[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Πώς θα βαλω τωρα TWRP?Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
με fastboot command...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Α οκ, αυτο εννοουσα.. Με win32 γινεται;Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Ναι γίνεται...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
@LeonTsi
Δεν μετονομαζεις τίποτα , όπως είναι το ζιπ , το βάζεις στην κάρτα σου και το φλασαρεις ..
@flowin_through
TWRP έπρεπε να είχες βάλει και δεν θα είχες θέμα.
Βάλε μέ adb commands όπως σου λέει και ο @Octaviastikos
@PeterPanious
Ότι θες κανείς , αλλά έχει ακουστεί ότι στη συσκευή σου δεν δουλεύουν τα led αν κάνεις επαναφορά από το Mi cloud. -
@gkalen την εγκατέστησα και όλα πάνε σφαίρα!!! ΠΟλύ καλή έως τώρα και μπόλικη Ram ελεύθερη.
Στην αρχή στο setup παρέλειψα να βάλω δαχτυλικό αποτύπωμα και τώρα πάω να το βάλω και δε μπορώ. Ξέρουμε τι έχω κάνει λάθος? πατάω add fingerprint και μου βγάζει το μενού επιλογή ξεκλειδώματος με τις 3 επιλογές: Μοτίβο, ΡΙΝ και Κωδικός!Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H alvin1983 έγραψε:
@gkalen την εγκατέστησα και όλα πάνε σφαίρα!!! ΠΟλύ καλή έως τώρα και μπόλικη Ram ελεύθερη.
Στην αρχή στο setup παρέλειψα να βάλω δαχτυλικό αποτύπωμα και τώρα πάω να το βάλω και δε μπορώ. Ξέρουμε τι έχω κάνει λάθος? πατάω add fingerprint και μου βγάζει το μενού επιλογή ξεκλειδώματος με τις 3 επιλογές: Μοτίβο, ΡΙΝ και Κωδικός!
-
Αυτό είναι σε περίπτωση που δεν πιάνει το αποτύπωμα, βάλε ένα από τα 3 και προχώρα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Τις rom του gkalen τις πρώτο δοκίμασα το 2013 οταν μαγειρευε για ενα εκπληκτικό smartphone value for money εκεινης της εποχής το Huawei ideos u8800pro. Αυτό που μου άρεσε στις rom του gkalen ήταν οτι ήταν απλές , ταχύτατες και σταθερές σαν βράχος . Έτσι και τωρα στην 6.7.14 που εβαλα στο redmi note 2 prime ακολουθωντας τις πολυ αναλυτικες οδηγιες του θρεντ. Ολα πανε σαν ελβετικό ρολόι. Και η miui 8 ειναι τοσο τελεια που χαιρεσαι να τη δουλευεις (περιττό να σας πω οτι πριν γράψω αυτο το μήνυμα μου ήρθε η κόρη μου να τις κανω μια ρύθμιση στο iphone 5s της και με το που το έπιασα στα χέρια μου στα 10" ειχα επάνω από πο το κεφαλι μου νεκροκεφαλες κ μαχαίρια). Συγχαρητηρια μάγειρα για τη rom σου...συνέχισε να μας κακομαθαίνεις!!!
Sent from my MI MAX using Tapatalk -
Καλησπέρα κι από μένα, είμαι κάτοχος ενός Mi5 και μιλώντας με τον @Octaviastikos τον οποίο ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά του ξεκίνησα να περάσω τη Gemini Custom Rom. Είχα ανοιχτά τα βήματα και θέλησα να τα ακολουθήσω ευλαβικά...
INSTALLATION
Προτεινω Clean install για τη συγκεκριμενη ρομ ..
Και αμεσως μετα την εγκατασταση του clean zip ..
1. Μπαίνουμε στο TWRP
2. Επιλέγουμε , reboot / recovery
3. Επιλέγουμε , Wipe , και σερνουμε δεξιά τον κέρσορα
4. Μετά επιλέγουμε INSTALL από το αρχικό μενού και διαλέγουμε το ζιπ της ρομ
5. Αφού τελειώσει ή εγκατάσταση , επιλέγουμε Wipe cache και dalvik cache
6. Μετά ξαναγυρναμε στο αρχικό μενού του TWRP και επιλέγουμε INSTALL , και αυτή τη φορά διαλέγουμε το Clean zip .
7. Αφού τελειώσει και ή εγκατάσταση του Clean zip , κάνουμε πάλι Wipe cache και dalvik cache
8. Επιλέγουμε , reboot system
9. Περιμένουμε 7-8 λεπτά μέχρι ν'ανοιξει το τηλ...
Στο βήμα 4 προς 5 κι αφού γίνει η εγκατάσταση της rom, βάση οδηγιών, θα παρέμενε στο περιβάλλον TWRP όπου θα κάναμε το βήμα 5 κτλ. Παρ' όλα αυτά μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση μόνο του και φυσικά ξεκινάει η Rom.
Για να προσπαθήσω να ακολουθήσω τις οδηγίες με το που άνοιξε η πρώτη οθόνη του Miui, έκανα reboot σε recovery, Wipe cach και davlik cache κι έπειτα το 6 βήμα και κάτω...
Αν αυτό προκαλέσει δυσλειτουργίες θα φανεί στο χειροκρότημα... Απλά το αναφέρω μήπως το συναντήσει και κάποιος άλλος κι επειδή πολύ συχνά αναφέρεται στο forum ότι πρέπει να τηρούμε τους οδηγούς κατά γράμμα, εδώ υπάρχει κάτι ελαφρώς διαφορετικό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0