UPDATE σε MiUi V8 - 6.6.17 για το Redmi2TD , wt86047, HM2014813....
CHANGELOG
Μικροαλλαγές στα performance και ram scripts .
Το ροοτ πλέον υποστηρίζεται μέσω Supersu.
DOWNLOAD
wt86047 Redmi2TD 5.1 THUNDER MiUi8-6.6.17
wt86047_Redmi2TD_5.1_THUNDER_MiUi8-6.6.17.zip | by gkalen for Redmi 2
INSTALLATION
Όπως κάνουμε πάντα ...
Προσωπικά φλασαρα με απλό install και wipe cache και dalvik cache, δε χρειάστηκε να δοκιμασω clean install ( θα κάνω και clean install αλλά αργότερα ).
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Για πρώτη μέρα δεν έχω προλάβει να δοκιμασω πολλά πράγματα αλλά σε ότι έχω δουλέψει ως τώρα δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα.
Υπάρχουν βέβαια αρκετά νέα πράγματα και νέες ρυθμίσεις που δεν έχω τσεκαρει αν δουλεύουν.
Προσωπική μου γνώμη, κάποια πράγματα μου άρεσαν αλλά και κάποια άλλα με χάλασαν πάνω στο UI , anyway θα τη δείτε κι εσείς και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του ..
Welcome to MiUi V8 ..
ENJOY !!
Μερικά Screenshots ακόμα ...
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15345/
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15343/
CHANGELOG
Μικροαλλαγές στα performance και ram scripts .
Το ροοτ πλέον υποστηρίζεται μέσω Supersu.
DOWNLOAD
wt86047 Redmi2TD 5.1 THUNDER MiUi8-6.6.17
wt86047_Redmi2TD_5.1_THUNDER_MiUi8-6.6.17.zip | by gkalen for Redmi 2
INSTALLATION
Όπως κάνουμε πάντα ...
Προσωπικά φλασαρα με απλό install και wipe cache και dalvik cache, δε χρειάστηκε να δοκιμασω clean install ( θα κάνω και clean install αλλά αργότερα ).
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Για πρώτη μέρα δεν έχω προλάβει να δοκιμασω πολλά πράγματα αλλά σε ότι έχω δουλέψει ως τώρα δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα.
Υπάρχουν βέβαια αρκετά νέα πράγματα και νέες ρυθμίσεις που δεν έχω τσεκαρει αν δουλεύουν.
Προσωπική μου γνώμη, κάποια πράγματα μου άρεσαν αλλά και κάποια άλλα με χάλασαν πάνω στο UI , anyway θα τη δείτε κι εσείς και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του ..
Welcome to MiUi V8 ..
ENJOY !!
Μερικά Screenshots ακόμα ...