ναι αυτην χρησιμοποιω αν και δεν ειμαι ευχαριστημενος.H 6.33 ηταν καλη
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Έκανα αυτά που μου είπες @gkalen και ξαναπέρασα την Ρομ.
Την έκανα κανονικά install και μου έδωσε αυτό:
Μετά τα wipes μας και reboot. Σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά ξεκίνησε η μπάρα και προχώρησε κανονικά. Μπορώ να σου πω πως ήταν και λίγο πιο γρήγορη από ότι συνήθως στο γέμισμα της.
Το κινητό ξεκίνησε κανονικά... Τώρα μένει να δούμε αν κάτι δεν λειτουργεί σωστά. Μπήκαμε πάντως στην Ρομ.
Εύγεεεεεεεε στον μάγειρα -
@mixaliscy
Μπράβο , το πετυχαμε με τη δεύτερη ..
Σου είπα ότι πρώτη φορά φτιάχνω κάτι τέτοιο και δεν ήξερα ακριβώς τι θέλει ..
Ευτυχώς κατάλαβα γρήγορα που μπορεί να ήταν το πρόβλημα ..
Ωραία , τώρα ξέρω που θα εστιασω , θέλω άλλη μία αλλαγή να δοκιμασουμε αλλά έχουμε χρόνο γι'αυτο ...
Τώρα μένει να δούμε αν εγκαταστάθηκαν όλα αυτά που βαλαμε η τελικά τζάμπα χαιρόμαστε ...
Θέλω να δεις αν έχει εγκατασταθεί ο φάκελος init.d με το περιεχόμενό του , δηλαδή να δεις αν ότι έχω βάλει στο ρομ έχει εγκατασταθεί ..
Άνοιξε το ζιπ από το ρομ που φλασαρες επιτυχώς και κοίτα μέσα στο φάκελο system , έχω προσθέσει κάποιους φακέλους όπως αυτός που σου είπα με το init.d , τσεκαρε αν όλα τ'αρχεια είναι στη θέση τους ..
Στο system/xbin/ τ'αρχεια μπηκανε ???
Επίσης θέλω να τσεκαρεις αν διαγράφηκαν κάποιες εφαρμογές ... Ρίξε μία ματιά στο system/app/ και δες αν υπαρχουν οι εφαρμογές , Analytics...apk , Anthall.apk , CloudPrint2.apk , SecurityAdd.apk TrafficControl.apk ...
Για δες αυτά και πες μου ...
Αν όλα αυτά έχουν γίνει μετά μπορείς να τσεκαρεις και πώς πάει η ρομ η αν εχει προβλήματα.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δε μου λειτουργεί ο ES explorer, δηλαδή δεν κάνει μεταφορές αρχείων, ξέρουμε γιατί; έχει πάρει και δικαιώματα. Έβαλα άλλον exlporer, τον X-plore και δουλεύει κανονικά πάντως. Τα ίδια είχα και στο Redmi 3...
Επίσης το keepass2android ανοίγει τη βάση, αλλά μόλις πατήσω κάποια καταχώρηση κρασαρει.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Ο/H flowin_through έγραψε:
Δε μου λειτουργεί ο ES explorer, δηλαδή δεν κάνει μεταφορές αρχείων, ξέρουμε γιατί; έχει πάρει και δικαιώματα. Έβαλα άλλον exlporer, τον X-plore και δουλεύει κανονικά πάντως. Τα ίδια είχα και στο Redmi 3...
Επίσης το keepass2android ανοίγει τη βάση, αλλά μόλις πατήσω κάποια καταχώρηση κρασαρει.
Αν το πρόβλημα το είχες και στο redmi3 κάτι τρέχει με την εφαρμογή μαλλον ..
Την άλλη εφαρμογή δεν τη ξέρω ..
Θα ήθελα να δοκιμασεις τα ίδια με το ρομ της GTV τώρα , θα κάνεις ότι αλλαγές έκανες και θα βάλεις και το updater.script από το δικό μου ρομ για να μην κάθεσαι να το φτιαχνεις και ξανά δοκίμασε ..
Δηλαδή θα βαλω-βγαλω εφαρμογές, θα φτιάξω τον theme φάκελο, το bootanimation κλπ και θα αντικαταστήσω το updater.script που έχει με το δικό σου;
Η ram, ο βασικός λόγος που άλλαξα ρομ, ενώ δε μου δείχνει πολλή ελεύθερη, με 900 ξεκίνησε, εντούτοις δεν κλείνουν οι εφαρμογές όπως πριν, οπότε εμένα μου κάνει τη δουλειά μου.
