ευχαριστω φιλε @dtsilog μολις περαστηκε με ξεκλειδωμα μετα το Bootloop και twrp ξανα kai ιinstall rom ξανα!!ολα καλα,ευχαριστω για την βοηθεια,δεν την δοκιμασα ποτε αυτη τη ρομ γιατι εκανε bootloop ξεκλειδωνα και εβαζα fastboot rom!
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Κανένας;Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
Κατεβαίνει η 6.8.11 (η αγωνία έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της) την δοκιμάζω και αναφέρω. Έχω την εντύπωση ότι θα είναι κάτι καλό...Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
Ο/H amalag έγραψε:
Κανένας;
Πας ρυθμίσεις,εφαρμογες κ τελευταία έχει τα εγγραφα.πατας να ανοίξει κ κάτω κάτω έχει κουμπί ενεργοποίηση.αυτο εννοεί
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Octaviastikos
Στη φώτο που ανέβασες λέει 6.8.12 κι αναφέρεις πως δοκιμάστηκε κι ανεβαίνει...
Μόλις παραλάβαμε email με ενημέρωση για την 6.8.11
Να περιμένουμε για την .12;; -
Ο/H Perarg έγραψε:
Μόλις παραλάβαμε email με ενημέρωση για την 6.8.11
Να περιμένουμε για την .12;;
-
-
Ο/H amalag έγραψε:
Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα και αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Προσπαθώ να κάνω εξαγωγή μίας βάσης δεδομένων στο κινητό (αντίγραφο ασφαλείας) και βγαίνει το μήνυμα: "Ενεργοποιήστε πρώτα το Έγγραφα στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές". Κάποια άποψη;
Για κάποιο ανεξήγητο μέχρι τώρα λόγο σε μένα τουλάχιστον η xiaomi κρατάει το πρόγραμμα αρχεία της google απενεργοποιημένο. Σε κάποια προγράμματα ζητάει ενεργοποίηση. Να ξέρεις ότι με κάθε επανεκκίνηση απενεργοποιείται ξανά.
Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 -
UPDATE σε 6.8.11 ....
CHANGELOG
Διαβάστε το επίσημο changelog...
Mpdecision ξανά σε όλες τις ρομς ( μόνο στα Redmi3/Pro δεν έχω βάλει , τώρα το δοκιμαζω σε Redmi3Pro ).
RedmiNote2 Hermes 6.8.11
DOWNLOAD
RedmiNote2_Hermes_MiUi8-6.8.11.zip | by gkalen for Redmi Note 2
RedmiNote3 Hennessy 6.8.11
DOWNLOAD
RedmiNote3_Hennessy_MiUi8-6.8.11.zip | by gkalen for Redmi Note 3
RedmiNote3Pro Kenzo 6.8.11
DOWNLOAD
RedmiNote3Pro_Kenzo_MiUi8-6.8.11.zip | by gkalen for Redmi Note 3
Kenzo Clean zip για 3g Ram
Kenzo-Clean.zip | by gkalen for Redmi Note 3
Kenzo BuildFix για 2g Ram
Kenzo-Clean-2gRam-6.8.11.zip | by gkalen for Redmi Note 3
Mi5 Gemini 6.8.12
DOWNLOAD
Mi5_Gemini_MiUi8-6.8.12.zip | by gkalen for Mi5
Gemini Clean zip για 4g Ram
Gemini-Clean.zip | by gkalen for Mi5
Gemini BuildFix για 3g Ram
Δεν το έχω ανεβάσει , το ξέχασα , το φτιάχνω σε λιγο και ανεβαίνει ..
EDIT
Ανεβαίνει και ή ρομ για το Mi4c Libra , ελπίζω σε καμμιά ωριτσα να είναι έτοιμο και να μη μας κολλήσει .... -
@gkalen
Σχετικα με Gemini, το BuildFix για 3gb είναι το αντίστοιχο Clean zip που περνούσαμε μέχρι χτες;
Επειδή είμαι στη φάση να περάσω τη rom, να την περάσω και να τρέξω το BuildFix όταν θα ανέβει; Ή να περιμένω για να το τρέξω αμέσως μετά την εγκατάσταση της νέας rom; Μιλάω για Clean Install σε Mi5 φίλου -
-
Ο/H Perarg έγραψε:
@gkalen
Σχετικα με Gemini, το BuildFix για 3gb είναι το αντίστοιχο Clean zip που περνούσαμε μέχρι χτες;
Επειδή είμαι στη φάση να περάσω τη rom, να την περάσω και να τρέξω το BuildFix όταν θα ανέβει; Ή να περιμένω για να το τρέξω αμέσως μετά την εγκατάσταση της νέας rom; Μιλάω για Clean Install σε Mi5 φίλου
Νομίζω είχε αναφέρει την προηγούμενη βδομάδα ότι κάθε βδομάδα θα είναι διαφορετικό clean zip για το 3gb ram.Μπορεί να κάνω και λάθος.
Κατεβάζω και εγώ τώρα του gemini, για να δούμε..
Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0