Ο/H spideman3 έγραψε:
Δεν περάστικε Fail
Καλά , δοκίμασε και το άλλο να δουμε τι θα κανει και θα σου φτιαξω κάποια ρομ για δοκιμή και θα στα στείλω αύριο ..
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H spideman3 έγραψε:
Δεν περάστικε Fail
Ο/H Emplokeas έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
@gkalen κάποια στιγμή νομίζω ήταν να βγάλεις stable στο redmi note 2 αν θυμάμαι καλά.
Έψαξα στα downloads αλλά μόνο dev βρήκα.
Την έχεις αναρτήσει κάπου αλλού ή δεν ολοκληρώθηκε το project;
Ο/H gkalen έγραψε:
Την δοκιμασαμε με τον stefanos1985 και ήταν μία χαρά , επειδή όμως όπως κι εγώ έτσι κι ο stefanos προτιμούμε dev από stable , το άφησαμε το project στη περίπου στη μέση μέχρι να βρεθεί κάποιος να θέλει να δοκιμάσει stable για να ολοκληρωθεί ...Ο/H pechr έγραψε:
@gkalen κάποια στιγμή νομίζω ήταν να βγάλεις stable στο redmi note 2 αν θυμάμαι καλά.
Έψαξα στα downloads αλλά μόνο dev βρήκα.
Την έχεις αναρτήσει κάπου αλλού ή δεν ολοκληρώθηκε το project;
Στην ουσία σχεδόν ολοκληρωμένη ήταν , μόνο το 3way power menu δε θυμάμαι αν το είχα φτιάξει η όχι ..
Ή ρομ είναι εδώ ... mediafire.com/download/0eut9sk15qku573 ... αλλά είναι πάνω στην 7.2.1 , καλύτερα να φτιαξω μία άλλη πάνω στην 7.2.3 και μετά το προχωράμε καλύτερα το θέμα.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatal
Οπότε και αν αποφασίσεις να φτιάξεις Stable, είμαι στη διάθεσή σου για τις δοκιμές
Μπορεις να επιβεβαιώσεις κι εσύ ότι οι εφαρμογές , θέματα , μουσική , βίντεο περιεχουν κινέζικα ??Ο/H Emplokeas έγραψε:
Λοιπον ,στο μι4 ολα καλα!!! Ο επεξεργαστης κανει πολυ καλο scalling (δλδ 0 lag χωρις υπερθερμανση... :)) και απο μπαταρια τα ιδια με την official...
αααααα και δεν εγινε clean install , αλλα απο πανω απο την official με τα προβλεπομενα wipes.Πριν 10 μερεσ εκανα full format...
Οπότε μπορώ στη διάθεσή σαςΟ/H gkalen έγραψε:
@klag
Έγινε Κωστα μου , να'σαι καλά , πάντα έτοιμος για όλα !!!
Μπορείς να δοκιμασεις και αυτή που βλέπεις ( 7.2.1 ) ...
Πάρε ένα backup από twrp και κοπάνα τη να δούμε τι λείπει να το ετοιμάσουμε κι αυτό ..
Μάλλον το 3way reboot λείπει αλλά δε θυμάμαι σίγουρα ..