Την έβαλα χθές την 6.7.21 πάνω απο την 6.7.14 με wipe cashe + dalvik cashe μόνο.
@gkalen έπρεπε να κάνω factory reset για το Kenzo?
Έχω να πώ ότι η διαχείριση μπαταρίας πολύ καλύτερη (μπορεί να είχα μονο εγώ προβλημα με την 6.7.14 σε αυτό το θέμα).
Ram ελεύθερη 1.6-1.8 όλη την ώρα
Είναι πολύ καλή. Μπραβο για την καταπληκτική δουλειά!!!!!
Και κάτι άκυρο με αυτό το whatsapp και τα notifications που δεν έρχονατι παρά μόνο αν ανοίγω την εφαρμογή τι γίνεται? (Εχω δοκιμάσει τα πάντα απο ρυθμισεις ειδοπoιήσεων, μπαταρίας κτλ. ΟΛΑ) Ακόμα και για το Google Play store και το google Services Framework έβαλα Χωρίς περιορισμούς μπας και δω άσπρη μέρα!
@gkalen έπρεπε να κάνω factory reset για το Kenzo?
Έχω να πώ ότι η διαχείριση μπαταρίας πολύ καλύτερη (μπορεί να είχα μονο εγώ προβλημα με την 6.7.14 σε αυτό το θέμα).
Ram ελεύθερη 1.6-1.8 όλη την ώρα
Είναι πολύ καλή. Μπραβο για την καταπληκτική δουλειά!!!!!
Και κάτι άκυρο με αυτό το whatsapp και τα notifications που δεν έρχονατι παρά μόνο αν ανοίγω την εφαρμογή τι γίνεται? (Εχω δοκιμάσει τα πάντα απο ρυθμισεις ειδοπoιήσεων, μπαταρίας κτλ. ΟΛΑ) Ακόμα και για το Google Play store και το google Services Framework έβαλα Χωρίς περιορισμούς μπας και δω άσπρη μέρα!
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)