Η μπαταρία μάλλον δε θα ξέρω αν δεν περάσουν κάποιες μέρες.
Έχω μια ιδέα ότι έχει λίγο πιο αργές αποκρισεις, έχει τροποποιημένο touchboost?Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
-
@flowin_through
Ναι , αυτό εννοώ ..
Ή ραμ σου φαίνεται λιγότερη γιατί έχεις προεγκαταστησει εφαρμογές , θα στρώσει η ραμ και φαίνεται αυτό επειδή δεν κλείνουν οι εφαρμογές.
Στο touchboost δεν έχω κάνει κάτι , κάνε 2-3 reboοt και να το δεις πάλι.
@mixaliscy
Ok , πρέπει να δω κάποια πράγματα ακόμα ...
Γενικά πως πάει , έχουμε τα παλιά προβλήματα η όχι ??
Επίσης αν μπορείς ένα ss από το default. prop ..
@Tony Therion
Κατέβασε αυτά και δοκίμασε τα ...
Sendspace.com Mobile File
Το ένα είναι το com.android.systemui , το άλλο είναι το framework-ext-res.apk
Το framework-ext-res θα το βάλεις στο system και θα δώσεις permissions ( rw-r--r-- ) , μετά θα το ρίξεις μέσα στο φάκελο του και θα το αλλαξεις με το υπάρχον
Τώρα θα δουλέψει , έχεις κάνει κάποια λάθη , βέβαια κι εγώ δεν ήξερα , τώρα που είδα την εφαρμογή το κατάλαβα , τα εικονίδια έπρεπε να μπουν στο xxhdpi , και όχι όλα ..
Anyway , δοκίμασε και τα λέμε ...
Ο/H gkalen έγραψε:
@Tony Therion
Κατέβασε αυτά και δοκίμασε τα ...
Το ένα είναι το com.android.systemui , το άλλο είναι το framework-ext-res.apk
Το framework-ext-res θα το βάλεις στο system και θα δώσεις permissions ( rw-r--r-- ) , μετά θα το ρίξεις μέσα στο φάκελο του και θα το αλλαξεις με το υπάρχον
Τώρα θα δουλέψει , έχεις κάνει κάποια λάθη , βέβαια κι εγώ δεν ήξερα , τώρα που είδα την εφαρμογή το κατάλαβα , τα εικονίδια έπρεπε να μπουν στο xxhdpi , και όχι όλα ..
Anyway , δοκίμασε και τα λέμε ...
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπον για το θεμα της μπαταριας,να ανεφερω οτι το Blue theme απο το store,εχει μπαταρια με ποσοστο!οχι κυκλικη,αλλα βοηθαει ,ετσι ωστε να μπορουμε να απενεργοποιησουμε το ποσοστο της μπαταριας και να κερδισουμε πιο πολυ χωρο στην μπαρα ειδοποιησεων! -
@Tony Therion
Σου είπα , τώρα θα πετύχει , θ'ανοιξεις λοιπόν το framework-ext-res που σου έστειλα και δες τις αλλαγές στο φάκελο drawable-xxhdpi-v4 , φαίνεται τι έχω αλλάξει , μίκρυνε και το εικονίδιο που είχες και άλλαξε το ..
Μερικά δεν τα'βαλα γιατί πάνε σε άλλη εφαρμογή ..
Ξέχασα να βάλω κι ένα εικονίδιο στο com.android.systemui ( το τελευταίο απ'αυτο που μου εστειλες σήμερα , tracking view.... )
Το άλλο με τη μπαταρία δεν το πολύ κατάλαβα αλλά αν σου κάνει είσαι οκ..
@mixaliscy
Στο system/etc/ , υπάρχει ένα αρχείο sysctl.conf ???
Και στο system/etc/ , έχει φάκελο init.d ??? Σου είπα να κοιτάξεις αλλού πριν , τσεκαρε το πάλι ...
Ο/H gkalen έγραψε:
Στο system/etc/ , υπάρχει ένα αρχείο sysctl.conf ???
Και στο system/etc/ , έχει φάκελο init.d ???
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Γενικά πως πάει , έχουμε τα παλιά προβλήματα η όχι ??
Επίσης αν μπορείς ένα ss από το default. prop ..
Και το κέντρο ασφαλείας κανονικά και ο έλεγχος και το διαδίκτυο και τα παιχνίδια και το μοζίλα
Θα δω αν μου κάνει κάτι αλλά μέχρι τώρα όλα καλά
Το screenshot που μου ζήτησες:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0