[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Τιποτα , θα περάσει αλλά δεν θα'ναι όπως πρέπει ..
-
-
Κάποιος ανέφερε πριν 2 σελίδες κάτι για battery drain..
Επιβεβαιώνω και επαυξάνω.
Ούτε 20 ώρες -με τις 8 από αυτές σε battery saver mode- μόνο με wifi -τις υπόλοιπες 12- ανοιχτό και οθόνη σπάνια -λόγω δουλειάς είμαι κολλημένος σε άλλες-...
Μπας και πάει πακέτο με την αργή φόρτιση?
Ίσως η χειρότερη συμπεριφορά από τότε που αγόρασα το τηλέφωνο, αυτής της rom στο θέμα μπαταρίας.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Από battery drain δεν βλέπω καθόλου, το βράδυ το άφησα με 60% το πρωϊ τόσο ακριβώς το βρήκα....απλά διαπιστώνω ότι στην αρχή η μπαταρία πέφτει νορμάλ και κάπου στο 50% και μετά πέφτει πιο γρήγορα, δεν ξέρω γιατί...? Ο Γιώργος που είναι ο γιατρός ας μας πει.... πρίν λίγο το έβαλα για φόρτιση και στο 5% είχε σχεδόν 4,5 ώρες sot με χρήση 24ωρο.... η φόρτιση είναι γρήγορη δεν έχω θέμα, όπως είπα πριν το έβαλα για φόρτιση και όχι στον δικό του φορτιστή αλλά σε έναν από LG ο οποίος δεν είναι 2Αμ αλλά 0.35 και από 5% έχει πάει ήδη 24% σε 10'... η μπαταρία πιστεύω θα στρώσει σε 2-3 μέρες, αν και εχθές περιμένοντας την απάντηση του Doctor gkalen για την εφαρμογή Redmi note 2 tool, την έβαλα και με settings του ίδιου προγραμματιστή μετά από επικοινωνία, το τηλέφωνο έφαγε την μπαταρία σε χρόνο 0 και φθηνά την γλίτωσα από brick της συσκευής, αφου η συσκεύη δεν άνοιγε ούτε μετά από 2 φορές όπου αφαίρεσα την μπαταρία μπάς και ξεκολλήσει..... μετά από 30' προσπάθησα να μπώ TWRP και έτσι άνοιξε.... τα απαραίτητα wipes-flash rom-wipes όλα καλά, αυτά προς το παρόν....
-
-
@gkalen έχω μπερδευτεί τώρα. Με ποιο τρόπο μπορούμε να δούμε ότι έχει περάσει ή custom rom;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Στο "σχετικά με το τηλέφωνο" λέει 6.7.21 developer
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Μετά από σχεδόν μία μέρα στο mi5 όλα δείχνουν OK. Το μόνο που παρατήρησα είναι κάποιο error κατά τον συγχρονισμό των sms και του ιστορικού κλήσεων από το mi cloud. Σε όλα τα υπόλοιπα συγχρονισε. Επίσεις στο second space βγάζει τακτικά το error τα services του Google play σταμάτησαν και φευγει με το ακυρο. Χωρίς να προκαλεί κάποιο άλλο πρόβλημα όμως. Αυτά προς το παρόν.
Sent from my MI 5 using Tapatalk -
Ο/H amalag έγραψε:
Στο "σχετικά με το τηλέφωνο" λέει 6.7.21 developer
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να ξαναγραψω λοιπον οτι τελικα την περασα, ολα δουλευουν ρολοι μεχρι στιγμης και το titanium εκανε επαναφορα εφαρμογων με δεδομενα κανονικοτατα!
Τα υπολοιπα περι μπαταριας κλπ θα τα τσεκαρω τις επομενες ημερες. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0