBase.convertErrorCodeToException(DsBase.java:123)
      at com.atmos.api.DsFocus.getState(DsFocus.java:267)
      at com.atmos.daxappUI.MainActivity.profilePresetsAreAlive(MainActivity.java:1198)
      at com.atmos.daxappUI.FragProfilePresets.onClientConnected(FragProfilePresets.java:147)
      at com.atmos.daxappUI.MainActivity$4.handleMessage(MainActivity.java:1461)
      at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:111)
      at android.os.Looper.loop(Looper.java:194)
      at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5549)
      at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
      at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372)
      at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:964)
      at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:759)

συνεχίζει να κρασαρει

ξανά πέρασα το Zip συνεχίζει να κρασαρει

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • pechr με το Μπράβο σου gkalen !! keep walking μην μπερδευτεί και μεθύσει και βγάλει καμία ρομ περίεργη :lol:
    • Διαφήμιση
    • Έχω αρχίσει σοβαρά να ψήνομαι να περάσω την rom του rn2.. Απλά σκέφτομαι ότι πρέπει να τα στήσω όλα από την αρχή..

Ερώτηση η μπαταρία πως πάει? Γιατί νομίζω ότι αποτελεί τον σοβαρότερο λόγο ώστε να προχωρήσει κάποιος στην εγκατάσταση..

Πάντως θερμά συγχαρητήρια στον gkalen για το πείσμα και τον χρόνο του...
    • [ROM- gkalen] Eδω θα γινονται συζητησεις και αναβαθμισεις των custom rom

@stefanos1985
      Αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με την εφαρμογή , πρέπει να δούμε αν κρασαρει και σε άλλον και επίσης αν ήταν τυχαίο ή συνεχίζει.

@kiriakos1963
      Φερε το κρασί Κυριάκο , το johnnie είναι ακριβό

@pechr
      Χρήστο μου σ'ευχαριστω για τα καλά σου λόγια , τις συμβουλές και υποδείξεις σου , εισαι πάντα εύστοχος σε όλα ( ο lucky look είσαι?? ).
      Όπως έχω πει όμως , ή μεγάλη δουλειά γίνεται από τα παιδιά του Miui Hellas ( Miui Art , dnonikos , maddoctor και οποιος άλλος ακόμα ασχολείται ).
      Κι εγώ χρησιμοποιώ σαν βάση το GTV , άσχετα που το μπλεκω λίγο και με αλλά Ρομ .
      Θα μπορούσα να χρησιμοποιησω άλλο Ρομ σαν βάση , αλλά μου αρέσει ή δουλειά των παιδιών , έχουν καθαρίσει αρκετά καλα τα GTV rom και γι'αυτο όπως θα δείτε στο about phone έχω αφήσει στην έκδοση Miui την ονομασία του GTV , γιατι πρέπει να αναγνωρίζουμε πάντα την δουλειά που προσφέρουν για όλους μας τα παιδιά της ομάδας του Miui Hellas.
      Μετά απ'αυτους λοιπόν έρχομαι κι εγώ να πετάξω μερικές πινελιές και να το κάνουμε πιο custom βάζοντας μερικα μπινελικια και Μόντες.
      Στο A328 ήταν τα ζόρια , που έπρεπε να κάνω και το πορτ και τη μετάφραση και το καθάρισμα ( γι'αυτο σας λέω , ξέρω τι τραβανε τα παιδιά ).

• Ο/H gkalen έγραψε:

Ο/H maikmaik έγραψε:

Ο/H kiriakos1963 έγραψε:

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Πήγαινε στο κέντρο ασφαλείας και πάτησε έλεγχος

Αν ολοκληρωθεί σημαίνει πως δεν είσαι όπως εμένα
      Λογικά θα είναι του κινητού μας
      Αυτό λέω ότι ο έλεγχος ολοκληρώθηκε δεν έχω πρόβλημα και στα δύο θέματά σου

Maik , σου δουλεύει το recovery στο Mi4c , ο mixaliscy είχε πρόβλημα , δεν δούλευε το touch του recovery και έβαλε την GTV ξανα μέσω updater , εσβησα και το λινκ , για δες το λίγο και συ , δοκίμασε να φλασαρεις τα Security fix που έβαλα .
      Κοίταξε κάνα δύο ποστ πιο πίσω .

Τα δοκίμασα· και τα δύο είναι μεταφρασμένα και το πρόβλημα με το έλεγχο παραμένει, (δηλαδή ολοκληρώνεται η σάρωση και μένει το πλήκτρο "ακύρωση" δεν βγαίνει το "βελτιστοποίηση"). Το TWRP 3.0.0-0 τελικά ξεκλειδώνει αν περιμένεις 1,5 με 2 λεπτά.

• Θα φτιαξω κι αλλά δύο , να τσεκαρεις.
      Πιστεύω διαβάσες ότι πρέπει να σβηνεις τα δεδομένα της εφαρμογής για να ξεκινάει απ'την αρχή.

• Διαφήμιση
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Ερώτηση: πως μπορώ να σβήσω το σύμβολο της Μπαταρίας και να κρατήσω μόνο το ποσοστό της;; Μήπως ξέρεις;;;

Με κάποιο θέμα που θα έχει μόνο ποσοστό μπαταρίας.
      Αν βάλω κενα εικονίδια της μπαταρίας τότε θα μείνει κενό εκεί που θα υπήρχε ή μπαταρία , οπότε δεν λέει .
      Αν φτιαχτεί όμως το εικονίδιο ποσοστού στη θέση του εικονίδιου μπαταρίας τότε θα είναι όπως το θες.
      Θέλει δουλιτσα αυτό και να ξέρεις τι να κανεις.
      Δοκίμασε μήπως υπάρχει κάποιο θέμα .

Ο/H jonnieX έγραψε:

Αν μπορεσεις και ενσωματώσεις τα mod που κυκλοφορούν για miui μέσω xposed θα σαι άρχοντας!!!

♒♒Mi4c♒♒

Δε θέλω να βάζω xposed στα Ρομ .
      Οποίος θέλει καλό είναι να βάζει μόνος του ότι θέλει.
      Για ποια mod μιλάς ???

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Εμένα και αυτή, και η κανονική και η προηγούμενη μου βγάζει συνέχεια τις 3 τελείες πάνω (πως και καλά έχω ειδοποίηση) και δεν υπάρχει τίποτα απολύτως.

Οκ δεν είναι και κάτι τεράστιο αλλά με χαλάει που χωρίς λόγο μου κάνει κόλπα. Επίσης μέχρι τώρα έχω δει πως ο έλεγχος στο κέντρο ασφαλείας δεν ολοκληρώνεται (το ίδιο είχε συμβεί και στην προηγούμενη Ρομ).

Κατά τ΄άλλα και για την ώρα, όλα καλά. Από το μεσημέρι την έχω βάλει και δεν μου έκανε κάποιο άλλο πρόβλημα

Σου στελνω δύο ζιπ σε λίγο για να δοκιμασουμε κάτι με το κέντρο ασφαλείας.
      Θα δοκιμασουμε ένα που θα είναι στ'αγγλικα και άλλο ένα μεταφρασμένο , να δούμε αν φτιάξει με κάποιο από τα δύο.

play.google.com/store/apps/det…14_ZzXfVvueE4H8sQHgybDgDg

♒♒Mi4c♒♒