Διαφήμιση

[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

• ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • Ναι θέλουμε μάγειρα με ειδικότητα Ρομς

Όπως λέμε Ταιλανδέζικη κουζίνα, ή Περουβιανή ?

Εμείς θέλουμε έναν με ειδικότητα στις Ρομς.
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@sprkrt
      Δοκίμασα σε Kenzo , μπήκα στα θέματα , πήγα στα wallpaper και κατέβασα κανονικά , δεν είδα κάποιο πρόβλημα ...
      παρα πολυ περιεργο, γιατι το ιδιο προβλημα εχουν 2 kenzo που δοκιμασα!
    • Αν και μαγείρεψα την πρώτη μου rom με επιτυχία έχω ακόμη πολλές απορίες. Μια από αυτές είναι ότι στην rom που ήταν ήδη μαγειρεμένη του φίλου μας και δασκάλου gkalen, ανοίγοντας το αρχείο updater.script για να δω μια έτοιμη δουλειά παρατήρησα ότι είχε πάρα πολλές γραμμές που έλεγαν delete αλλά δεν είχαν σβηστεί. Η ρομ όμως δουλεύει κανονικά οπότε γιατί να τις σβήνουμε τις γραμμές? Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι όταν προσθέτουμε ένα αρχείο, δεν χρειάζεται να γράψουμε στο updater.script οπότε δεν καταλαβαίνω ακριβώς την χρησιμότητα του, ακόμη..

Κάτι που θα ήθελα να ρωτήσω ( γιατί ακόμη αλλάζω ρομ και δεν ξέρω πια θέλω για το mi5 μου) είναι τι κερδίζω και τι χάνω με το Disabled HW acceleration που έχει η ρομ του gkalen. Λογικά κερδίζω σε μπαταρία, και είναι το βασικό που με ενδιαφέρει. Γιατί αν με μια πολύ μικρή διαφορά στις επιδόσεις πχ κερδίσω αρκετά σε μπαταρία τότε είναι αυτό που χρειάζομαι . Τώρα για τις άλλες αλλαγές πολλές δεν τις γνωρίζω και δεν έχω και την εμπειρία να τις κρίνω..αλλά θα ήθελα να ξέρω περίπου τι χάνω και τι κερδίζω με μια ρομ gkalen vs gtv dev. Γιατί ακόμη δεν ξέρω τι να προτιμήσω, αλλά η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα λίγο να αλλάζω συνέχεια roms και να κάνω αναβαθμίσεις κάθε βδομάδα..
    • Διαφήμιση
    • Συγχαρητηρια!!! φίλε μου gkalen.
      Ή ρομ σου είναι άψογη!! Συνέχισε ακάθεκτος και εμείς ακολουθούμε.

Υ.Γ Πολύ σταθερό και δυνατό σήμα σε δίκτυο και διαδίκτυο. Και το τηλ.πάντα δροσερό.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που έχω λειτουργικό μαγειρεμενο από Έλληνα developer.
    • @gkalen αποφασισα να δοκιμασω επιτελους τη ρομ σου για το κινητο μου. κανονικα με factory reset . η μπαταρια μου εχει αρχισει να τα παιζει (πηρακαι 2η αλλα δεν....) και θελω να μου προτεινεις μια εκδοση με τη καλυτερη διαχειρηση μπαταριας συμφωνα με τα σχολια των χρηστων. τωρα εχω gtv 6.8.18 dev
    • @bandit650
      Εφόσον θες να πας κανονικά με Factory reset , βάλε κατευθείαν την 6.8.18 , υπάρχουν πολύ καλά σχόλια , ελπίζω ότι θα μείνεις ευχαριστημένος ...
      Βέβαια το Σαββατο θα έχετε και την 6.8.25 , αλλά δεν έχει σημασία , μπορείς να ξεκινήσεις με την 6.8.18 και προχωρας μετά ...

@sprkrt
      Φίλε μου όντως πολύ παράξενο αυτό και συμβαίνει και σε άλλα δύο Kenzo που δοκιμασες ..
      Εγώ αυτή τη στιγμή ξανά δοκίμασα με το Kenzo του φίλου μου και πάλι δεν είχε πρόβλημα , κατέβασα wallpaper από την εφαρμογή θέματα και έκανα και apply και πήγαν όλα ρολόι και άλλαξε κανονικά σε όποιο wallpaper δοκίμασα ..
      Όπως έχω πει όμως στο συγκεκριμένο Kenzo το έχω φτιάξει σωστά χωρίς το πρόβλημα με το λάθος στο updater.script ..
      Οπότε αύριο μεσημέρι που θα έχετε την 6.8.25 σωστή και διορθωμένη σε όλα ελπίζω να μην έχεις πλέον αυτό το πρόβλημα ..

