Νομιζω δεν ξέρεις ποιος είναι ο μπαμπάς μου
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
UPDATE to 6.3.10....
DOWNLOAD
HM2014813 Redmi2TD THUNDER MiUi7-6.3.10
mediafire.com/?oayiobi30fqxrmo
DOWNLOAD
HM2014811 Redmi2 THUNDER MiUi7-6.3.10
mediafire.com/?d6qehuj4ne8gl0u
DOWNLOAD
RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.3.10
mediafire.com/?eruh57b5ae5djg1
Changelog
Στο RN2 μπήκε και το DolbyAtmos !!!
Επανεφερα το cit apk και διεγραψα τα , SecurityAdd και TrafficControl .
ENJOY!!!
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μόλις την εγκατέστησα ... Θα πω σύντομα εντυπώσεις - παρατηρήσεις, για αρχή το Miui Pro είναι πολύ ου-α-ου. Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε . . .Ο/H gkalen έγραψε:
Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
-
την πέρασα και εγώ χτες την 6.3.10 στο Note 2 ΟΛΑ ΟΚ μέχρι τώρα
για ότι νεότερο ενημερώνω !
υ.γ παρατήρησα ότι εχεις αφήσει και το cit menou σε αυτή την εκδοσή
1η παρατήρηση βλέπω οτι δεν έχει τόσο καλή διαχείριση ραμ όπως η .6.3.3 η ραμ κυμαίνετε από 700-890mb μαξ (άλλα παλεύεται)Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Κάποια από τις γνωστές ανωμαλίες της xiaomi θα είναι αυτό με τη Ραμ ...
Το ίδιο κοιταω κι εγώ από χθες , και σ'εμενα τα ίδια με τη Ραμ , όλα πάνε ωραία , δε φαίνεται στις λειτουργιες ότι ρουφάει πιο πολύ Ραμ αλλά όταν τη κοιτάς , βλέπεις ότι είναι χαμηλότερη από την προηγούμενη 6.3.3.
Γυρευε τι έχει κάνει πάλι ή xiaomi και ρουφαει τη Ραμ.
Στη προηγούμενη 6.3.3 έκανα ένα τεστ με τη Ραμ ... Από τη προηγούμενη Δευτερα που την πέρασα , δεν έκανα ποτέ reboot και ποτέ εκκαθάριση της Ραμ , το άφησα για να δω αν θα "μπουκωσει" , τελικά μέχρι χθες που πέρασα την 6.3.10 είχα Ραμ από 900-1100 ελεύθερη.
Με μια μερα στην 6.3.10 και ή Ραμ είναι από 750-900 , θα το παω κι αυτή τη βδομάδα έτσι , για να δω πως θα συμπεριφερθεί ( μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά όμως.
Επίσης παρατήρησα ότι άλλαξε ή εφαρμογή "Άλμπουμ" και δε πέφτει καλά ή μετάφραση , κάποια strings άλλαξαν ονομασια φαίνεται και υπάρχουν αγγλικά σε κάποιες επιλογές , θα διορθωθεί αυτό , τουλάχιστον για το δικιά μου συσκευή μπορώ να τη διορθωσω ... :p
maikmaik , thanks , θα την ετοιμασω το βράδυ να δούμε.
-
1ον βελτιώθηκε από μονή της η ram χωρίς να κάνω τπτ! έφτασε γύρο στο 1 gb free
σε SAFE MODE σταθεροποιήθηκε στο 55%
2oν αυτό με την εφαρμογή άλμπουμ ισχύει όντως δεν είναι πλήρως μεταφρασμένη
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
1. Αυτό με τη Ραμ το'χουμε πει , κοιτα τα ποστ #95 και 96
2. Έγιναν αλλαγές στο ui της εφαρμογής και τώρα χρειάζονται κάποιες διορθώσεις στα strings.
Ενδιαφέρων....Ο/H gkalen έγραψε:
strings.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Λοιπόν το δοκίμασα : Το πρόβλημα με το κέντρο ασφαλείας παραμένει αλλά όπως βλέπετε στα screenshot ο καθαρισμός και το antivirus λειτουργούν κανονικά οπότε δεν το θεωρώ πρόβλημα. Τώρα τι παρατήρησα: το τηλέφωνο μετά από δύο επανεκκινήσεις δουλεύει το ίδιο καλά με την GTV-6.3.10, η μνήμη είναι στα ίδια επίπεδα την μπαταρία θα την δώ σε δύο μέρες Παρατήρησα όμως και το εξής ενώ στην GTV-6.3.10 στο κέντρο ασφαλείας ενώ έδεινα root δικαιώματα δεν έδεινε root και έτσι φλάσαρα το supersu στην custom δίνει root δικαιώματα
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0