[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
@baiosss
Θα δούμε τη νέα ρομ με το Mpdecision πως θα πάει , μακάρι να βοηθήσει στη μπαταρία...
Απο'δω και πέρα , μόνο install και wipe cache and dalvik και είσαι έτοιμος .
@leontatos
Όπως είπα , άλλαξα τη δομή της ρομ , την έφτιαξα τώρα όπως μου αρέσει και πιστεύω ότι ετσι πρέπει να είναι μία ρομ .
Απλά , επειδή έχω φτιάξει το build.prop σύμφωνα με το Redmi3Pro , εφτιαξα κι ένα build.prop σύμφωνα με το Redmi3 , γι'αυτο φλασαρεις αυτό το δεύτερο ζιπακι , μόνο για ν'αλλαξει το build.prop .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
Καλά δε ζητάω από σας παιδιά να κάνετε θαύματα για την αυτονομία των συσκευών μας, άλλωστε αυτό εξαρτάται κυρίως από τις rom που βασίζονται οι δικές σας.
Απλά εύχομαι να καλυτερευσει λίγο ακομα σε αυτό τον τομέα. Αν ας πούμε παρατηρουσα sot 5,30 ώρες και αντί για 20% είχα 30% υπόλοιπο, θα ήταν το τέλειο! Αλλά επαναλαμβάνω πως δε το ζητάω από σένα @gkalen.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γιωργο πες μου σε παρακαλώ γιατί δεν έχω φωνητική απόδοση κειμένου στα ελληνικά στο πληκτρολόγιο Google? Δεν μου βγάζει το μικρόφωνο...
-
@LeonTsi
Δεν το ξέρω αυτό , δεν το χρησιμοποιώ γιατί γράφει ότι θέλει ακόμα και στ'αγγλικα , πόσο μάλλον στα ελληνικά ..
Για τα υπόλοιπα που ρωτησες δεν έχω άποψη λόγω του ότι δεν έχω τη συσκευή ..
Όπως είδες χθες που μιλήσαμε για τις αποσυνδέσεις σε Kenzo , σας είπα ότι στο Kenzo που έχει φίλος δεν υπάρχουν αποσυνδέσεις , οπότε τι να πω για το θέμα , το δοκιμασα κι εγώ , κάναμε και λήψεις με σβηστή οθόνη και δεν κόλλησε πουθενά ..
Πάω να φτιαξω τώρα τη ρομ για το RN2 , αύριο θα δούμε πως θα πάει αυτή .. -
-
Ο/H leontatos έγραψε:
@gkalen αν φλασαρω αυτο το zip για υα sms ειμαι οκ;;;;xiaomi-miui.gr/community/wsif/…HM20140811-wt88047/#files
-
-
Γιωργο αν σβήσω το apk του πληκτρολογίου και ξανά κατεβασω απο play store λέει τίποτα? Ποιο είναι όμως και σε ποιο φάκελο?
-
@LeonTsi
Δε χρειάζεται κάτι τέτοιο , νομιζω οτι για φωνητική πληκτρολόγηση πρέπει να κατεβάσεις κάτι σαν το google voice ή κάτι τέτοιο , δεν τα ξέρω καλά .. -
Καλημέρα.
I give up στο να φτιάξω το Adb μετά απο 6 ώρες. @gkalen σου γράφω τι αλλαγές προσπάθησα μπας και σε βοηθήσει όταν το κοιτάξεις. 'Ολα δοκιμάστηκαν πάνω στην 6,7,28
Άλλαξα το build.prop στην ramdisk με το Android Image Kitchen και το μετά το έκανα flash.
/build.prop
diff-online.com/view/579d6efe349c4
Δοκιμάστηκε και με το mass_storage και χωρίς
/system/build.prop
diff-online.com/view/579d6f712e247
ro.adb.qemud και 1 και 0 δοκίμασα
persist.sys.usb.config και χώρις mtp και χώρις mass_store δοκίμασα
Επίσης έκατσα και έκανα ένα diff Check στην 6.7.28 με την τελευταία dev από το en.mui.com δεν βρήκα κάτι που να αφορά το adb σε ramdisk ή συναφή αρχεία.
Edit: Για όποιον το θέλει testaρισμένο σε Redmi 3 μόνο έκανα attach ένα δικό μου μαγείρεμα που αφέρει σχεδόν όλα τα stock apps. Κυρίως το έφτιαξα για μένα να το περνάω μετά από κάθε Rom Update
To Zip το τρέχουμε στο TWRP όπως περνάμε την Rom
Αφαιρεί από το σύστημα:
- Bug Report
- Calculator
- Cloud Print
- Email
- Miui Compass
- Miui Scanner
- Miui Video
- Notes
- Sound Recorder
- Backup
- BackupRestoreConfirmation
- Browser
- Calendar
- Contacts
- GoogleFeedback
- GoogleOneTimeInitializer
- GooglePartnerSetup
- Mms (το Stock app για SMS)
- Music
- MusicFX (η Gkalen έχει το Dolby Atmos ούτως κι αλιως)
- MiDrop
- Miui Camera
- Miui Gallery
- Miui Voip
- OneTimeInitializer
- YellowPage
- wt_version_query
- wt_secret_code_manager
Γενικά το zip σας αφήνει σε αρκετά Vanilla έκδοση να την Customarete με τα apps που θέλετε.
Καλημέρα - Bug Report
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0