@studiosakis
      Ευχαριστώ πολύ ...
      Να'σαι καλά , χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος από αυτή τη ρομ ..

@alpeppas
      Το HW acceleration δίνει καλύτερο performance δεν έχει να κάνει με τη μπαταρία ...
      Για τα υπόλοιπα με το updater.script , δεν χρειάζεται να σβησεις κάτι , έχεις δίκιο σ'αυτο , αν θες δε σβήνεις τίποτα ..
      Το updater.script δεν έχει να κάνει με τις εφαρμογές που μπορεί να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις , όμως υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα το updater.script τις οποίες θα τις συζητήσουμε αν κάποιος ( όπως εσύ για παράδειγμα ) μαγειρέψει μία ρομ και του βγάλει error το updater.script , τότε το συζητάμε για να μην κάθομαι να γράφω τώρα πόσες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν που ίσως βγαλουν error ή δεν κανουν εγκατάσταση ..
      Παράδειγμα , αν δημιουργήσεις ένα νέο φάκελο στο system δεν θα εγκατασταθεί γιατί σ'αυτη τη περίπτωση πρέπει να γράψεις στο updater.script .
      Αν δεις το updater.script του Mi5 το δικό μου και της GTV ίσως δεις τις διαφορές , ας πούμε αν βάλεις το updater.script της GTV στη δικιά μου ρομ τότε θα εγκατασταθεί μόνο ή εφαρμογή για τα Mms και τίποτε άλλο ..
      Εντω μεταξύ ή δομή της ρομ που βλέπεις στο πρώτο ποστ είναι διαφορετική από αυτή του Mi5 , έτσι είναι και διαφορετικά τα updater.script , εφόσον ασχολεισαι συγκρινε τα updater.script που σου λέω κι έτσι θα καταλάβεις καλύτερα πως στηνουμε ένα updater.script για ρομς με τη δομή τους να ειναι όπως του Mi5 ..
      Αν προσεξεις στη ρομ που έχω στο πρώτο ποστ βλέπεις στο φάκελο system , όλο το system κανονικά και έτσι διαγραφεις ότι θες και βάζεις ότι θες χωρίς να χρειάζεται ν'αλλαξεις κάτι στο updater.script ..
      Στη ρομ του Mi5 δεν είναι έτσι τα πράγματα , εδώ δεν υπάρχει φάκελος system και κανείς ότι θες , τσεκαρε λοιπόν τα updater.script και θα καταλάβεις περισσότερα ...
      Εδώ αρχίζει ο ρόλος του Clean zip , λόγω του ότι δεν μπορώ να σβήσω ότι θέλω σε αυτου του τύπου τις ρομ παρά μόνο να προσθέσω ή ν'αλλαξω , φτιάχνω το Clean zip που σβήνει αυτά που δεν θέλω από τό system , έτσι λοιπόν γι'αυτο σας λέω μετά το φλασαρισμα της ρομ κατευθείαν το Clean zip για να σβήσει αυτά που έχω επιλέξει ..
    • Έρχεται σύντομα......

Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • @gkalen σε περίπτωση που όντως βγει το MM από βδομάδα για redmi note 3 pro, μπορείς να κάνεις κανά μαγίκο να δυναμώσεις τον ήχο κλήσης και τον ήχο συνομιλιάς;

Even dead i will fight.
    • Το HW acceleration δίνει καλύτερο performance δεν έχει να κάνει με τη μπαταρία ...

Εσύ όμωςgkalen γράφεις ότι Disabled HW acceleration.. τι κερδίζουμε τότε με το να το απενεργοποιήσουμε? Νομίζω ότι αυτή την ρύθμιση την έχω δει στις επιλογές για προγραμματιστές πρέπει να είναι η εξαναγκασμένη απόδοση gpu...?

