Την άλλαξα πριν μερικές μέρες αλλά δεν άλλαξε τίποταΟ/H djtutis έγραψε:
Βγάλε καινούργια sim και θα είσαι κομπλέ... Εγώ είχα μια 3ων ετών και μου έκανες τα ίδια... Από την ώρα που την άλλαξα Δεν έχω ξαναδεί πρόβλημα με data...Ο/H kzr1967 έγραψε:
Μάλλον είναι άσχετο με το θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο.
Κάτοχος Mi 4c. Όταν ανοίγω τα δεδομένα μπορώ να έχω σύνδεση κανονικά όταν η σύνδεση στην Cosmote έιναι μέχρι H+. Όταν γίνετα 3G είναι σαν να μην υπάρχει σύνδεση δεδομένων.
Έχω προσπαθήσει και με τις 2 επιλογές στα settings της SIM (πρωτιμόμενος τύπος δικτύου 3G και 4G) αλλά δεν αλλάζει κάτι. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος;
Ευχαριστώ
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Το τελευταίο διάστημα οι εταιρείες κινητής δεν ενεργοποιούν το 4G αν δεν έχεις από κάποιο πακέτο και πάνω...μήπως να μιλήσετε απευθείας με εξυπηρέτηση πελατών ή να δοκιμάσετε με sim που σε άλλη συσκευή έχει σίγουρα 4G ?
-
Συγγνώμη, από δική μου παράλειψη δεν ανέφερα πως δεν έχω 4G αλλά 3G σύνδεση. Θεωρώ πως θα έπρεπε σε 3G να μην έχει θέματα συνδεσιμότητας.Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
-
-
Είναι γεμάτη η μπαταρία σου, πρέπει να το κοιτάξεις πιο μετά που θα αδειάζειΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Εννοώ πως εμφανίζονται 2 android.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
2 είναι κανονικά το σύστημα και η λειτουργία.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkStable Rom 7.5.2.0 τώρα αλλά δοκιμάζω τα πάντα....
-
Ωραία, μιας και δεν υπάρχει λόγος να έχω:
Αυξημένες θερμοκρασίες, μικρότερη διάρκεια μπαταρίας και μερικά reboots, αποφάσισα να επιστρέψω στην Miui 7 και να περάσω την V8 όταν βγουν 2 developer roms μετά την εμφάνιση της πρώτης stable v8
Άσε που από τα νέα χαρακτηριστικά/δυνατότητες δεν χρησιμοποιώ κανένα -καλά θα υπάρχουν και κρυφά χαρακτηριστικά ίσως, αλλά σε εμένα δεν κάνουν καμία διαφορά-.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Αγαπητέ gkalen,μια ερώτηση ελπίζω να μην ειναι off topic,σχετικά με τον flash player.Στον browser της KIUI,παίζει πολύ καλά και στο blog που ανέφερες,δεν δείχνει ομως τους υπότιτλους.
-
μπορει καποιος να δοκιμασει κατι, αν κανετε 3πλο tap στην οθονη(πχ στην homescreen,αλλα νομιζω και οπουδηποτε), σας εμφανιζει ενα μπλε πλαισιο γυρω γυρω απο την οθονη και κανει και zoom το περιεχομενο?
-
-
Ο/H Perarg έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0