Το πρωί που μίλησα ήταν ok, αλλά κατά σύμπτωση πρόσεξα πριν ότι ή ένταση ήταν τελείως χαμηλή και την ανέβασα, προφανώς ο φίλος έτσι την πάτησε.... Για την κατανάλωση μπαταρίας θα την δω και θα σου πω, έχω πάντως την αίσθηση ότι φεύγει γρήγορα, αλλά χωρίς battery drain....Ο/H gkalen έγραψε:
Οταν μιλάς ...Έτσι είχε αναφέρει κάποιο παιδί για την 6.7.28 και έβαλε την 6.7.21 και είπε ότι ήταν ΟΚ μετά ..Ο/H LeonTsi έγραψε:
Εννοεις όταν χτυπάει ή όταν μιλάω?
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Μετά από την απενεργοποίηση του FP μπορώ να πω ότι η μπαταρία πάει πολύ καλά..
Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
-
@LeonTsi εμένα ήταν χαμηλά η ένταση στην ομιλία, δεν άκουγα τον άλλο και η ενταση ήταν στο φουλ τεσπα γυρισα σε 6.7.21και εφτιαξε
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H takis1976 έγραψε:
@LeonTsi εμένα ήταν χαμηλά η ένταση στην ομιλία, δεν άκουγα τον άλλο και η ενταση ήταν στο φουλ τεσπα γυρισα σε 6.7.21και εφτιαξε
-
-
Γιωργο θα σεταρω το redmi 2 (201411) ενος φιλου που θα το δωσει αλλού, ποιά ρομ να βαλω που δεν εχει κανενα προβλημα και εχει το mod στα SMS 160 χαρακτηρων; Δε θελω να ακουσω να μου ξαναλεει τιποτα για το συγκεκριμενο.. Ή να βαλω μια stable;Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Ο/H flowin_through έγραψε:
Γιωργο θα σεταρω το redmi 2 (201411) ενος φιλου που θα το δωσει αλλού, ποιά ρομ να βαλω που δεν εχει κανενα προβλημα και εχει το mod στα SMS 160 χαρακτηρων; Δε θελω να ακουσω να μου ξαναλεει τιποτα για το συγκεκριμενο.. Ή να βαλω μια stable;
Αν φοράει Kitkat , μπορείς να του βάλεις την 6.3.17 , αλλιώς αν φοράει Lollipop την 6.6.30 ...
Αν θες του βάζεις και stable , τα προβληματακια πιθανώς θα τα έχει αν το φορτώσει λίγο το τηλ.. λόγω του ότι έχει 1g ram και "μπουκωνει" γρήγορα , άλλο πρόβλημα δεν θα έχει
@amalag
Ποιον τρόπο έννοεις ??
Υπάρχει περιορισμός στα θέματα , δεν μπορείς ν'αλλαξεις κάτι εκτός theme store.
Μπορείς όμως να τ'αλλαξεις με άλλους τρόπους ..
Ποια γραμματοσειρά πηγές να βάλεις και πώς ??
Μπορείς να την αλλαξεις βάζοντας τ'αρχεια ttf στο φάκελο system/fonts/ -
Eχει πολυ παλια kitkat, 5.10.15, του ελεγα ελα να στο αναβαθμισω, ελεγε καλα καλα θα ερθω.. και εμεινε ετσι.
Οποτε 6.3.17 και μετα 6.6.30 ή το αφηνω με 6.3.17? Απο οτι βλεπω δεν εχει TWRP, μαλλον τοτε δεν ηταν ενσωματωμενη. Τη βαζω απο updater οποτε;Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
@galen
Από εδώ από το official sait:
[ROOT] [MIUI 8] [Global / China] How To Change System Font In MIUI 8 - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
[MIUI 8] Change System Font In MIUI 8 Without Root! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
έκανα μια ελεύθερη μετάφραση (Google) και τα ανέβασα στο δικό μας sait. Φορουν - Διάφοροι οδηγοί σελίδα 2. -
@flowin_through
Βαλτου Twrp μέσω fastboot και adb commands..
Βάλτου μετά την 6.3.17 και ασ'το όπως είναι με kitkat ..
Τωρα , αν θέλει Lollipop , ή τελευταία Miui7 είναι η 6.5.19 και η 6.6.30 είναι Miui8
Όπως και να γίνει από την 6.3.17 θα ξεκινήσεις ... -
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H bandit650 έγραψε:
@gkalen γεια.
εβαλα τη τελευταια gtv μετα απο factory reset προερχομενος απο miui 7. to uema einai oti μεχρι το μεσημερι εχει αδειασει η μπαταρια. διαβαζω οτι η ρομ αυτη εχει θεμα και σε αλλους χρηστες. εχει και η δικη σου το ιδιο προβλημα;
δε εχω δοκιμασει δικη σου ρομ ως τωρα.
Θα σου πρότεινα να δοκιμασεις την 6.7.21 που δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα , έτσι για να δοκιμασεις και κάτι άλλο ..
Έτσι όπως είναι χωρίς wipes? H factory reset?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0