[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
Λόγω διακοπών από το προηγούμενο ΣΚ δεν αναβάθμισα με την τελευταία του Ιουλίου και τώρα την κατεβάζω
ωστόσο παρατήρησα ένα πρόβλημα:
Δεν παρέχεται πρόσβαση στο διαδίκτυο για κανένα άλλο κινητό μέσω wifi tethering portable hotspot.
Μολονότι έχω mb στο κινητό, μολονότι συνδέεται κανονικά το κινητό που θέλω να λειτουργήσει σαν δέκτης, μου βγάζει no internet access
Το κινητό βέβαια είναι wp10 αλλά συνδέεται κανονικά με το Redmi Note 3 Henessy που χει η φίλη μου και έχει κανονικά πρόσβαση στο δίκτυο.
Ελπίζω κάνοντας την αναβάθμιση να δω αλλαγή -
Παιδιά πως ακριβώς κάνω nandroid backup και τι ακριβώς κάνει;Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
Ο/H amalag έγραψε:
Παιδιά πως ακριβώς κάνω nandroid backup και τι ακριβώς κάνει;
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Αν το Backup το πάρεις με 6.7.21 ας πούμε και έχεις βάλει 6.7.28 τότε που θα σε επαναφέρει;Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
στη 6.7.21. Γι'αυτό λέγεται αντίγραφο. Επαναφερεις το τηλέφωνο όπως ακριβώς ήταν όπως όταν πήρες το αντίγραφο (backup)
-
Ευχαριστώ παιδιά...Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
Ο/H agendelo έγραψε:
Λόγω διακοπών από το προηγούμενο ΣΚ δεν αναβάθμισα με την τελευταία του Ιουλίου και τώρα την κατεβάζω
ωστόσο παρατήρησα ένα πρόβλημα:
Δεν παρέχεται πρόσβαση στο διαδίκτυο για κανένα άλλο κινητό μέσω wifi tethering portable hotspot.
Μολονότι έχω mb στο κινητό, μολονότι συνδέεται κανονικά το κινητό που θέλω να λειτουργήσει σαν δέκτης, μου βγάζει no internet access
Το κινητό βέβαια είναι wp10 αλλά συνδέεται κανονικά με το Redmi Note 3 Henessy που χει η φίλη μου και έχει κανονικά πρόσβαση στο δίκτυο.
Ελπίζω κάνοντας την αναβάθμιση να δω αλλαγή
Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης tethering σε όλες τις συσκευές Xiaomi -
-
UPDATE σε 6.8.4 !!!!
Redmi3/Pro Ido THUNDER
DOWNLOAD
Redmi3Pro_Ido_THUNDER_MiUi8-6.8.4.zip | by gkalen for Redmi 3
Redmi3 6.8.4 BuildFix
Redmi3_6.8.4.BuildFix.zip | by gkalen for Redmi 3
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Άλλαξα τη δομή της ρομ του Redmi3/Pro Ido THUNDER και θα τη δοκιμασουμε να δούμε αν όλα πάνε καλά.
Με την αλλαγή αυτή δε χρειάζεται πλέον Clean zip για τη ρομ του Redmi3Pro ..
Θα χρειαστεί όμως , MÒNO για τους κατοχους Redmi3 ένα φλασαρισμα που θα διορθώνει το build.prop επειδή είναι φτιαγμένο για το Redmi3Pro.
Oι κάτοχοι του Redmi3Pro , ΔΕΝ φλασαρουμε ούτε το Clean zip ούτε κάτι άλλο , φλασαρουμε μόνο τη ρομ και τα περιλαμβάνει όλα..
EDIT
Ανεβαίνουν οι ρομς για τα Redmi2TD ( wt86047 THUNDER ) , RedmiNote2 και Mi5 ..
Θα έχετε λινκ σταδιακα μέχρι το απόγευματακι . -
Καταρχάς εγώ τα pixels δεν τα βλέπω
Φυσικά και για τα pixels δεν νομίζω να ευθύνεται καμιά Ρομ.
Για το άλλο που ρωτάς για την μπαταρία καλύτερα ρώτα στο τόπικ του gkalen. Εδώ θα περιμένεις να το δει κάποιος που έχει την ίδια Ρομ ενώ εκεί είναι πολύ πιο εύκολο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0