[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ναι, έχουμε πει δεν έχει ρουτ, γυρνάμε στην προηγούμενη.. Ίσως πρέπει να κατέβει από τα downloadsΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
οκ, θα κάμω την καρδιά μου πέτρα κ θα αναμένω την νέα το Σαββάτο
-
Υπάρχει ένα πρόβλημα στο ροοτ με τα RN2 και Mi3/Mi4 Cancro ..
Κάνουμε κάποιες δοκιμές και ελπίζω ότι θα'μαστε έτοιμοι στην επόμενη.
Όλο κάτι αλλάζουνε , λιγο οι κινέζοι , λιγο ή xiaomi eu , λίγο κι οι δικοί μας εδώ και πεσαμε πάνω σε κάποιο conflict..
Πιστεύω θα λυθεί σύντομα..
Θα βγει από τα downloads σε λίγο .. -
Για mi note pro έχει να αναφέρει κάποιος κανένα πρόβλημα με 6.5.12 ή προχωράμε κανονικά ?
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk -
Ο/H galeanatur έγραψε:
Για mi note pro έχει να αναφέρει κάποιος κανένα πρόβλημα με 6.5.12 ή προχωράμε κανονικά ?
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
Τα προβλήματα αυτή τη βδομάδα βγήκαν στο RN2 και Mi3/Mi4 Cancro. -
Εβαλα την 6.5.12 στο Mi note pro. Ολα καλα οπως το περιμενα γενικοτερα,ισως μαλιστα να ειναι και ενα κλικ πιο γρηγορο το κινητο,ισως ειναι και ιδεα μου. Το ποστ ομως βασικα το κανω για αλλο λογο, μιας και ανακαλυψα τυχαια τη λυση στο προβλημα που ειχα με τα chat heads του facebook μεχρι σημερα και ισως βοηθησω καποιον που εχει το ιδιο.
Συγκεκριμενα δεν κρατουσε ενεργα τα chat head αν πχ εγραφα μηνυμα και πατουσα το πισω ή το κεντρικο κουμπι, απλα χανοντουσαν στο backround σαν να εκλεινα κανονικη εφαρμογη.
Για να μην κουραζω, ανακαλυψα τυχαια λοιπον, οτι δουλευουν αψογα ΜΟΝΟ αν εχω ενεργοποιημενο το default theme χωρις μαλιστα να το πειραξω καθολου! Αν δηλαδη πχ εχω το default theme,αλλα αλλάξω τον τροπο κλειδωματος ή ακομα και wallpaper(!!), σταματανε να δουλευουν παλι τα chat head του messenger! Επισης δεν εχει σημασια αν βαλω nova launcher ή αν αλλαξω εικονιδια στον nova launcher.
Έχει τυχει σε καποιον κατι αναλογο? Υπαρχει λυση? Ειναι γνωστό bug? -
UPDATE σε 6.5.19 για το Redmi2TD wt86047 ( HM2014813 ).....
CHANGELOG
Αλλαγές στα scripts για λίγο καλύτερο performance.
DOWNLOAD
wt86047 Redmi2TD 5.1 THUNDER MiUi7-6.5.19
Στα downloads , εδώ ... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…UNDER-MiUi7-6-5-19/#files
ENJOY !!!!!!
EDIT
Αυτή τη βδομάδα δεν θα έχουμε update σε MiNotePro και Mi4c , είναι suspended στο miui eu.
Αύριο το update σε Redmi2 wt88047 ( HM2014811 ).
Αύριο ελπίζω και για το update σε RN2 Hermes.
Για το RN3 Hennessy , θα δούμε , δεν έχω ενημερωθεί από κανέναν ακόμα για τη ρομ του Hennessy, οπότε θα δω τι θα κάνω ...
Για τα Mi3/Mi4 Cancro , θα το δούμε γιατί υπάρχει ένα bug στο usb όταν είναι ενεργος ο εντοπισμός σφαλμάτων. -
Κατεβαίνει...
-
-
Ο/H agendelo έγραψε:
Κατέβηκε μόνο που αυτό το φλασάρισμα πήρε πολύ ώρα να με βάλει στο λειτουργικό κατά το reboot μετά την dalvik
-
@agendelo και @spoulk
Ναι , θέλει παραπάνω χρόνο να φορτώσει ή μπάρα , δεν είναι κάτι σημαντικό , πήρε 4-5 λεπτά παραπάνω μέχρι να φορτώσει.
Εσείς πως το βλέπετε τώρα , εγώ το'χω δοκιμάσει με τα νέα scripts , νομίζω ότι πάει πολύ καλύτερα τώρα ..
Να τσεκαρετε και την νέα επιλογή στις πρόσθετες ρυθμίσεις "βοηθός αφής" , εμένα δε μ'αρεσει και πολύ αλλά καποιοι θα το γουσταρουν ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0