Εσένα σκεφτόμουν, να ήμουν εκεί να μας χτυπαγε το αεράκι και να πιναμε ένα βαρελακι. Σαφώς και θα την τσεκάρουμε περισσότερο τις επόμενες ημέρες. Παρεμπιπτόντως μου άρεσε ιδιαίτερα η υπογραφή σου κατά το Install.Ο/H gkalen έγραψε:
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
@agendelo και @spoulk
Αυτή η έκδοση δεν υποστηρίζει το ροοτ μέσω του κέντρου ασφάλειας, δηλαδή αν βαλετε οποιαδήποτε άλλη ρομ ( GTV, Xiaomi eu , κ.λ.π. ).
Με τη THUNDER όμως θα έχετε κανονικά ροοτ μέσω του κέντρου ασφάλειας.
Φλασαρα 5 φορές το πρωί μέχρι να το διορθωσω.
Ίσως από τη Miui 8 να έχουμε ροοτ με Supersu , αλλά σαν τελευταία ΜiUi7 δεν ήθελα να έχει Supersu ..
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όλα καλά πάνε μέχρι τώρα... Άντε με το καλό και στην MIUI8
-
UPDATE σε 6.5.26 για Mi4c Libra....
Ή τελευταία ρομ Miui7 και για το Mi4c ..
CHANGELOG
Θα δούμε .....
DOWNLOAD
Mi4c Libra 6.5.26
Στα downloads, εδω ... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Mi4c-Libra-MiUi7-6-5-12/
INSTALLATION
Τα γνωστά .....
Μέσα από το Verde , χαιρετισμούς από την πρώτη Αθηναϊκή συνάντηση!!!!!! -
-
-
Ο/H maikmaik έγραψε:
Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής
Ευχαριστούμε @gkalen!!!
Edit: Καλύτερη διαχείριση της ram
Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
Έχω αναβαθμισει το busybox για να τρέχουν τα script σωστότερα διότι με το busybox που είχε από τη μαμά δεν τρεχαν όλα όπως θα'πρεπε ...
Όταν λέμε ότι το κερνελ υποστηρίζει init.d , αυτό λέγεται και αλλιώς kernel support busybox run parts , οποτε μετά την αναβάθμιση και του busybox θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα..
Θα το δεις και μόνος σου στην πορεία , απλά δεν ήξερα αν θα δουλέψει , αλλά εφόσον λες ότι βλέπεις διαφορά αυτό σημαίνει ότι πάει καλά το πράμα .. -
UPDATE σε 6.5.26 για MiNotePro Leo ...
Ή τελευταία ρομ Miui7 και για το MiNotePro ...
CHANGELOG
Αναβάθμιση busybox για καλύτερη υποστήριξη των script
DOWNLOAD
MiNotePro Leo 6.5.26
Στα downloads, εδω ... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…o-Leo-MiUi7-6-5-26/#files
INSTALLATION
Τα γνωστά .....
ENJOY !!!!
2way reboot και Volume steps για RedmiNote3 Hennesy
CHANGELOG
2way reboot , αύξηση των volume steps ( 8 σε incall , 15 στους ήχους συστήματος και 30 στα media ) και απενεργοποίηση scrolling cache.
Αλλαγή από πράσινο σε μπλε στα bublles των sms .
DOWNLOAD για την 6.5.26
mediafire.com/download/z3373v1fvgd8vn6
INSTALLATION
Μπαινουμε twrp
Install zip
Wipe cache and dalvik
Reboot system
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Είναι μόνο για την τελευταία ρομ 6.5.26 , μην το φλασαρετε σε προηγούμενη ρομ γιατί υπάρχει ακόμα και περίπτωση bootloop .
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2
Το ζιπ αυτό είναι για οποιαδήποτε 6.5.26 ρομ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για το Hennessy.
Πιο πολύ έγινε για να το χρησιμοποιήσετε στη GTV. -
2way reboot και Volume steps για RedmiNote3 Hennesy
CHANGELOG
2way reboot , αύξηση των volume steps ( 8 σε incall , 15 στους ήχους συστήματος και 30 στα media ) και απενεργοποίηση scrolling cache.
Αλλαγή από πράσινο σε μπλε στα bublles των sms .
DOWNLOAD για την 6.5.26
mediafire.com/download/z3373v1fvgd8vn6
INSTALLATION
Μπαινουμε twrp
Install zip
Wipe cache and dalvik
Reboot system
ΝΟΤΕ
Είναι μόνο για την τελευταία ρομ 6.5.26 , μην το φλασαρετε σε προηγούμενη ρομ γιατί υπάρχει ακόμα και περίπτωση bootloop .
ΝΟΤΕ 2
Το ζιπ αυτό είναι για οποιαδήποτε 6.5.26 ρομ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για το Hennessy.
Πιο πολύ έγινε για να το χρησιμοποιήσετε στη GTV. -
Πρoτεινω να αλλαξεις το note και note2 σε σημειωση... γιατι θα μπερδευτει κοσμος
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0