Τελικά έβαλα την rom σου οπότε θα σε πρήζω συχνά..
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@bandit650
      Εφόσον θες να πας κανονικά με Factory reset , βάλε κατευθείαν την 6.8.18 , υπάρχουν πολύ καλά σχόλια , ελπίζω ότι θα μείνεις ευχαριστημένος ...
      Βέβαια το Σαββατο θα έχετε και την 6.8.25 , αλλά δεν έχει σημασία , μπορείς να ξεκινήσεις με την 6.8.18 και προχωρας μετά ...

@sprkrt
      Φίλε μου όντως πολύ παράξενο αυτό και συμβαίνει και σε άλλα δύο Kenzo που δοκιμασες ..
      Εγώ αυτή τη στιγμή ξανά δοκίμασα με το Kenzo του φίλου μου και πάλι δεν είχε πρόβλημα , κατέβασα wallpaper από την εφαρμογή θέματα και έκανα και apply και πήγαν όλα ρολόι και άλλαξε κανονικά σε όποιο wallpaper δοκίμασα ..
      Όπως έχω πει όμως στο συγκεκριμένο Kenzo το έχω φτιάξει σωστά χωρίς το πρόβλημα με το λάθος στο updater.script ..
      Οπότε αύριο μεσημέρι που θα έχετε την 6.8.25 σωστή και διορθωμένη σε όλα ελπίζω να μην έχεις πλέον αυτό το πρόβλημα ..

@studiosakis
      Ευχαριστώ πολύ ...
      Να'σαι καλά , χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος από αυτή τη ρομ ..

@alpeppas
      Το HW acceleration δίνει καλύτερο performance δεν έχει να κάνει με τη μπαταρία ...
      Για τα υπόλοιπα με το updater.script , δεν χρειάζεται να σβησεις κάτι , έχεις δίκιο σ'αυτο , αν θες δε σβήνεις τίποτα ..
      Το updater.script δεν έχει να κάνει με τις εφαρμογές που μπορεί να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις , όμως υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα το updater.script τις οποίες θα τις συζητήσουμε αν κάποιος ( όπως εσύ για παράδειγμα ) μαγειρέψει μία ρομ και του βγάλει error το updater.script , τότε το συζητάμε για να μην κάθομαι να γράφω τώρα πόσες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν που ίσως βγαλουν error ή δεν κανουν εγκατάσταση ..
      Παράδειγμα , αν δημιουργήσεις ένα νέο φάκελο στο system δεν θα εγκατασταθεί γιατί σ'αυτη τη περίπτωση πρέπει να γράψεις στο updater.script .
      Αν δεις το updater.script του Mi5 το δικό μου και της GTV ίσως δεις τις διαφορές , ας πούμε αν βάλεις το updater.script της GTV στη δικιά μου ρομ τότε θα εγκατασταθεί μόνο ή εφαρμογή για τα Mms και τίποτε άλλο ..
      Εντω μεταξύ ή δομή της ρομ που βλέπεις στο πρώτο ποστ είναι διαφορετική από αυτή του Mi5 , έτσι είναι και διαφορετικά τα updater.script , εφόσον ασχολεισαι συγκρινε τα updater.script που σου λέω κι έτσι θα καταλάβεις καλύτερα πως στηνουμε ένα updater.script για ρομς με τη δομή τους να ειναι όπως του Mi5 ..
      Αν προσεξεις στη ρομ που έχω στο πρώτο ποστ βλέπεις στο φάκελο system , όλο το system κανονικά και έτσι διαγραφεις ότι θες και βάζεις ότι θες χωρίς να χρειάζεται ν'αλλαξεις κάτι στο updater.script ..
      Στη ρομ του Mi5 δεν είναι έτσι τα πράγματα , εδώ δεν υπάρχει φάκελος system και κανείς ότι θες , τσεκαρε λοιπόν τα updater.script και θα καταλάβεις περισσότερα ...
      Εδώ αρχίζει ο ρόλος του Clean zip , λόγω του ότι δεν μπορώ να σβήσω ότι θέλω σε αυτου του τύπου τις ρομ παρά μόνο να προσθέσω ή ν'αλλαξω , φτιάχνω το Clean zip που σβήνει αυτά που δεν θέλω από τό system , έτσι λοιπόν γι'αυτο σας λέω μετά το φλασαρισμα της ρομ κατευθείαν το Clean zip για να σβήσει αυτά που έχω επιλέξει ..
      @gkalen και εγώ σε kenzo δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις αλλαγές στις ταπετσαρίες....
      Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.