[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Θέλω να ρωτήσω κάτι. Έχει άλλος πρόβλημα με το πώς εμφανίζονται οι γραμματοσειρές στο θέμα: nongstyle v8. Σε κάποια σημεία μου εμφανίζει κινέζικα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
-
@baiosss
Βλέπω ότι είσαι εντάξει εσύ με τη ρομ του Aqua ..
Είχα ακούσει προβλήματα battery drain από άλλους , εσύ δεν έχεις drain κατά τη διάρκεια του ύπνου ??
@amalag
Ίσως από ελλιπή μετάφραση του θέματος , δεν έχω πειράξει τη γραμματοσειρά
@tsakalos1987
Δοκίμασε να κάνεις ένα reboot / recovery πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση.
Και θέλει Clean install για Miui7 ..
Δεν θα έπρεπε να είχες πρόβλημα στην εγκατάσταση , περίεργο που έχεις error και από τις δύο ρομ. -
Μάλλον όχι. Αν και νομίζω έδωσα κάποιες λύσεις σε ένα συμφορουμιτη. Για παράδειγμα του είπα να απενεργοποιήσει στις προχωρημενες ρυθμισεις του wifi την σαρωση και στις ρυθμισεις μπαταριας να έχει ανενεργή την διαχείριση χρήσης μπαταρίας εφαρμογων. Θα μας πει αν είδε διάφορες.
Εγω πάντως ειδικά για το πρώτο είμαι σίγουρος ότι φταίει από παλιότερες συσκευες της xiaomi.
Και τώρα που γράφω είναι ήδη στις 5.30 ώρες οθονη.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όταν flashara το κινητο είχα κανονικά ADB ,από όταν έβαλα την Gkalen δεν έχω ADB. Δοκίμασα
- Απεγκατάσταση όλων των Driver στο σύστημα
- Αλλαγή καλώδιου
- Αλλαγή θύρας
- Reflash με Wipe Cache/Dalvik
- Reinstal όλα τα SDK
- Αλλό PC
- Unroot
- Απεγκατάσταση όλων των Driver στο σύστημα
-
-
@alxdjo, Το usb debugging στην ρομ λειτουργεί ανάποδα, ( @gkalen διόρθωσέ με εάν κάνω λάθος)
όταν το βάζεις στο OFF στην ουσία είναι ON και
όταν το βάζεις στο ΟΝ στην ουσία είναι OFF
(έγινε μεταφορά σε αυτό το θέμα που αφορά την ρομ του gkalel) -
@Bodai δεν έχω antivirus και το Firewall κλειστο
@NasDriver Δεν το βγάζει σαν ADB συσκεύη στο Off και προφανώς δεν έχει ζητήσει να κάνεις Accept ούτε μια φορά το RSA key. Α ξεχάσα να αναφέρω ότι προσπάθησα και να βάλω το Key απευθειας στο κινητό δεν έκανε κάποια διαφορά. Φαντάσου είναι σαν να βγάζεις το καλώδιο φάση. -
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H baiosss έγραψε:
Μάλλον όχι. Αν και νομίζω έδωσα κάποιες λύσεις σε ένα συμφορουμιτη. Για παράδειγμα του είπα να απενεργοποιήσει στις προχωρημενες ρυθμισεις του wifi την σαρωση και στις ρυθμισεις μπαταριας να έχει ανενεργή την διαχείριση χρήσης μπαταρίας εφαρμογων. Θα μας πει αν είδε διάφορες.
Εγω πάντως ειδικά για το πρώτο είμαι σίγουρος ότι φταίει από παλιότερες συσκευες της xiaomi.
Και τώρα που γράφω είναι ήδη στις 5.30 ώρες οθονη.
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Δυστυχώς παιδιά τίποτα... Δεν μπορώ να περάσω την ρομ v7... V8 την τελευταία την φλασαρει κανονικά... Τι να πω δεν ξέρω..
-
Ο/H flowin_through έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0