Πήγαινε στην εφαρμογή Ασφάλεια - Διακαιώματα - δώσε από εκεί για τα led notifications έτσι έλυσα εγώ το πρόβλημα αυτό.Ο/H Panos Batsoulis έγραψε:
Σε redmi note 2 δε δουλεύει το led notification σε κλήσεις κ μηνύματα.τα εχω ενεργοιποιησει εκανα κ clear data σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά αλλα τιποτα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
Ο/H amalag έγραψε:
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
@amalag
Με root explorer ...
Aνοιγεις root explorer , πας στο , system/app/ ή στο system/priv-app/ και σβήνεις το φάκελο με την εφαρμογή που δε θες , το εικονίδιο μπορεί να εξαφανιστεί χωρίς reboot , αλλά χρειάζεται το reboot να γίνει μετά από σβήσιμο εφαρμογής συστήματος ..
Προσοχή , αν σβησεις τον updater θα έχεις bootloop και πας για φλασαρισμα ξανά ..
Να προσέχεις ποιες εφαρμογές θα σβησεις..
@flowin_through
Αυτό με το πάγωμα είναι καλό για όσες εφαρμογές δημιουργούν προβλήματα όταν τις σβησεις ..
Προσωπικά προτιμώ σβήσιμο κατευθείαν ..
Αν και τη ρομ την έχω όπως τη δίνω , δε σβηνω τιποτ'αλλο , μ'αρεσει ο browser της Miui , απλά έχω και το dolphin για τα flash video οπότε χρειαστεί .. -
Ο/H Panos Batsoulis έγραψε:
Σε redmi note 2 δε δουλεύει το led notification σε κλήσεις κ μηνύματα.τα εχω ενεργοιποιησει εκανα κ clear data σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά αλλα τιποτα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatal
-
-
Ο/H giannis88 έγραψε:
@amigagr, έχω το Mi4c 2Gb Ram, στην κάμερα -> γυρνάς σε λήψη βίντεο -> επιλογές -
> Ρυθμίσεις (πάνω δεξιά το γρανάζι) -> Ποιότητα έχει 4Κ κανονικαά, με την τελευταία 6.8.11 του gkalen. Την επιλογή την είχε και με την 6.7,21 GTV. Ωστόσο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να τραβήξω 4Κ βίντεο και να το περάσω στο PC.
Life is too short to remove usb safely -
-
Λοιπόν μια ερώτηση. Έχω κάνει install την 6.8.11 σε Kenzo
μπορώ με root explorer τώρα που το έχω σετάρει το κινητό να μπω μεσα στο system και να σβήσω το MiuiVideo.apk?
Και το σβήνω, μπορώ να περάσω μέσα εκεί εναν αλλον φάκελο που να έχει μέσα τον mxplayer? Μαζί με το .apk εννοείται και να μην έχω πρόβλημα?Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Λοιπόν μια ερώτηση. Έχω κάνει install την 6.8.11 σε Kenzo
μπορώ με root explorer τώρα που το έχω σετάρει το κινητό να μπω μεσα στο system και να σβήσω το MiuiVideo.apk?
Και το σβήνω, μπορώ να περάσω μέσα εκεί εναν αλλον φάκελο που να έχει μέσα τον mxplayer? Μαζί με το .apk εννοείται και να μην έχω πρόβλημα?
-
@alvin1983
Δε χρειάζεται να βάλεις τον mx player στο system , μόλις αναβαθμιστεί θα τον έχεις και στο system και στο data , οπότε τον αφήνεις στο data και είσαι οκ .. -
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0