[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H zik έγραψε:
Φιλε gkalen υπάρχει πιθανότητα στο redmi2 2 gb να ξαναμπούν τα προνόμια root στο κέντρο ασφάλειας ή θα είναι μόνιμα πλέον μέσω superuser;;;
Συζητιέται να μπουν ξανά τα προνόμια ροοτ από την xiaomi , ίσως σύντομα έχουμε αλλαγές και έτσι θα επιστρέψει το ροοτ μέσω του κέντρου ασφαλείας.. -
-
Ακόμη ένα παράδοξο της xiaomi τα προνόμια root. Ξεκίνησαν με το κλείδωμα του bootloader και συνεχίζουν τις πίτες...! Για να δούμε που το πάνε! Οπότε μένω με την 6.5.26 του gkalen, ή οποία δείχνει ή καλύτερη rom που έχω βάλει και αφού στρωσουν την 8 βλέπουμε!
-
Δεν μπορώ να μη συμφωνησω κι εγώ για τι π@π@ριες της xiaomi ...
Μπορεί να μ'αρεσει ή Miui αλλά τα λέω , από την Miui V5 και μετά κάνουν τη μία πατάτα πίσω από την άλλη ..
Αν δείτε παλιά μου ποστ εδώ στο φόρουμ θα καταλάβετε πόσο μ'εξοργιζουν ανά διαστήματα ..
Φανταστείτε ότι φοραω Miui από android froyo .. φορεσα Miui 2,3,4,5,6,7, τώρα 8 ... θα σας πω ότι μέχρι και την 4 ήταν όλα τέλεια , κάναμε παπάδες , από την 5 άρχισαν τα κοψίματα με τα θέματα , μας έσωσε όμως ο burgerz και με τα wsm tools το αποφευγαμε , μας το κοψαν για τα καλά από την 6 .. βέβαια εγώ δεν έχω προβλημα , μπορώ να προσαρμοσω οποιοδήποτε θέμα ή μείξη θεμάτων στη συσκευή μου , αλλά πρώτα ήταν πιο εύκολα .
Ξεκίνησαν τώρα χαζομαρες με supersu , με κλειδώματα bootloader κ.λ.π.
Δεν ιδρώνει τ'αυτι τους κι ας γκρινιάζει ο κόσμος, αυτοί το χαβα τους , άντε να δούμε που θα πάει ... -
Τι που θα πάει; Βλέπω τα LeTV να απογειωνονται. Αν θέλαμε iPhone θα παίρναμε. Θέλουμε όμως κινέζικο τούμπανο που να είναι παραμετροποιησιμο. Οπότε αν συνεχίσουν έτσι....Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
GR Macedon
Μην ξεχνάμε και το on plus
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με τα τσίρκα αυτά που κάνει η xiaomi μάλλον θα είναι και η τελευταία συσκευή αυτή που έχω από την συγκεκριμένη εταιρεία... Μέχρι στιγμής μονόδρομος είναι η oneplus η οποία δίνει από πριν το source code των συσκευών της στο github και είναι τελείως ξεκλείδωτα, απίστευτες συσκευές και φθηνές συγκρινόμενες με τις αντίστοιχες ναυαρχίδες της xiaomi...
Sent from my Mi-4c using Tapatalk -
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ !!!!!!!!!!
THUNDER ROMS !!!!!!!
UPDATE σε MiUi8 6.7.14 για τα Redmi3pro IDO ...
CHANGELOG
Kernel , rooted με init.d support
Build.prop και init.d tweaks και scripts
Busybox updated with run parts support
Sqlite optimizer
Zipalign at boot
Battery tweaks
2Way reboot recovery menu
Περισσότερα Volume Steps
Disabled HW acceleration
System Optimization scripts
Ram Optimization scripts
GPS config ( κλείδωμα πριv ακόμα ανοίξει το GPS )
Added , flash player , gmail και root explorer
Disabled weekly lockscreen
Dolby atmos , sound mode.
Aλλαγες σχεδον σε ολη τη ρομ ...
Αλλαγές σε εικονίδια , default theme , lockscreen wallpaper ....
Και άλλα που ίσως εχω ξεχάσει ....
DOWNLOAD
Redmi3Pro Ido THUNDER MiUi8-6.7.14
Redmi3Pro_Ido_THUNDER_MiUi8-6.7.14.zip | by gkalen for Redmi 3
INSTALLATION
Προτεινω Clean install για τη συγκεκριμενη ρομ ..
Και αμεσως μετα την εγκατασταση του clean zip ..
1. Μπαίνουμε στο TWRP
2. Επιλέγουμε , reboot / recovery
3. Επιλέγουμε , Wipe , και σερνουμε δεξιά τον κέρσορα
4. Μετά επιλέγουμε INSTALL από το αρχικό μενού και διαλέγουμε το ζιπ της ρομ
5. Αφού τελειώσει ή εγκατάσταση , επιλέγουμε Wipe cache και dalvik cache
6. Μετά ξαναγυρναμε στο αρχικό μενού του TWRP και επιλέγουμε INSTALL , και αυτή τη φορά διαλέγουμε το Clean zip .
7. Αφού τελειώσει και ή εγκατάσταση του Clean zip , κάνουμε πάλι Wipe cache και dalvik cache
8. Επιλέγουμε , reboot system
9. Περιμένουμε 7-8 λεπτά μέχρι ν'ανοιξει το τηλ...
10. Στο πρώτο boot , καλό είναι να περιμένετε 2-3 λεπτά μέχρι να φορτώσει καλά το λειτουργικό, θα έχετε lagging και κολλήματα για 2-3 λεπτά, μετά θα κάνετε ένα reboot και όλα θα πάνε ρολόι ...
CLEAN ZIP
Redmi3Pro Clean zip
Redmi3Pro_Clean.zip | by gkalen for Redmi 3
Redmi3 Clean zip
Redmi3_Clean.zip | by gkalen for Redmi 3
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Τα clean zip είναι διαφορετικά όπως βλέπετε, άλλο για το Redmi3 και άλλο για το Redmi3Pro
Αυτό έγινε για ν'αλλαξω καποια πράγματα , έτσι ώστε ν'αποφυγουμε τυχόν υπερθέρμανση στο απλο Redmi3
ENJOY!!!!
UPDATE σε MiUi8 6.7.14 για το Redmi2TD , wt86047 , HM2014813 ...
CHANGELOG
Αλλαγές σε εικονίδια , default theme , lockscreen wallpaper ...
DOWNLOAD
wt86047 Redmi2TD 5.1 THUNDER MiUi8-6.7.14
wt86047_Redmi2TD_5.1_THUNDER_MiUi8-6.7.14.zip | by gkalen for Redmi 2
INSTALLATION
Ή γνωστή διαδικασία....
ENJOY!!!! -
@gkalen
Καλορίζικο και καλοδούλευτο το Redmi 3
Στο Redmi 2 TD μολις εγκαταστάθηκε η νέα rom και όλα πήγαν μιά χαρά -
Ο/H spoulk έγραψε:
@gkalen
Καλορίζικο και καλοδούλευτο το Redmi 3
Στο Redmi 2 TD μολις εγκαταστάθηκε η νέα rom και όλα πήγαν μιά χαρά
Όπως ειδες , απο'δω και πέρα θα έχουμε παρεουλα στις ρομς !!!
Αλλά πάλι πρώτοι !!!! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0