[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Γιώργο δες κι αυτό
Finally we can have 4G band 20 ( 800 mhz) ! | Xiaomi Redmi Note 3Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Λοιπόν , είναι πολύ εύκολο να αλλαχτεί με τις οδηγιες που έχω στο πρώτο ποστ .
Το πρόβλημα μου είναι όμως ότι τα συγκεκριμένα αρχεία NON-HLOS.bin , μπορεί να σου εξαφανίσουν το IMEI , όπως επίσης και το αντίθετο .
Φαίνεται ότι για την 6.6.30 θα λειτουργήσει μία χαρά , το μόνο που δεν ξέρω είναι αν θα λειτουργεί και στις επόμενες version και δε μιλάω για τις ερχομενες κοντινές ρομ αλλά μιλάω για μετά από 3 μήνες ας πούμε , θα λειτουργήσει το ίδιο καλά ??
Λογικα δεν θα υπαρχει πρόβλημα επειδή το αρχείο είναι για το Kenzo και δεν είναι τροποποιημένο από κάποιον άλλο , παρ'ολα αυτά δε ξέρουμε τι αλλαγές μπορεί να γίνουν στο συγκεκριμένο αρχείο με το πέρασμα του χρόνου.
Anyway για τώρα θα το χρησιμοποιήσουμε και βλέπουμε στην πορεία.
ΑΝΑΚΛΉΘΗΚΕ Ή ΡΟΜ ΓΙΑ ΤΟ RN3Pro Kenzo
Ή ρομ έχει το ίδιο πρόβλημα, θα κοιτάξω πως θα μπορέσω να το λύσω και θα ενημερωσω.
Το πρόβλημα τελικά είναι στο κερνελ, δεν γίνεται σωστά το repacking και γι'αυτο έχουμε αυτά τα προβλήματα.
Χθες ξεκλειδωσα το Kenzo του φίλου που σας είπα , το δοκιμαζα όλο το βράδυ και απλώς ανακάλυψα το πρόβλημα.
Παρ'οτι θα του το επιστρέψω σήμερα , το τηλ.. θα το τεσταρω συνεχώς ( τον έχω κασκαντερ , θα το έχω οπότε το χρειαστω ) και θα ενημερωσω για την εξέλιξη ... -
Γιώργο δεν είναι δική μου ανακάλυψη αλλά του @studiosakis. ☺Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
@gkalen μόλις παράγγειλα το Redmi Note 3 pro 153€ για τον γιο μου οπότε αναμένω με αγωνία για την εξέλιξη της ρομ
Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk -
-
-
-
-
UPDATE σε MiUi8-6.6.30 για το RedmiNote3 Hennessy...
CHANGELOG
Διαβάστε το επίσημο changelog για την 6.6.30...
INSTALLATION
Διαβαστε το πρωτο ποστ...
1. RedmiNote3 Hennessy
DOWNLOAD
RedmiNote3 Hennessy MiUi8-6.6.30
RedmiNote3_Hennessy_MiUi8-6.6.30.zip | by gkalen for Redmi Note 3
ENJOY!!!!
@maikmaik
Ναι το διάβασα κι αυτό ..
Μπορεί να είναι πολλά , ίσως κάποια ρύθμιση , κάποια εφαρμογή του στυλ greenify η xposed κ.λ.π.
Πολλές φορές κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα..
Μπορεί να υπάρχει διαφορετική συμπεριφορά αλλά συνήθως πάντα κάπου οφείλεται -
@gkalen και γώ έχω xposed και greenify και δεν έχω πρόβλημα πιστεύω όμως ότι έχεις δίκιο διότι αν βάλεις xposed εφαρμογές που δεν είναι συμβατές είτε με το κινητό σου είτε με την miui 8 τότε πιθανόν να δημιουργηθεί πρόβλημα (συμβουλή: Προσθέστε μία μία τις xposed εφαρμογές ώστε να αποκλείσετε αυτές που θα δημιουργήσουν πρόβλημα συνήθως μετά από το Reboot)
Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0