[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
UPDATE σε 6.5.19 για το Redmi2 wt88047 ( HM2014811 ).....
CHANGELOG
Αλλαγές στα scripts για λίγο καλύτερο performance.
DOWNLOAD
wt88047 Redmi2 5.1 THUNDER MiUi7-6.5.19
Στα downloads , εδώ ... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi2-THUNDER-MiUi7-6-5-12/
UPDATE σε 6.5.19 για το RedmiNote2 Hermes...
DOWNLOAD
RedmiNote2 Hermes 6.5.19
Στα downloads , εδώ ... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Note2-Hermes-MiUi7-6-5-5/
ENJOY !!!!!! -
-
Ο/H flowin_through έγραψε:
Αυτή τη φορά το κέντρο ασφαλείας δεν κρασαρει, αλλά root δεν εχει..
-
Μπαινεις σε μια εφαρμογη που θελει root, πχ titanium backup, σου λεει δεν εχει root, μετα πηγαινεις στο κεντρο ασφαλειας για να δωσεις δικαιωματα,και λεει καμμια εφαρμογη δεν εχει root και δεν υπαρχει τροπος να δωσεις root δικαιωματα πουθενα.
Κατα ταλλα δεν παρατηρησα κατι αλλο, αλλα αυτο και μονο ειναι αρκετα σοβαρο, υπο συνθηκες.
Ολα αυτα σε redmi note 2 -
Ναι και τα δύο, δεν παίρνουν ρουτ οι εφαρμογές και στις εφαρμογές ρουτ δεν υπάρχει τίποτα (επίσης κρασάρουν τα δικαιώματα τώρα).Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
-
-
Εγώ έχω γυρίσει στην προηγούμενη..
Πού είναι το zip; γιατί κοίταξα μήπως το πέρασε στην εσωτερική μνήμη, αλλά τπτ. Επίσης το κατέβασα από play, αλλά απέτυχε..Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Δοκιμασε αυτό ... Sendspace.com Mobile File
Δεν έχω βάλει μέσα στη ρομ Supersu zip, φλασαρε το ξεχωριστά.
Αύριο θ'ανεβασω και μία άλλη για δοκιμή εκτός αν προλαβω σήμερα.
Δοκίμασε όμως και με το Supersu , να δούμε πως θα πάει .. -
Τώρα μάλλον δε θα προλάβω, εγώ πάντως δε βιάζομαι, μου δουλεύουν όλα με την 6.4.28 εκτός από την "τριμερή κλήση" καμιά φορά και που μπαίνει η ανοιχτή ακρόαση..Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0