Το βρήκα! Είναι στις Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Προσβασιμότητα -> Χειρονομίες μεγέθυνσης ... Κάτι τέτοια είναι συνήθως στο menu για τα accessibilitiesΟ/H galeanatur έγραψε:
Παραξενο γιατι μου το κανει στις δυο τελευταιες ρομ...παιζει να το εκανε και σε προηγουμενες βασικα αλλα να το παρατηρησα τωρα. Σιγουρα καποια ρυθμιση ειναι αλλα δεν ξερω που να ψαξω..Ο/H Perarg έγραψε:
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
@galeanatur Ρυθμισεις-Προσθετες ρυθμισεις-Προσβασιμοτητα-Χειρονομιες μεγεθυνσηςYou may think you can fly - but you better not try
-
-
Ο/H Opanos έγραψε:
Αυτό είναι φυσιολογικό παίδες?
-
Ο/H Panos61 έγραψε:
Αγαπητέ gkalen,μια ερώτηση ελπίζω να μην ειναι off topic,σχετικά με τον flash player.Στον browser της KIUI,παίζει πολύ καλά και στο blog που ανέφερες,δεν δείχνει ομως τους υπότιτλους.
Εννοείται ότι το γυρίζεις και οριζόντια για fullscreen , το screenshot απλά το εβγαλα κάθετα για να δεις τους υπότιτλους.. -
Παιδιά καλησπέρα έβαλα την ρομ του γκαλεν πρόσφατα αλλά δεν βρίσκω την εφαρμογή για την yi camera να την διαχειριστω.. Ούτε το έξυπνο σπίτι.. Το κατεβάζω από κάπου?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
-
Το clean zip για το Rn3 που το βρισκω παιδες? Ειμαι 3 μερες με την ρομ του Gkalen κ τωρα που βρηκα χρονο λεω να το κανω
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H vaggelisp7406 έγραψε:
Το clean zip για το Rn3 που το βρισκω παιδες? Ειμαι 3 μερες με την ρομ του Gkalen κ τωρα που βρηκα χρονο λεω να το κανω
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είσαι κομπλε ....
Αν είχες Clean zip θα ήσουν ενήμερος , κάποιες ρομς έχουν και κάποιες άλλες όχι. -
OffTopic
Βρήκα την ησυχία μου επιτέλους.
Εκεί που δεν μπορούσα να ακουμπήσω στο αυτί μου το κινητό από την θερμοκρασία, τώρα χαλαρά αν το βάλω σε ψυγειάκι camping συντηρώ και μια 6αδα μπύρες :p
Τέλος τα reboot, τέλος το battery drain, τέλος η αργή φόρτιση.
Του έσκασα μια καθαρή εγκατάσταση με την fastbοot του @dnomikos και την gtv 6.5.5 που έχει ενσωματωμένη.
Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
-
Καλημερα παιδια εχει παρατηρηση κανενας οτι παιζει το σημα του κινητου?Ποτε εχει φουλ σημα και ποτε 2 η 1 γραμμη με αποτελεσμα να μην ακουγεται καλα?Ευχαριστω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0